keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Aistihuone vai messuosastoni Vasara-messuilla


*Blogiyhteistyö*

Viikonloppuni Vasara-messuilla sujui loistavasti! En osannut edes haaveilla miten paljon osastoni saisi positiivista palautetta ja huomiota. Kiitos kaikille kävijöille! Ihanaa kun tykkäsitte, sillä näin paljon vaivaa osaston suunnitteluun ja toteutukseen. Messukokemus oli minulle ikimuistoinen ja erittäin opettavainen. Joitain pieniä juttuja tekisin ehkä ensi kerralla toisin, mutta pääsääntöisesti olen supertyytyväinen osastooni ja ylpeä kaikkien meidän messubloggareiden panoksesta. Tiimimme oli aivan huippu ja tsemppasimme toinen toisiamme. 

En olisi malttanut purkaa osastoani, sillä tykkäsin siitä niin paljon ja siellä oli paljon kauniita juttuja, joita olisin halunnut omaan kotiini. Osan yhteistyökumppaneiden tuotteista sain onneksi pitääkin itselläni. Näistä tuotteista tulee vielä postauksia erikseen sitä mukaa, kun saan ne asettumaan kotiimme. Työkaverini sanoi messuosastoani aistihuoneeksi. Ehkä se sitä olikin kaikkine valoineen ja erilaisine pintoineen. 
Mummolan vintiltä löytyneen kaapin maalipinta oli aika huonossa kunnossa. Maalasin kaapin Vintage-maalilla ja vaihdoin siihen vetimet. Nyt se on mielestäni yksi kauneimmista huonekaluistamme. Sapiran upea peili on kuin tehty lipaston päälle. Sapirasta saa muuten peilit myös omilla mitoilla ja kehysvalikoima on todella laaja. Myös ylelliset pöytävalaisimet, cooleri ja sen somisteet sekä kimaltava Kylie at Home -tyyny ovat Sapirasta. Kellon löysin hiljattain Combo-kirppikseltä. Kaunista Flora-tuolia saa tilattua Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin kautta. 


Amalia toteutti upeat kukka-asetelmani. Hileinen omena antaa tähän pienempään asetelmaan kivan jouluisen vivahteen. Amalia löytyy Vaasan torin laidalta ja siellä on kukkakaupan palvelujen lisäksi myös paljon kivaa sisustustavaraa. Suurempi asetelma on niin kaunis etten voi sanoin kuvailla. Asetelman juurella on myös hauskat valot, jotka voi upottaa vaikka veteen. Suuren gladiolusasetelman upea maljakko on AmandaB:ltä. Hopeiset pallokynttilät löytyivät Sapirasta.


Henna Mantereen suunnittelemat Frost-valaisimet keräsivät messuilla paljon huomiota ja ihastusta. Monet ihmettelivät mistä materiaalista valaisimet on tehty. Frostin varjostin on sulatettua muovia, vaikka näyttääkin ihan paperilta. Frost voisi olla varteenotettava vaihtoehto meidänkin kotiin. Mietin nimittäin uutta pöytävalaisinta meille. Frost-valaisimia saa Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosilta. 

Lennolin ylellinen Lumikuningatar-torkkupeitto ja saman sarjan tyynyt sekä ikisuosikkini eli Fanni-tyynyt kiinnostivat myös kovasti messuvieraita. Jukka Rintalan tyylikkäitä canvastauluja saa tilattua Art4u:lta. Taulut olivat osastollani kuin piste i:n päälle ja sainkin niistä paljon kyselyjä messukävijöiltä.


  


Yhteistyökumppaneiden tuotteet messuosastollani:

LENNOL
- Fanni-tyynyt (valkoinen, hopea ja grafiitti)
- Muusa-tyynyt (hopea)

SAPIRA
- korkeat kynttilänjalat
- pallokynttilät
- jalallinen vati/cooler
- RM ja valkoiset kynttilät
- kranssit (coolerissa)
- peili
- pöytävalaisimet
- Kylie at Home -tyyny (kimaltava)

ART4U
- Jukka Rintalan canvastaulut Draama ja Sudenkorento II

SISUSTUSSUUNNITTELU MÄKELÄ & ROOS
- Flora-tuoli
- Frost-lattiavalaisin ja -kattovalaisin (design Henna Mantere)
- henkinen tuki :)

AMALIA
- kukka-asetelmat

AMANDAB


Omat uudet ja vanhat tuotteet:
- kaappi (löytö mummolasta), vetimet (Lyhtytalo), tupsut (Lennol)
- matto (Sotka)
- pöytä (Jotex)
- verhot (Ikea)
- tekotaljat (Ikea)
- lattiakynttelikkö (Jotex)
- kello (Combo-kirppis)
- valokuvakehys (Halpa-Halli)
- lasinen maljakko (Stockmann)
- vaalea Kylie at Home -tyyny (Sapira/Lennol)
- Kartellin Stone-jakkara


Kiitos vielä kerran kaikille yhteistyökumppaneilleni! 

Erityiskiitos myös vanhemmilleni ja miehelleni! <3 He olivat auttamassa minua osaston pystytyksessä ja purkamisessa. Ilman heitä en olisi selvinnyt urakasta. Tässä postauksessa oli paljon ylisanoja, mutta kaikki olivat oikeutettuja. :)

Haluan vielä lähiaikoina esitellä teille muiden messubloggareiden osastot, mutta ennen sitä käynnistyy blogissani mukava arvonta. 

Olkaa kuulolla ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3 Olen itsekkin tooosi tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Aivan lumoavan kaunis, upeat kukat näyttävässä valssissa kruunaa kokonaisuuden. Kiitos sain monta mahtavaa ostosvinkkiä. <3 tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Olihan tuo kyllä mun näköinen osasto. :)) Ja kukat oli kertakaikkiaan upeat! Eikun shoppailemaan vaan. ;)

   Poista
 3. Ihana messupaikka kohta <3 Kaunista ja hentoa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Meiju! <3 Kaikki meni kyllä nappiin ja suunnitelmieni mukaan. :) Mahtava kokemus

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...