lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kun unelmat toteutuvatMites se sanonta menikään, että kannattaa varoa mitä toivoo, sillä toiveet saattavat toteutua! ;)

Keväällä 2014 kun palasin hoitovapaalta vakituiseen työpaikkaani pankkialalle, en vielä osannut aavistaa, että seuraavana syksynä olisin kokopäiväinen opiskelija. Silloin en osannut vielä aavistaa, että unelmani sisustussuunnittelijan ammatista toteutuisi ja vielä näin nopeasti. Mutta nyt näyttää siltä, että minulla on enää kolme päivää koulua jäljellä ja valmistuminen sisustusartesaaniksi alkaa olla täyttä totta. Koulunpenkkiä en ole enää joulun jälkeen kuluttanut, vaan suoritin loput opinnot työpaikalla. Mutta parasta tässä on, että sain unelmieni työpaikan sisustussuunnittelijana ja saan työskennellä huippuammattilaisten kanssa. Se tuntuu uskomattomalta! Haaveilu tosiaan kannattaa! Ehkä ahkeruus, sitkeys ja määrätietoisuus myös hieman auttoivat asiaa. :) Onneakin on ollut matkassa ja kaikesta olen niin kovin kiitollinen. Kiitollinen niistä ihmisistä, jotka ovat uskoneet minuun ja auttaneet unelmani toteutumisessa. Ei kannata jäädä odottamaan, että unelmasi löytävät sinut, vaan tee kaikkesi niiden saavuttamiseksi. 

Blogissani on ollut hiljaisempaa, eikä postaustahti varmasti tästä nopeudukkaan, mutta kiitos, kun pysytte mukana. <3 Tänä keväänä ja tulevana kesänä on kyllä niin paljon mahtavia projekteja menossa ja tulossa ja varmasti kerron niistä jotain blogissakin. Ja liittykää ihmeessä lukijoiksi myös työpaikkani blogiin Tunne itsesi, tunne tila. Sinne on tulossa mielenkiintoisia juttuja muun muassa tulevista asuntomessuista. 


Aurinkoisia päiviä kaikille lukijoilleni! 
10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että haavesi on toteutumassa ♥ Minäkin uskalsin vihdoin hypätä kohti omia haaveitani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä hyppy tuntemattomaan kannattaa. <3

   Poista
 2. Sydämelliset onnittelut uudelle sisustussuunnittelijalle <3 unelmasi toteuttamista on omalta osaltaa edistänyt pettämätön sisustussilmäsi ja tyylitajusi, mahtavaa, olet todellakin oikealla alalla! -t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Ala tuntuu kyllä niin oikealta kuin olla voi. :)

   Poista
 3. Onnea! Hienoa, että olet uskaltanut tavoitella haaveitasi ja toteuttaa itseäsi. Rohkaisevaa kuunneltavaa, samassa tilanteessa painiskelee moni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Olen tehnyt elämässäni kaksi todella isoa hyppyä tuntemattomaan ja molemmat veivät lopulta oikeaan suuntaan. <3

   Poista
 4. Olet kyllä löytänyt alasi,onnea :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Haaveiden toteutuminen on ihanaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiitos! <3 Välillä on ihan pää pyörällä kaikesta ihanasta mitä olen saanut. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...