tiistai 8. joulukuuta 2015

Herkuttelua ja shoppailua KN2:n glögi-illassaVaasassa on monta tutustumisen arvoista sisustusliikettä. Yksi helmi on KN2, joka sijaitsee Stemma Kaluste Niemelän yhteydessä Vöyrinkadulla. KN2:n pojat kutsuivat meidät Blogivaasan sisustusbloggaajat lämminhenkiseen glögi-iltaan eräänä marraskuun synkkänä iltana. Ja olihan meillä mukavaa ja tarjoilutkin suussasulavia. On aina niin kiva tavata samanhenkisiä, sisustuksesta kiinnostuneita bloggaajakollegoja, vaihtaa ajatuksia ja shoppailla siinä lomassa.

KN2:lla on myös verkkokauppa osoitteessa kn2.fi. Verkkokauppa täytti juuri 5 vuotta, joten onnittelut siitä! Verkkokaupan ja tietysti myös kivijalkamyymälän valikoimiin kuuluu mm. seuraavia merkkejä: Vita, Normann Copenhagen, Hay, Philippi, Magis, Orrefors, Innolux, Eero Aarnio, Eno studio ja monta muuta. Kurkatkaa itse! KN2:n joulupuodista löytyy muuten aivan ihania koristeita.

Bloggaajaillan aikana keskityin lähinnä herkutteluun ja designvalaisimien bongailuun. Ja niitähän liikkeessä riitti. Kiitos KN2 kivasta illasta! 


Joulukoristenurkkauksesta löytyi monta ihanaa juttua. Nuo lasiset kuuset on upeita. Päädyin ostamaan pari glittertekstillä koristeltua kuusenpalloa. Paljastan myöhemmin minne pallot kodissamme sijoittuivat. 
Kaunis arki -blogin Anna oli yksi bloggaajaillan uusista tuttavuuksistani. Anna haastoi blogissaan minut paljastamaan suosikkituotteeni KN2.fi -verkkokaupasta. Valitsin Esseyn Illusion-pöydän, sillä olen monesti sitä netissä ihaillut. Nyt näin pöydän vihdoin ihan livenä KN2-liikkeessä ja siellä ihastuin myös mustaan versioon. Upea ja hauskan erilainen pöytä. Mikähän on Hannah Hoijar -blogin Hannahin suosikki KN2-verkkokaupassa? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan. :)

Kivaa viikkoa! 


3 kommenttia:

 1. OI että mä haaveilen tosta höyhenlampusta minin huoneeseen! En vain tiedä valaiseeko kuitenkaan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana. <3 Mutta epäilen myös että valaiseeko tarpeeksi lastenhuoneessa, jossa pitää nähdä leikkiä ja tehdä läksyjä ym. Aikuisten makkari saa ollakin hämärämpi. :)

   Poista
  2. Se on kyllä aivan ihana. <3 Mutta epäilen myös että valaiseeko tarpeeksi lastenhuoneessa, jossa pitää nähdä leikkiä ja tehdä läksyjä ym. Aikuisten makkari saa ollakin hämärämpi. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...