keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Unelmieni kaupunkikoti myynnissä (+arvonnan voittaja)

 


Nyt on sellainen helmi asuntomarkkinoilla, että ei voi kuin huokailla. Facebookissa minua seuraavat ehkä jo huomasivatkin linkittämäni myyntikohteen. Olen aina (tai melkein aina) haaveillut kaupunkikodista satavuotiaassa kerrostalossa. Olisi leveät ikkunapenkit, kaakeliuuni, kaunis puulattia, leveät listat ja upeat, vanhat ovet. Oih! Haaveeni ei ole tässä elämäntilanteessa meidän perheelle realistinen, koska lasten kanssa on mukavaa, että on omaa pihaa. Mutta ehkä sitten, kun lapset ovat muuttaneet omilleen... 

No nyt olisi juuri tuollainen unelmieni kaupunkiasunto myynnissä Vaasan keskustassa. Yli sata vuotta vanhassa kerrostaloasunnossa on 133 m² ja todella tilavat ja valoisat huoneet. Huoneisto on tyylillä ja taidolla remontoitu nykyisten ja edellisten asukkaiden toimesta. Tiedän, että tätä kotia on pidetty ja hoidettu rakkaudella, sillä asunnon rouva saattuu olemaan tuttuni. Ja hänellä on huikea sisustusmaku. 

Mustavalkoinen kivilaattalattia todella kruunaa tilavan keittiön. Sama klassinen mustavalkoisuus jatkuu tyylikkäässä kylpyhuoneessa. Tässä asunnossa on niin paljon ja kaikkea mistä pidän, esimerkiksi eteisen seinään upotettu kirjahylly ja lattiat. Mainitsinko jo lattiat! Parketti on tosi kaunis ja samoin mustavalkoiset laattalattiat. En kestä. Rappukäytäväkin on niin kaunis ja nuo ovet. Tällaisia asuntoja ei ole Vaasassakaan montaa. Ei ainakaan näin kauniisti ja laadukkaasti remontoituja. Myös sijaintinsa puolesta asunto on ainutlaatuinen. Keskustaan on vain kivenheitto, mutta lenkkipolut ja meri ovat aivan vieressä.
Kuvat lainattu: Kiinteistömeklarit


Ihastuitteko tekin? Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot asunnosta löytyvät täältä. Tässä unelma-asunnossa on muuten yleinen näyttö tulevana sunnuntaina. Kaikki kiinnostuneet sinne siis!


***

Blogiarvonnassani Lamppukauppias.fi-lahjakortin voitti Mirva Belov
Paljon onnea Mirva! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia. 
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!6 kommenttia:

 1. Mä myös ihastuin tähän myynnissä olevaan kotiin :D

  VastaaPoista
 2. What a beautiful space! I love the stunning entryway and the light-filled living room. THank you for sharing this lovely apartment.

  VastaaPoista
 3. On kyllä huikea asunto! Ihan taju menee tätä katsellessa :D Vain todella harvalla mahdollisuus tällaiseen asuntoon. t. Aija

  VastaaPoista
 4. Aivan huikea asunto! Eteisessä oli juuri etsimäni tyylinen kenkäkaappi, osaatkohan kertoa, mistä se on?

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista! Orion 25 -kenkälipasto ostettiin Vepsäläiseltä reilut kolme vuotta sitten, näyttää olevan vieläkin heidän valikoimissa.
  - Anne

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...