sunnuntai 16. elokuuta 2015

Asuntomessusuosikkini osa 2: Kartellia ja Rivièra Maisonia

Loput kaksi suosikkikohdettani Vantaan asuntomessuilta ovat keskenään täysin erilaisia. Toinen on upean avara kivitalo ja toinen tunnelmallinen ja romanttinen pikkukoti. Voisin kuvitella asuvani kummassa tahansa. 


Tiilerikoti
Sisustussuunnittelija: Helene Nieminen/Country White

Tiilerikodissa on kodikas ja hyvä tunnelma. Ihania Rivièra Maisonin huonekaluja ja piensisustustuotteita ei voi olla rakastamatta. Pehmeä värimaailma ja olohuoneen tiiliseinä olivat nappivalinta tähän kohteeseen.


Jämerä-Leija
Sisustussuunnittelija: Riina Lehikoinen

Jämerä-kivitalo Leija hurmasi minut tyylikkään avarilla tiloillaan ja suosikkimerkkini Kartellin tuotteilla. Yllätin itseni tykkäämästä myös sinisestä värimaailmasta.Kumpi näistä erilaisista kodeista viehätti sinua enemmän?

Asuntomessupostaus osa 1 löytyy täältä.Ihanaa uutta viikkoa! <3 

4 kommenttia:

 1. Itselläni jäi näkemättä tuo postauksen ensimmäinen talo! Ruokapöytä on pieni, mutta todella kaunis. Ottaisin meillekin tuollaisen milloin vain. Jälkimmäinen talo oli kiva ja pidin siitä itse paljon. Mukavaa, kun laitoit paljon kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että tykkäsit. :) Tiilerikoti oli erityisen söpö ja viehättävä. Mutta olihan tuo Jämerä-kivitalokin komea. <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia. Itse en päässyt paikalle, mut oon saanut nauttia messuista blogien kautta!
  Tuo tiilerikoti oli upea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva että olet päässyt messutunnelmaan omalta kotisohvalta. :) Tiileri oli ihan huippukaunis.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...