keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Lumihiutaleita ja Frozen-henkeä pikkumiehen synttäreillä

 *Blogiyhteistyö*

Viime sunnuntaina juhlimme juniorin 3-vuotissynttäreitä. Virallinen syntymäpäivä oli kuitenkin vasta tänään. Poika ei vielä osannut esittää toiveita koristelujen suhteen, joten äiti pääsi vielä kerran toteuttamaan omia visioitaan. Ihanat juhlakoristeet meille lahjoitti Decora House, jonka valtavasta valikoimasta löytyy koristeet juhlaan kuin juhlaan. 

Viime vuonna pojan synttärikoristeissa oli mustaa, hopeaa ja tähtiä. Tänä vuonna halusin laittaa valkoista, turkoosia ja lumihiutaleita. Niinpä ensilumi satoi keittiöömme silkkipaperisten lumihiutaleiden muodossa. Lumihiutaleet sopivat kivasti yhteen turkoosien viuhkakoristeiden kanssa. Nämä olivat ikäänkuin poikien versio Frozen-synttäreistä. Decora Housesta löytyy muuten kaikki tarvittava ja paljon hyviä vinkkejä suosittuihin Frozen-juhliin. Jos meillä olisi tyttö, niin ehdottomasti järjestäisin Frozen-synttärit maksimaalisella kimalluksella. Nyt kuitenkin yritin pysyttelin hillitymmällä ja poikamaisemmalla linjalla.


Salmiakkikuviolliset kertakäyttöastiat ja viiripillit olivat lasten mieleen. Piparireunaiset kahviliinat sopivat hyvin meidän kahvikuppeihin.

Kaikista tarjoiluista huolehtivat tällä kertaa pojan mummi ja mummo. Pääsinkin tänä vuonna todella helpolla näiden juhlien kanssa. Anoppini oli tehnyt kauniin ja maukkaan kakun teemaan sopivaksi.

Lumihiutaleet leijailivat myös kahvipöytään. Koristevalot löysin Halpa-Hallista. Sininen pompulanauha ja saarekkeen lumihiutalenauha ovat Decora Housesta. Lumihiutalenauhan voisin ripustaa vaikka joulukuuseen sitten kun on sen aika. Minulle joulunodotus alkaa aina näistä pojan synttäreistä. 


   
Kiitos Decora Houselle upeista koristeista!

Meidän pikkumiehen synttärikoristeet löytyvät Decora Housen verkkokaupasta Pastel Blue ja Frozen -teemojen alta. Kurkatkaa myös aivan ihanat hopeakoristeet pikkujouluihin ja jouluun


Kivaa viikon jatkoa! :)


P.S. Muistakaa osallistua arvontaani

4 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat herkkuineen ❤️Kaunista ja herkullista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onnistuneet juhlat oli ja näitä on kiva laittaa. <3

   Poista
 2. Mahtava idea tuo poikien Frozen -teema, ja niin kauniisti toteutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! :) Katsotaan joko ensi vuonna vaaditaan Batman-synttäreitä tms. ;))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...