sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Vaasalaiset bloggaajat messuilla + Fanni-tyynyn voittaja

Toivottavasti teidän viikonloppu sujui mukavasti ja muistitte hemmotella isiä. Kurkistetaanpas vielä viimeisen kerran Vaasan Vasara+Huonekalu -messuille. Oman messuosastoni tunnelmaan pääsee täällä, mutta lupasin esitellä teille myös kolmen bloggaajakollegani inspiroivat osastot. 


Nettanatalias-blogin Netta on todellinen tyyli- ja trenditaituri. Hänen edellinen bloginsa Likainen parketti oli ihan ensimmäisiä blogeja, joita olen itse alkanut lukemaan. Oli todella mukava tutustua Nettaan tämän messuprojektin yhteydessä ja varmasti tullaan törmäilemään jatkossakin. Netta laittoi Vasara-messuille upean ruokailuryhmän, joka koostui designklassikoista, vintagesta ja metallinhohdosta. 
Kotikolmion Anna on uskomaton ideanikkari. Annan osastolla oli hänen kauniita käsitöitään ja mielenkiintoisia diy-juttuja. Itsekkin innostuin parista Annan ideasta. KN2 oli lainannut Kotikolmion osastolle Bell-kattovalaisimen ja Hattivatti-valaisimen sekä hauskan korkkipöydän. Viherkasvit olivat Plantagenista. 
LÖYTÖ-blogin Johanna Koo on vaasalaisbloggaajien ryhmän perustaja ja idearikas organisaattori. Johannan minimalistinen tyyli ja hieno daybed herättivät messuilla ihastusta. Johannan osastolla oli tuotteita mm. KN2:sta, VM-Carpetilta, Beanie On Helinältä ja Innoluxilta. Vanerilaatikot Johanna on tehnyt itse. 
Kiitos vielä kerran bloggaajakollegoilleni kivasta viikonlopusta! <3

***

Lämmin kiitos myös kaikille Fanni-tyynyn arvontaan osallistuneille. Kommenttinne lämmittivät kovasti mieltäni ja jokaisen olen tarkkaan lukenut, vaikken pysty kaikkiin kommentteihin nyt vastaamaankaan. Ihanaa kun uusiakin lukijoita on liittynyt mukaan. Kiitos teille! :)

Hopeanvärisen Fanni-tyynyn voitti Branilla! Paljon onnea voittajalle! Otan sinuun yhteyttä.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni! <3 

3 kommenttia:

 1. Heippa! Kenen tuo ihana korkkipöytä on? En löytänyt KN2:n sivuilta ollenkaan. Aivan ihana, pakko saada :D t. Jossukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyselin Kotikolmion Annalta tietoja ja hän vastasi, että pöytä on nimeltään XL Corkin viinijakkara. :)

   Poista
  2. Heips, kiitos paljon selvittelystä. Täytyypä käydä tutkimassa tarkemmin :) Kiitos paljon ja mukavaa viikkoa! t. Jossukka

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...