maanantai 4. huhtikuuta 2016

Meidän mahtava makuuhuone ja messutunnelmia

Päivät kuluu enkä ole taas blogiin ehtinyt. Viime viikko oli kiireinen muun muassa viikonlopun Pytinkimessujen vuoksi. Olimme Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin naisten kanssa messuilemassa omalla osastolla. Pytinkimessut ovat Seinäjoella järjestettävät raksa-, sisustus- ja pihamessut. 

Messujen yhteydessä valittiin nyt jo toista(?) kertaa Pohjanmaan Paras Pytinki. Tällä kertaa kilpailua oli rajattu sen verran, että kohteena olivat makuuhuoneet. Minäkin lähetin vaadittavat kolme kuvaa tähän kilpailuun ja ilokseni pääsin kuvillani finaaliin asti. Pohjanmaan Paras Pytinki 2016 Mahtavin Makuuhuone -kilpailun yleisöäänestys tapahtui Facebookissa ja itse Pytinkimessuilla. Messuilla vielä raati valitsi oman suosikkinsa.
Osallistuin kisaan mm. näillä kahdella kuvalla. Näköjään messukansa tykkäsi, sillä tulin kotiin hienon kunniakirjan kanssa. Wau!!! Olihan se yllätys ja todella iloinen sellainen. En oikeasti uskonut voittooni. Ajattelin ettei kimaltava tyylini ehkä miellytä valtavirtaa. Vaikka mahtava makkari meillä toki on minunkin mielestäni. Se on suosikkihuoneeni kodissamme olohuoneen lisäksi. 

Lämmin ja iso kiitos kaikille äänestäjille! <3 Tästä tuli tosi hyvä mieli. 

Tässä vielä kännylaatuinen kuva Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin messuosastolta. Meillä oli erikoisuutena mm. selfie-seinä, jota vasten messukävijät saivat kuvauttaa itsensä ja osallistua samalla arvontaan. Ja meillä oli tosi kivat ja antoisat messut. Viereisillä osastoilla oli Lennolin ihanat Pirjo ja Iina ja toisella puolella Jukka Rintala -teamin pojat. Heidän kanssa juttua piisasi ja tietysti parasta oli kaikki mukavat asiakaskohtaamiset. Kiitos kaikille, jotka kävivät osastollamme!

Seuraavassa postauksessa taas luvassa Asuntomessuaiheita. 

Kivaa viikkoa! :)

9 kommenttia:

 1. Onnea, kyllä meni voitto oikeaan osoitteeseen <3 tuisku

  VastaaPoista
 2. Voitto kyllä meni oikeaan osoitteeseen :-) onnea!

  VastaaPoista
 3. moi :) ihana päiväpeite.. mä oon etsiny jo ikuisuuden yksinkertaista valkoista päiväpeitettä.. mut en löydä mistään mieluisaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sijoituksestasi!

   Katja:
   Juuri viikolla tuollainen kiiltävä vähän eri pintakuviolla oleva päiväpeite on Askossa. Kävin juuri viime viikolla sitä ihailemassa ja melkein päätyi kotiin asti :)

   Poista
 4. Onnea, kaunis tuo teidän makuuhuoneenne! :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihana ihana sängynpääty. 😍 Olen huomenna menossa ikeaan ja ostoslistalla on sieltä sängynpääty. Nyt kun näin kuvan teidän makkarista niin enpäs olekaan enää niin varma että beige pääty tulee meille 😮

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...