lauantai 2. toukokuuta 2015

Yllättävä löytö

Toivottavasti teillä oli kiva vappu. Minä kävin esikoisen kanssa kahdestaan Vaasan vapputorilla. Saatiin samalla vähän laatuaikaa kahdestaan. Ja siellä se oli! Torilla kaiken vappukrääsän keskellä! Nimittäin todella kaunis hopeinen naamio. Enpä olisi uskonut vapputorilta mitään sisustuksellista löytäväni. Tämä naamio on ihan tavallinen vappunaamari, mutta hieman paksumpaa muovia. Se vain on niin nätti, että toimii hyvin myös sisustuselementtinä. Naamareita oli myös muissa metalliväreissä. Aika hyvä löytö neljällä eurolla. Vai mitä?!

En ole vielä varma minne tämän löytöni sijoitan. Tällä hetkellä naamio on makuuhuoneen valokuvahyllyllä. Mietin että voisin sijoittaa sen myös toiselle seinälle makkarissa, eli sille seinälle, johon on tulossa uusi tapetti ja RM:n kehyksiä. En vain millään saa inspistä seinän tapetoimiseen. Ehkä sitten kesälomalla. Ja arvatkaa harmittaako, kun en ostanu naamioita kahta tai kolmea. Niistä olisi saanut aika näyttävän kokonaisuuden, mutta onneksi on edes tämä yksi. Jos teille tulee mieleen ideoita minne tai miten tätä naamiota voisi käyttää meidän kodissa tai yleisesti, niin otan vinkkejä ilolla vastaan. :)


Mukavaa lauantai-iltaa! 

16 kommenttia:

 1. Niin sinun näköinen naamio <3 Menee kyllä hienosti sisustusesineestä!

  VastaaPoista
 2. Hauska löytö! Missä meikkaat yleensä? Eikös tämä tavallaan kävisi sinne "naamiointi"pisteelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään tiettyä paikkaa missä meikkaan. Vuorotellen molemmissa vessoissa. :) Mutta kiitos ideasta!

   Poista
 3. Minä laittaisin sen eteisen peilin viereen/kulmalle. Upea löytö vain noin halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! :) Täytyy sovitella peilin kanssa.

   Poista
 4. Ihana naamio :) Löydät varmasti jonkun paikan naamiolle :) Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi 😊 meillä rakennusprojekti käynnistymässä niin sisustusblogit ovat vieneet mennessään. Kaunis koti teillä! Mikä teidän talon ulkomaalin sävy on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :) Tsemppiä raksalle! Meidän ulkomaali on Tikkurilan 568X.

   Poista
 6. Minulla on sellainen venetsialais-tyylinen naamio kylppärissä juurikin meikkauspisteen lähettyvillä, sopii jotenkin juurikin siihen pynttäytymisteemaan sisustuselementiksi. Eli komppaan vinkkiä meikkauspaikan sisustusesineeeksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kieltämättä hyvä idea.:) Harmi kun mulla ei ole mitään tiettyä meikkauspistettä. Meikkailen vuorotellen molemmissa vessoissa eikä tuo naamio oikein sovi kumpaankaan. Tai siis niissä ei ole sopivaa paikkaa tuolle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...