perjantai 21. elokuuta 2015

Uudet rillit ja syksyn projekteja

Vielä hetken saamme nauttia lämpimistä päivistä, mutta syksy on kohta täällä. Tänä syksynä jatkan toisen eli viimeisen vuoden sisustusartesaaniopintojani. Syyskuussa alkaa taas työharjoittelu ja valmistuminen alkaa häämöttää. 

Syksyyni mahtuu muutakin kuin opiskelua. Facebookin seuraajille jo huikkasinkin yhdestä mahtavasta projektista, jossa minulla on kunnia olla mukana. Vaasassa järjestetään lokakuussa Vasara Rakennusmessut. Minua ja kolmea muuta paikallista sisustusbloggaajaa pyydettiin mukaan messuille. Saamme omat messuosastot, joihin stailaamme omannäköisemme tilat. Kuulette projektista varmasti lisää syksyn edetessä. Parasta tietysti olisi jos pääsisitte paikanpäälle moikkaamaan meitä bloggaajia ja katsomaan meidän aikaansaannoksia. Mukana messuilla ovat myös LÖYTÖ, Kotikolmio ja Nettanatalias -blogit. 4 sisustusbloggaajaa ja 4 erilaista tyyliä siis luvassa. Laittakaapa nyt jo kalenteriin viikonloppu 24.-25.10. Ihan alkaa jo jännittää! Suunnitelmat ovat muhimassa. 

Messumainoksia varten tarvittiin myös bloggaajien kasvokuvat, mutta jouduin toteamaan, että eihän minusta ole kuin kännykuvia. Itse kun olen aina kameran takana, niin omakuvat ovat jääneet vähiin. No tulipahan tänään otettua elämäni ensimmäiset selfiet järkkärikameralla. Ei muuten ollut helppoa! Ei yhtään mun juttu. ;)

Uudet silmälasini ovat Nisseniltä. Olen tykännyt näistä kovasti. Näiden lisäksi minulla on käytössä kolmet muut lasit, joita vaihtelen asujen mukaan. Piilareita käytän oikeastaan ainoastaan juhlissa. Silmälasit ovat mielestäni kiva asuste.Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni! <3 12 kommenttia:

 1. Oih, sinä olet niin kaunis. :) Odotan kovasti tuota sun stailaamaa tilaa :)) siitä tulee varmasti paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunotar! <3 Huh! Nyt tuli paineita. :)) Onneksi tuo messujuttu ei ole mikään kilpailu. :) Meillä on siinä tosi hyvä bloggariporukka.

   Poista
 2. Wau! Ja hei kerro, mistä tuo/nuo sormuksesi ovat? Aivan ihanat 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kihla- ja vihkisormukset on Kultajousesta. Tarkempia tuotetietoja en niistä valitettavasti enää muista. Mutta rakastan näitä sormuksia. <3

   Poista
 3. Hyvä kuvahan tuosta tuli ja rillit sopivat sinulle hienosti. Kyllä sinulle on avautunut kivoja juttuja tuon opiskelun myötä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kuvat on ihan ok. :D Opiskelemaan lähteminen oli yksi elämäni parhaista päätöksistä. Mutta tämä messujuttu tuli tällä kertaa blogin ansioista. :)

   Poista
 4. Hyvät kuvat ja hienot rillit.

  VastaaPoista
 5. Kaunis sinä ❤️Rillit sopii ihanasti sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Ei paljon enää muita laseja huvita pitää kuin näitä uusia. ;)

   Poista
 6. Ihan mielettömän hyvin sopii uudet lasit sulle.
  Nyt kun omakuvasta on selvitty, on pahin haaste varmasti jo selätetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulen! :D Mutta siitä tulee kivaa. Meillä on hyvä porukka. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...