torstai 11. helmikuuta 2016

Tyttömäinen Ainoakoti Jekku Seinäjoen AsuntomessuillaVihdoin lupaamiani kuvia tyttömäisestä kodista Seinäjoen Asuntomessuilta. Me Blogivaasan sisustusbloggaajathan pääsimme tammikuussa kurkistamaan etukäteen Pruukinrannan asuntomessualueelle. Edellinen postaukseni messualueelta löytyy täältä. Ja nyt esittelen teille Ainoakoti Jekun, joka on kolmekymppisen sinkkunaisen suloinen koti. Ainoakoti Jekku on jo täysin valmis tekstiilejä myöten. Oli todella mukavaa päästä vierailulle tähän kauniiseen kotiin.

Ainoakoti Jekun tuleva asukas Kaarina oli itse paikalla esittelemässä unelmakotiaan. Ja ei voi kuin todeta, että koti on aivan asukkaansa tyylinen: iloisen pirskahteleva ja makea kuin karkki. Pinkki ja vaaleanpunainen ovat Jekun sisustuksen punainen lanka aina ulkoväritystä myöden. Lennolin kauniit tekstiilit tuovat kotiin viimeisen silauksen. Varsinkin ylelliseen makuuhuoneeseen ihastuin kovasti. Koti on läpikotaisin tyttömäiselle tyylilleen uskollinen. Myös wc:stä ja kylpyhuoneesta löytyy vaaleanpunaista tehosteena. Kaarinan rakas Jekku-hevonen on myös jättänyt oman jälkensä Ainoakoti Jekun sisustukseen ja nimestä puhumattakaan. Talosta löytyy mm. varustehuoltohuone hevostarvikkeiden putsaukseen ja säilytykseen. En vain hoksannut ottaa tästä tilasta yhtään kuvaa, koska taisin olla niin kauniin makuuhuoneen lumoissa.


Mutta nyt kierrokselle Kaisun eli Kaarinan messukotiin!

Olette varmasti lukeneet uutisista Seinäjoen Asuntomessualueella sattuneesta tulipalosta. Myöskään Ainoakoti Jekku ei ole säästynyt onnettomuuksilta. Voitte lukea tästä epäonnesta Kaarinan omasta blogista Asuntomessuheppailua. Mutta onneksi vahinko ehditään vielä hyvin korjata.


Mukavaa alkavaa viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...