tiistai 1. maaliskuuta 2016

Leivän taikaa ja yllätys rakkaalle*Blogiyhteistyö*

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä -kampanjaan. Suurena leivän ystävänä tämä kampanja oli kuin tehty minulle. Varsinkin kauraleipä on suosikkini ja siksi valitsin testattavaksi uuden Vaasan Taika Herkku Kaura -paahtoleivän

 Sano se leivällä -kampanjan tarkoituksena on kertoa tunteista leivän muodossa. Aina ei kiireisen arjen keskellä tule kiitettyä läheisiä ja kerrottua heille miten tärkeitä he ovat. Tämä kampanja antoi minulle sopivan tilaisuuden ilahduttaa miestäni ja kiittää häntä kaikesta tuesta ja siitä miten hyvä isä ja aviomies hän on ollut. Mieheni on myös paras ystäväni ja järjen ääni meidän perheessä. Kun minusta tuntuu ettei mikään onnistu, niin hän jaksaa aina uskoa asioiden järjestyvän ja kannustaa jatkamaan yrittämistä. Ilman mieheni tukea en olisi selvinnyt opiskeluajasta ja arjen pyörittämisestä. Hän on aina valmis joustamaan omista menoistaan, jos minulla on esimerkiksi opiskeluihin tai vaikka bloggaamiseen liittyviä ilta- ja viikonloppumenoja. Kiitos rakas! <3

Meidän perheessä herätään yleensä viikonloppuisinkin viimeistään klo 7 ja pienempi poika heräilee useimmiten vielä öisinkin ainakin kerran ja hipsii meidän makkariin. Mieheni yleensä antaa minun nukkua, nousee itse ja vie pojan takaisin sänkyynsä. Joten hänen yönsä ovat usein aika rikkonaisia. Mutta viime sunnuntaina annoimme isin nukkua myöhään ja herätimme hänet kahvilla ja Vaasan Taika Herkku Kaura -sydänleivillä. Leikkasin leivät sydämen muotoon piparimuoteilla. Suuremmissa leivissä on päällisenä perinteistä keittokinkkua, edamia, salaattia ja paprikaa. Pienissä suupalaleivissä on tacotuorejuustoa ja persiljaa. Ja näyttiväthän nuo maistuvan yllätetylle. 

Rapea uutuus Vaasan Taika Herkku Kaura saa makua omenanpaloista ja auringonkukansiemenistä. Ohuet viipaleet paahtuvat herkullisen rapsakoiksi. Minun mielestäni Taika Herkku Kaura on todella hyvää myös ilman paahtamista. Mieskin totesi, että hänelle saa useamminkin tehdä näitä leipiä. Iltapalaksi hän teki vielä toiset Vaasan Taika Herkku Kaura -leivät vaikkei yleensä kovin usein leipää syö. Taisi löytyä uusi leipäsuosikki meidän perheelle.
  


Sano se leivällä -kampanjan lukijakilpailussa jaetaan leivän taikaa Instagramissa! @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai. Voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Kilpailun tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät TÄÄLTÄ.


Taianomaista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Maukkaalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne olikin. :) Ollaan ostettu tätä leipää jo useampi pussi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...