sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Bloggaajien ennakkokatsaus Seinäjoen AsuntomessuillaMinä ja melkein 50 muuta bloggaajaa saimme viettää lauantaina huikean ennakkopäivän Seinäjoen Asuntomessuilla. Pääsimme kurkistamaan noin kymmeneen messukohteeseen ja saimme nauttia ihanista herkuista. Rakennusliike Sarkoa tarjosi meille kuohuvat juomat, Hotelli-Ravintola Alma oli laittanut buffapöydän koreaksi ja kahvila Valkoinen Puu leiponut ihania kakkuja. Mallaskosken panimoravintolan olutmaistiaiset kruunasivat lämpimän kevätpäivän. Ai että meitä hemmoteltiin! Iso Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja tapahtuman järjestäjille!
Bloggaajapäivän tervetulotilaisuus ja tarjoilut järjestettiin Kimara Katariinan suojaisassa pihapiirissä. Kimara Katariina on yksi pohjalaistalokorttelin punaisista taloista. Kimara Katariina on modernin kodikas hirsitalo pohjalaisittain. Talo on täysin asukasparin toiveiden mukaan rakennettu ja sisustettu. Tämä on koti suurella sydämellä, kuten tulevat asukkaansakin, joihin meillä bloggaajilla oli ilo tutustua. Talosta löytyy myös hissi, mikä on mielestäni todella fiksu ratkaisu, kun tavoitteena on rakentaa koti koko loppuelämäksi.

Kimara Katariina on jo lähes täysin valmis, muutamia pihatöitä lukuunottamatta. Tunnelmallinen Kimara Katariina on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Huomatkaa salmiakkiteeman toistuminen tilasta toiseen. Sisustuksen on suunnitellut Lennolin Tarja Suvisalmi. Lennolin uusista tekstiileistä osa on ensimmäistä kertaa esillä tässä kohteessa. Itse en ehtinyt kiertää ihan kaikkia kohteita, joita meille oli tarjolla, sillä olin esittelemässä muille bloggaajille kahta omaa suunnittelukohdettani: Mäihä Lustoa (kuvissa) ja Mäihä MUUBSia. Sain bloggaajakollegoiltani tosi mukavaa palautetta näistä kohteista ja kiitos heille siitä. Tuli hyvä fiilis! :) Kolmannen suunnittelemani kohteen Mäihä Galleria Konstin jätin odottamaan varsinaisia messuja. Bloggaajilla on nyt hyvä syy vierailla uudelleen Mäihässä. ;) Harmi, etten ehtinyt ja muistanut ottaa vierailijoistani kuin nämä pari kuvaa. 

Lapuan Kankurit, Kupilka, Kannustalo, Lennol ja Topi-keittiöt jakoivat meille pieniä muistamisia. Nyt on keittiöpyyhevarastot taas täydennetty. Niitä tarvitaan aina. Tapahtuman yhteistyökumppaneita olivat myös ProAgria, Seinäjoen Kaupunginteatteri ja Keltainen keinutuoli. Minusta tuntuu, että osa lahjuksista jäi minulta jopa epähuomiossa ottamatta mukaan, sillä niin runsaasti yhteistyökumppanit meitä muistivat. Puukerrostalo-Mäihän rakennuttaja Lakea lahjoitti myös bloggaajille puiset parkkikiekot. Kiitos kaikille!
Huippukiva päivä siis ja vesisadekkin alkoi vasta päivän loppupuolella. Erityiskiitos tapahtuman emännille eli Siskonpaneelisopan Tiinalle ja Villa Bohemian Hannalle! Teitte päivästämme ikimuistoisen. :)

Asuntomessupostauksia on tulossa vielä ainakin pari kappaletta lisää. 
Kaikki kohteet olivat omalla tavallaan tosi hienoja, mutta kyllä joukosta ne minun suosikitkin löytyivät. Pysykää kuulolla!


-Jemina-

4 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, kun yksi lempibloggaajistani ehti käväisemään Villa Roihussa! :) Kiitos siis käynnistä, ja tervetuloa uudelleen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ilo oli minun puolellani. :) Teillä on upea koti! <3

   Poista
 2. Congratulations to who organizes such meetings!
  ... To prefer watching blog!

  Mia Coman, Sighisoara-Romania

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...