keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Uusia ja vanhoja joulukoristeita


En kiireiltäni ehdi tälläkään kertaa kirjoitella pitkästi, mutta halusin jakaa nämä kuvat uusista (ja vanhoista) joulukoristeistamme. Lasiastiassa on KN2:n bloggaajaillan aikana hankkimani tekstihilepallot. Muut pallot ovat Ikeasta ja Perfect Homelta.

Halpa-Hallissa teen usein löytöjä ja mm. tosi kauniita joulukoristeita olen sieltä löytänyt jo useampana vuonna. Tänä vuonna matkaani lähtivät nämä hopeiset lumihiutaleet ja tähdet. Lumihiutaleet pääsivätkin jo joulukuuseen, jonka koristelimme viime sunnuntaina. Kuvaan kuusen viikonloppuna blogiin, mutta sitten Home White Home hiljeneekin joulun viettoon ja pidän jonkin aikaa taukoa bloggaamisesta. Mutta palailen siis vielä kuusikuvien kera. :)

Ihanaa joulun odotusta! <3 

4 kommenttia:

 1. Ihania koristeita ja kimallusta. Kyllä minä jo niin paljon odotan kuusen kuvia, joka päivä pitänyt käydä kurkkimassa, että joko, joko kuvia löytyy <3 ihanaa joulunodotusta - t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Voin luvata että taas on kuusessa jotain uutta ja erilaista. ;)) Toivottavasti ehdin kuvata huomenna. Poika on nyt flunssassa ja vaatii oman huomionsa. <3 Mutta onneksi alkaa loma!

   Poista
 2. Olet ehdottomasti maailman paras tekemään ihania koriste-kynttilä asetelmia! Nämä on niin upeita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...