lauantai 6. helmikuuta 2016

Uutta makuuhuoneessa - Tuunatut yöpöydät

Meidän makuuhuoneeseen on saapunut muutamia uutuuksia. Kyllästyin valkoisiin, muovisiin TamTam-jakkaroihin yöpöytinä ja ne siirtyivät poikien huoneisiin. Tilalle halusin laatikolliset yöpöydät. Kätevämpää, kun voi laatikkoon laittaa nenäliinat, korvatulpat ym. Jyskistä löysinkin kauniit Stenlille-yöpöydät, mutta ne eivät aivan täysin sopineet meidän sisustukseen, koska kansi oli puunvärinen ja vetimet messinginväriset. Niinpä tuunasin yöpöytiä hieman maalaamalla kannet himmeällä, valkoisella kalustemaalilla ja vetimet hopealla spraylla. Nyt ne on täydelliset! Yöpöydät ovat sopivan sirot meidän pieneen makkariin. Lisäksi ne sopivat hyvin yhteen makuuhuoneen vanhan pikkukaapin ja käytävän vanhan senkin kanssa. 

Mitäs tykkäätte?


Makkarissa on myös uudet sängynvierusmatot. Nämä paksut ja pehmeät Paris-matot ostin Askosta. Verhot ovat myös uudet, Lennolin Kide-verkkoverhot. Kaikki tyynyt sängyllä ovat Lennolilta paitsi takarivin valkoiset Hobby Hallista. Torkkupeiton sain joululahjaksi.
Makuuhuoneen vanha kaappi sai somisteeksi Frost-valaisimen ja Combo-kirppiksen sisustus-outletista löytämäni kellon ja purkkikynttilän. Korkea maljakko on AmandaB:ltä. Kaapin yläpuolelle seinään on jonain kauniina päivänä tulossa Riviera Maisonin kehyksiä ja pieni peili, jotka olen hankkinut aikoja sitten. Miten kaikki seinäkiinnityshommat aina siirtyvät ja siirtyvät. No ehtiihän ne.

Sellaiset pienet muutokset meidän makkarissa. Olen niihin tosi tyytyväinen. :)


Ihanaa viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Kauniisti onnistui tuunaus ja kaikki muu on myös upeaa. Eniten kyllä fiilistelin noita Paris-mattoja, meille ovat myös tulossa nämä. Olen jo odotellut Askosta ilmoitusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matot on kyllä unelmanpehmeät. <3 Isompi poika tykkää makoilla maton päällä. :))

   Poista
 2. Ihanalle näyttää, yöpöydistä tuli kyllä tosi hienot. Minulla oli valkoiset Paris-matot, on ne ihanan pehmeät, nyt en ole allergian vuoksi vielä laittanut lainkaan mattoja makuuhuoneeseen. Huomasin että makkarisi taustaseinä on maalattu, mikä maali / sävy? Tosi tyylikäs väri :) - t tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuisku! <3 Seinässä on sama Eco Metallic-tapetti mikä ennenkin. Se on ollut onnistunut valinta. :)

   Poista
 3. Millä kalustemaalilla maalasin yöpöydän kannet? Itsellä myös sama urakka edessä! Pitkään harkitsin noiden Jyskin pöytien sekä peilipintaisten yöpöytien välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että peilipintabuumi saattaa omalla kohdalla mennä nopeasti ohi, joten "perinteisempi" ratkaisu varmempi valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Habitaresta näytepurkin himmeää kalustemaalia. En muista nyt heti nimeä, mutta yritän tarkistaa. Helmi-kalustemaali olisi ollut toinen vaihtoehtoni

   Poista
 4. Hyvin olet onnistunut tuunauksesi kanssa!

  VastaaPoista
 5. Hei, sinulla on kaunis koti ja hyvä maku:)! Eihän sinulla satu olemaan myynnissä niitä kristallikoristeellisia tai paljettikoristeellisia tyynyjä:)? Jos on niin ota yhteyttä:) sp.nora_1606@hotmail.com
  Yt. Nora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja kiitos! :) Itse asiassa mulla on menossa myyntiin sellaiset suuripaljettiset tyynynpäälliset. Ja valkoiset paljettipäälliset. Ehkä muutakin. ;)

   Poista
 6. Kotisi on niin kaunis ja blogisi on tosi inspiroiva! Kiitos, kun jaat ideasi 😊
  Onko sulla kokemusta, että voiko kultasävyisen muovisen peilikehyksen maalata tai spreiata onnistuneesti mattavalkoiseksi?

  VastaaPoista
 7. Katsoin äsken näitä Jyskin yöpöytiä, ja mietin niiden tuunaamista juuri tällä tavalla. :D Sitten tulin katsomaan tänne, sillä muistelin, että sinulla oli saman tyyliset. Ei ollutkaan vain saman tyyliset, vaan täysin samat samalla toteutuksella. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Hauskaa! :) Oon kyllä ollut näihin tosi tyytyväinen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...