sunnuntai 18. lokakuuta 2015

4 sisustusbloggaajaa eli 4 erilaista tyyliä

H-hetki lähestyy! Ensi viikonloppuna minä ja kolme muuta Vaasan alueen sisustusbloggaajaa esittelemme omien tyyliemme mukaan sisustetut tilat Vasara+Huonekalu -messuilla. Pohjanmaan Vasara-messut järjestetään 24.-25.10.2015 Botniahallissa (Mustasaari). Vasara-messuja on järjestetty jo 16 vuoden ajan ja tänäkin vuonna Botniahallissa on paljon kiinnostavaa infoa ja katseltavaa sekä uudisrakentajille, remontoijille että kodin sisustajille. Messuilla järjestetään tänä vuonna myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka meklarina toimii itse Huutokauppakeisari.

 Jännittää! Paniikkiakin välillä pukkaa, mutta kaikki jännitys on oikeastaan ihan positiivista. Odotan jo innolla, että pääsen laittamaan osastoani. Odotan myös innolla, että näen teitä lukijoitani ja kuulen kommenttejanne messuosastostani. Tulkaa siis rohkeasti juttelemaan ja kyselemään osastoni tuotteista. Uskon tai ainakin toivon, että jos tykkäätte blogistani, niin tykkäätte myös niistä jutuista mitä olen valinnut osastolleni. Suurin osa messuosastoni tuotteista tulee upeilta yhteistyökumppaneiltani, joita en ihan vielä paljasta, mutta yritän ehtiä laittaa ensi viikolla blogiin yhden sneakpeekin jostain tuotteista. Vasara-messuilla voitte mieluusti tulla kysymään minulta myös neuvoja pieniin ja suuriinkin sisustuspulmiinne ja yritän auttaa parhaani mukaan.
Olen varma, että tuosta messuviikonlopusta tulee minulle ikimuistoinen kokemus ja olen tosi onnellinen, että minut valittiin mukaan. Kaikkien bloggareiden osastoista tulee varmasti ihan erilaiset ja niistä löytyy kivoja ideoita teille messuvieraille. Mukana menossa ovat ihanat kollegani: KOTIKOLMIO, NETTANATALIAS ja LÖYTÖ.

Meitä bloggaajia kannattaa tulla katsomaan Vasara-messuille myös sen vuoksi, että osastoillamme pääsee osallistumaan mahtavaan arvontaan!

Oletko tulossa Vasara-messuille? Toivottavasti nähdään siellä! :)4 kommenttia:

 1. Oi jospa voisin päästä sinne <3 -tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olisi mukavaa nähdä ja osastollani on varmasti sinuakin kiinnostavia juttuja. ;)

   Poista
 2. Voi hitsi, pitäisiköhän lähteä...harkitsen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä! :) Ei ole matkakaan tuon pidempi. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...