sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Hemmottelua Hehkussa + alekoodi*Blogiyhteistyö*

Vaasaan on avattu uusi, ihana Kauneushoitola Hehku. Sky-kosmetologi Päivi Peltokangas kutsui minut tutustumaan tunnelmalliseen hoitolaansa ja sain valita haluamani hemmotteluhoidon. Tämä tulikin todella tarpeeseen sillä viime viikot ovat olleet melko kiireisiä ja stressaaviakin. 

Hehkun lämmin tunnelma tervehti minua heti ovelta kynttilöiden ja rauhoittavan musiikin muodossa. Kauneushoitola Hehku sijaitsee rauhallisella alueella Päivin kodin yhteydessä Huutoniemellä. Hehkun asiakkaiden ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa, vaan ilmaista parkkitilaa on aina tarjolla. Päivi on pitänyt hoitolaansa useamman vuoden ajan Kauhavalla, ja hän aikookin jatkossa tehdä hoitoja molemmilla paikkakunnilla aina muutaman päivän viikossa. Kosmetologisten hoitojen lisäksi Hehkussa on tarjolla muun muassa vyöhyketerapiaa, aromaterapiaa, kiviterapiaa ja intialaista päähierontaa.

Kauniit nämä Hehkun tilat eikös vaan?


Päivi kertoi, että kasvohoidot ovat olleet Hehkun suosituin hoitomuoto. Hehkun erikoisuuksia on mikroneulaus, joka on veitsetön anti-ageing-hoito. Mikroneulauksesta voi saada apua myös akne- tai muihin arpiin. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Mutta ensin haluaisin kokeilla timanttikuorintaa, joka kuorii tehokkaasti alipaineimun ja timanttipintaisen hoitopään avulla. Timanttikuorintaa voidaan käyttää niin ikään juonteisiin ja arpiin sekä paksuun ja tukkoiseen ihoon.
Tällä kertaa en kuitenkaan ottanut kasvohoitoa, vaan valitsin Hot stone -kiviterapian, joka oli minulle aivan uusi kokemus ja kuulosti todella rentouttavalta. Sitä se olikin.

Hehkun sivuilla kerrotaan kiviterapiasta näin:

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa länsimaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta on erittäin rentouttava ja kivien antama lämpö ja säteily edistävät voiteiden ja öljyjen imeytymistä, lisäävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa iholla. Kuumakivihieronnalla on erittäin suuri kipua poistava ominaisuus. Hieronta voidaan tehdä koko vartalolle tai tietylle osa-alueelle.

Kiviterapia tehdään uskomattoman sileillä basalttikivillä. Voin taata että tässä hoidossa rentoudut. Valitsin 75 min hoidon, jossa käydään koko keho läpi lämpimillä kivillä hieroen. Oloni oli hoidon jälkeen todella energinen ja ihokin tuntui ihanan pehmeältä. Hot stone -kiviterapia soveltuu todella hyvin tällaisille elämäntapastressaajille kuten minä. Se sopii yhtä hyvin niin naisille kuin miehille. Hyvä lahjavinkki!


Joululahjojen hankinta käy tällä hetkellä kuumana ja mikä olisikaan mieluisampi lahja kuin hemmottelulahjakortti vaikkapa Hot stone-hierontaan.

Kauneushoitola Hehku tarjoaa blogini lukijoille mukavan alennuksen Hot stone -hoidoista.

Saat -20% alennuksen Hot stone -kiviterapiasta, kun mainitset, että olet blogini lukija. 
Alennus on voimassa, kun teet varauksen 24.12.2015 mennessä tai ostat Hot stone -lahjakortin jouluaattoon mennessä.


Kauneushoitola Hehku, Päivi Peltokangas
Nikolaintie 7, Kauhava
Kisällinkuja 5, Vaasa
puh. 040 7484 108
kauneushoitolahehku@gmail.com


Kiitos Kauneushoitola Hehkulle ihanasta hemmottelupäivästä! :)

3 kommenttia:

 1. Ihana paikka! Täytyypä kokeilla. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paikka! Täytyypä kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Minäkin ajattelin mennä alkuvuodesta kasvohoitoon. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...