lauantai 16. huhtikuuta 2016

Viikonlopun liljatKukkakimppu viikonlopun kunniaksi on aina hyvä ja piristävä ostos. Tällä kertaa päädyin valkoisiin liljoihin, jotka ovat yksi lempikukistani. Kävi hauskasti, kun miehenikin oli ostanut minulle viikonlopuksi valkoisia ruusuja, joka on toinen suosikkini, joten nyt meillä on ihania kukkasia tuplamäärä. Viikonloppuni alkoikin eilen todella mukavasti, kun mies oli siivonnut ja ruusut odottivat pöydällä kun tulin kotiin. Suomalaisten lempiviikonpäivä on kuulemma lauantai, mutta minä kyllä tykkään perjantaista tai oikeastaan perjantai-illasta. Silloin on vielä koko viikonloppu edessä. Mutta ei lauantaissakaan mitään vikaa ja onneksi minulla on työ jossa viihdyn, joten arkikin on ihan jees. :)

Olen saanut useita kyselyjä näistä olohuoneen korkeista kynttilänjaloista. Ne majailivat aluksi pitkään keittiön kulmalla, mutta nyt siirsin ne olohuoneeseen ja siellä pääsevätkin paremmin oikeuksiinsa. Kynttilänjalat olen ostanut pari vuotta sitten vaasalaisesta kukka- ja sisustuskaupasta, Amaliasta, ja niitä on ainakin ollut saatavilla myös heidän verkkokaupassaan.

Kukista tuli vielä mieleen, että taidanpa ostaa ensi viikolla orvokkeja ja istuttaa kevään ensimmäiset kukkaset terassille. Ihana kevät!


Aurinkoista viikonloppua! <3
6 kommenttia:

 1. Voi ei, eikö tuolla verkkokaupassa ole kuin kaksi kokoa jäljellä? :( On pitänyt kysyä tuota jo kauan :D

  Ja onnea vielä saavutuksistasi työmaalla, ihan mahtavaa! Yksi syy lisää käydä asuntomessuilla kun sinä olet sisustanut siltä kohteen. Vaikkakin hienoinen pettymys oli kun kerroit että blingiä ja valkoista siellä ei tulla näkemään :D (aivan totta se ei olisi sinne sopinutkaan). Mielenkiintoista nähdä kädenjälkeäsi muussa "tyylissä".

  Ihanaa kevään alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mukavaa että haluat silti tulla katsomaan suunnitelmiani messuille. :) On tosi inspiroivaa sisustaa välillä jollain ihan muulla tyylillä kuin tällä omalla.

   Ehkä nähdään messuilla! :)

   Poista
 2. Sinulla kyllä todella on silmää, osaisinpa itsekin laitta kodin noin kauniisti! :) Seuraava on ehkä hiukan kaukaa haettua, mutta oliko sinulla jokin aika sitten bannerikuvassa sellainen teräksinen cooleri/ boolimalja vai sekoitanko nyt johonkin muuhun kuvaan? Satutko tietämään mistä se cooleri oli? Ihastuin siihen kovasti! -Maikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Vastaukseni vähän laahaavat perässä. Pahoittelen sitä. Minulla ei ole ollut bannerissa cooleria. Mutta siitä tulikin mieleen että tuo sama banneri on ollut liian kauan. :))

   Poista
 3. Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta millä värillä olette öljynneet terassinne? :) meilläkin harmaa talo ja yritän etsiä jotain muuta, kuin "rehellistä" harmaata terassin väriksi. Musta terassi olis kaunis, mutta epäkäytännöllinen.. joten yritän etsiä toista hyvää vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Viime kesänä öljysimme terden Tikkurilan valmiilla mustalla öljyllä. Ollaan tykätty. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...