maanantai 7. syyskuuta 2015

Hurahdus!

"Mikä sille nyt on tullut? Eihän sitä ole ennenkään kiinnostanut!" oli isäni ihmetellyt, kun äiti kertoi hänelle uusimmasta päähänpistostani. Jokin aika sitten vihjailin teillekin tästä hurahduksestani. Ymmärrän isän ihmetyksen oikein hyvin. En ole oikein koskaan ollut kiinnostunut vanhoista huonekaluista tai ainakaan en osannut kuvitella niitä omaan kotiini. Sain ehkä lapsuudenkodissani yliannostuksen kaikesta vanhasta tavarasta, jota äiti on rakkaudella kerännyt ja vaalinut. Mutta tämä oma hurahdukseni lähti käyntiin kesällä, kun vierailin ystävien uudessa, ihanassa kodissa, jossa on taidokkaasti yhdistetty uutta ja vanhaa. Kiitos Jonnalle inspiraatiosta! Toivottavasti pääsen joskus esittelemään teillekin tämän kauniin kodin. Noh, kyläreissun jälkeen aloin kyselemään äidiltäni, josko heiltä löytyisi varastoista vanhoja kaappeja tai lipastoja. 

Äiti ehdotti pientä kaappia, joka on edesmenneen kummitätini vanha ja sitä ennen se on ilmeisesti ollut isoisovanhemmillani. Kaappi saattaa olla jo satavuotias. Samainen kaappi on itse asiassa ollut minullakin käytössä joskus parikymppisenä. Noin kymmenen vuotta sitten luovutin sen takaisin vanhemmilleni, kun se ei enää sopinutkaan silloiseen kotiini ja sisustusmakuuni. Mutta voi miten ihana tuo kaappi onkaan ja nyt siitä tuli heti yksi rakkaimmista kalusteistani. Pikkuinen kaappi on kivasti kulunut enkä aiokkaan maalata sitä. Sijoitin uuden rakkauden makuuhuoneeseen hiljattain tapetoimaani seinää vasten. Tästä en luovu enää koskaan! Täytin kaapin kynttilöillä ja tuikkukupeilla. Mukavaa kun kaikki ei ole uutta ja kiiltävää. Kaapin yläpuolelle pitäisi vielä asentaa Rivièra Maisonin valokuvakehyksiä. Meille on tulossa vielä toinenkin vanha kaluste, kunhan saan sen maalattua vintagemaalilla. Eli uudet tuulet puhaltaa ja vanhuus ei tule yksin. Vai miten se meni. ;)


Kivaa viikkoa! :)


P.S. Pääsin tänään mukaan Blogivaasa-sivustolle. Kivaa! Tervetuloa sinne tykkäilemään ja seuraamaan Vaasan alueen blogeja. 

14 kommenttia:

 1. Ihana pikkukaappi! Minä taas olen ollut hurahduksissa kaikkeen vanhaan jo ihan pienestä pojasta lähtien :D Se on kyllä hassua, miten sitä maku pysyykin melkein samana pienellä uudella twistillä tietty joka vuosi uudistuen. Toi sun kaappi on mahtava juttu, kun sillä on tarinakin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on kyl maku vaihdellut kun muutama vuosi sitten oli mm. musta ja hieman industrial kausi. :)) Mutta nyt uskon löytäneeni tyylini. Mutta jotain vanhoja juttuja haluan nyt yhdistellä uusiin. En ymmärrä miten olen voinut tuon kaapinkin antaa pois.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sehän se onkin parasta. <3 Miten olenkaan voinut tuosta luopua.

   Poista
 3. Oon kans vasta ihan just ymmärtänyt vanhojen huonekalujen hienouden. Ja yhtäkkiä niitä ilmaantui meille heti kolme :D Tuo kaappi on tosi nätti. Nuo tuikkukupit sopii sinne hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä näihin voi jäädä koukkuun. ;)

   Poista
 4. Aivan ihana!!!Mä niin tykkään vanhoista huonekaluista.Olen etsinyt vastaavanlaista meille,mutta ei ole tullut vielä sopivaa vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kannattaa pitää silmät auki kirppareilla ja Torissa jne. Mummolat ovat myös aarreaittoja. Toivottavasti löydät.

   Poista
 5. Onpa kaunis. Mä rakastan yhdistellä, uutta, vanhaa, designia ja kierrätyskamoja :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...