perjantai 26. kesäkuuta 2015

Merellinen kesäkattausMinulla oli tänään vapaapäivä, joten ehdin taas pitkästä aikaa puuhastella blogin parissa. Ensi viikolla enää kaksi työpäivää ja sitten alkaa kesälomani, joka kestää koulun alkuun saakka. Huippukivaa työharjoittelu/kesätyöpaikkaani tulee kova ikävä, mutta toisaalta lomakin tulee ihan tarpeeseen. Kevät ja alkukesä on ollut todella hektinen. Paljon on tapahtunut ja paljon olen oppinut uutta. Kiitollinen olen kaikista opeista ja hienoista mahdollisuuksista, joita olen työrintamalla saanut.

Rakas aviomieheni täyttää heinäkuussa pyöreitä vuosia. Aiomme juhlia tapahtumaa mökillä pienellä kaveriporukalla ja rennoissa merkeissä. Merenrannassa kun juhlia vietetään, niin teemaksi valikoitui tietysti merelliset bileet. Suuremmin emme mitään koristeita laita, sillä luonto ja meri saavat olla pääosassa, mutta ruoka- ja kahvipöytään olen hankkinut teemaan sopivia somisteita. Kokeilin tehdä testikattauksen näillä koristeilla, mutta Vit lilja -juhlalautasiamme en aio mökille viedä. 

AmandaB:n servetit ja suuren, sinisen meritähden löysin hiljattain Halpa-Hallista. Valkoiset meritähdet ovat Sapirasta ja pienempiä simpukoita olen ostanut pari vuotta sitten Anttilasta. Koristeet päätyvät juhlien jälkeen todennäköisesti meidän terassille. Tajusin vasta kattauksen tehtyäni, että servetit muistuttavat hauskasti purjetta, joten sopivat entistä paremmin teemaan.  


Millaisia juhlia teillä on tiedossa tänä kesänä?


Ihanaa viikonloppua! <3 
Kiitos kun pysytte mukana, vaikka blogini päivittyy melko harvakseltaan. :)

9 kommenttia:

 1. Ai että miten ihana kattaus! Ja blogista ei tarvitse ottaa stressiä, kyllä täällä mukana pysytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla, että löytyy aktiivisia seuraajia. <3

   Poista
 2. Tosi kiva idea tuo "hiekkaranta" pöydässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Idea oli käytössä jo pari kesää sitten, mutta nyt lisäsin nuo uudet meritähdet.

   Poista
 3. Aivan ihana kattaus ❤️⭐️ Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Mukavaa kesää! Toivottavasti saadaan pian helteitä.

   Poista
 4. Oletko noita Halpa hallin meritähtiä nähnyt vielä myynnissä? Tommosia tarviisin kesäsisustukseen, mutta Oulun Halpa halleissa ei noita ole =( ja muutenkin meritähtiä kun koittaa hakea netistä, niin huonosti on. Tuo Halpa hallin malli on tosi kaunis ♥ voi kun niitä jostain sais!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...