lauantai 3. lokakuuta 2015

Home White Home Vasara-messuilla - Messuosaston suunnittelua

Home White Home sai suuren kunnian olla mukana Vaasan Vasara + Huonekalumessuilla 24.-25.10.2015. Ideana on, että neljä paikallista sisustusbloggaajaa sisustavat omannäköisensä osastot. Olemme myös tavattavissa messuilla molempina messupäivinä. Meillä on ihan huikee bloggariporukka. Arvostan näitä naisia kovasti. Osastoista tulee varmasti ihan omanlaisiaan ja todellakin näkemisen arvoisia. 

Oman messuosastoni suunnitelmat etenevät ja ovat oikeastaan jo aika hyvällä mallilla. Olen myös löytänyt huippuhienoja yhteistyökumppaneita, joiden tuotteilla on helppo rakentaa minun näköinen messuosasto. Olen niin innoissani! Osastollani tulee olemaan kivoja uutuuksia, mutta yksi minun mielestä parhaista jutuista tulee olemaan eräs vanha kaluste, jonka laitan uuteen uskoon. Projekti vaatii pari purkkia Vintage-maalia ja uudet vetimet. Tänään tämä kaluste sai jo yhden maalikerroksen. Aika kivantuntuinen maali tuo Vintage. Kannattaa kokeilla. 

Tulettehan Vasara-messuille katsomaan mistä on kyse! Bloggaajien osastoilla tulee olemaan myös arvontaa ja upeita palkintoja. Tästä kuulette vielä lisää myöhemmin. Hehkutusta on siis luvassa lisää! :))
Vasara + Huonekalumessujen muut sisustusbloggaajat: NETTANATALIAS, LÖYTÖ ja KOTIKOLMIO 


Ihanaa lauantai-iltaa! 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...