tiistai 15. maaliskuuta 2016

Taikaleipiä pikkuveljelle*Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Vaasanin kanssa.*

Vaasanin Sano se leivällä -kampanjassa kerrotaan tunteista leivän muodossa. Pari viikkoa sitten yllätin mieheni Vaasan Taika Herkku Kaura -leivillä. Tämän toisen leipäyllätyksen toteutuksesta vastasi 8-vuotias esikoiseni. Yritin houkutella pojan tekemään yllätysleipiä minulle, mutta hän ilmoitti heti suoriltaan, että tekee leivät mieluummin pikkuveljelle. Äiti jääkin usein kakkoseksi, sillä 3-vuotias pikkuveli on todella tärkeä hänelle. Niinpä isoveli valmisti hassut naamat Vaasan Taika Herkku Monivilja -leivästä suurella rakkaudella ja minä pääsin ainoastaan hieman avustamaan paprikan leikkaamisessa. Ideoita naamojen toteuttamiseen etsittiin ensin yhdessä netistä. 

Vaasan Taika Herkku Monivilja -leivässä on maukkaaksi paahtuvia pellavan- ja auringonkukansiemeniä, hirssiä sekä kaura- ja maissihiutaleita. Leipä on laktoositon ja lisäaineeton. Oman leipänsä (vasemmanpuoleinen) poika paahtoi, mutta pikkuveli ei paahdetusta niin välitä, joten hänen leipä jätettiin paahtamatta.

Kattauksen isoveli laittoi pikkuveljen huoneeseen, jossa pojat sitten söivät "retkieväitään". Pikkuveljen rakas norsukin pääsi poseeraamaan kuviin. Nämä olivat varmasti blogihistoriani nopeimmat kuvaukset. Leivät olivat vaarassa kadota parempiin suihin ennen kuin ehdin ne ikuistaa. 

Muistathan myös Sano se leivällä -kampanjan lukijakilpailun Instagramissa. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai. Voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Julkaise kuva omasta leipäterveisestäsi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä, #jyväntaikaa sekä @vaasan_leipomot. Kilpailun tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät TÄÄLTÄ.


Maukasta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...