tiistai 4. elokuuta 2015

Valkoiset liljat ja alkava arkiHuomennako se kauan odotettu kesä vihdoin alkaa? Tänään oli jo tosi lämmintä. Jes! Mutta huomenna alkaa minun koulunikin eli lomailu loppuu. Vähän turhan aikaisin tuo koulu kieltämättä alkaa, kun peruskoulutkin alkavat vasta ensi viikolla. Mutta toisaalta ihan mukavaa taas pitkästä aikaa mennä koulunpenkille, kun kevät meni työharjoittelussa. Mukavinta on nähdä luokkakavereita. Meillä on ihan huippukiva luokka.

Torstaina joudun heti olemaan koulusta pois (mikä vähän ahdistaa tätä hikipinkoa ;)). Onneksi jotain tosi kivaa on silloin luvassa! Lähden käymään vielä viime tipassa Vantaan asuntomessuilla ihanan työharjoittelupomoni seurassa. Olenkohan viimeinen sisustusbloggaaja messuilla. Olette varmaan jo ihan kyllästyneitä messupostauksiin, mutta ainakin yhdellä postauksella teitä kiusaan, sillä haluan esitellä omat messusuosikkini. 

Nämä ihanat liljat sain ystävältä. Kotimme syysilmettä en ole muuten vielä yhtään pohtinut. Tällä hetkellä meillä vallitsee aika hempeän tyttömäinen värimaailma. Saattaa olla, että syksyllä palaan taas tuttuun valkoharmaaseen, mutta nythän on vielä kesä, joten ei asiasta vielä sen enempää. Ja ehkä joku inspis iskeekin asuntomessuilla. Mitäs tykkäsitte tämän vuoden messuista?


Joko teillä on arki alkanut?


Ihanaa elokuista viikkoa! <3 

P.S. Jos blogissani on jonkin aikaa hiljaista, niin tiedätte, että se arki on tosissaan alkanut. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat liljat! Hyvää koulupäivää ja kivoja messuja, odotan innolla asuntomessuilta postaustasi :) tuisku

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä on arki jo vahvasti alkanut, opinnäytetyötä tehdessä. :) Hyvää arkea myös teille, ja kauniit liljat!

    VastaaPoista
  3. Kauniita liljoja :) Hauskaa messupäivää ja jäänkin odottelemaan mitkä kohteet olivat sinun suosikkeja <3 Tsemiä myös koulun aloitukseen, minullakin on kouluun lähtö edessä mutta vasta parin viikon päästä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...