perjantai 22. toukokuuta 2015

Lahjavinkit kevään ja kesän juhliin

*Blogiyhteistyö*

Käväisin toissapäivänä lempiliikkeessäni Seinäjoen Sapirassa hiplailemassa kevään uutuusihanuuksia. Sapiran omistajatar Sari esitteli minulle liikkeen valikoimaa tarkemmin ja samalla sain hyviä lahjavinkkejä kevään juhliin. Haluan tietysti jakaa nämä vinkit teillekin. 

 Ensiksi Sari antoi vinkin juhlien järjestäjille: coolereihin saa juomat kauniisti esille, mutta niihin voi laittaa myös kukkia. Muutoinkin kaikenlaiset näyttävät tarjoiluastiat, esim. kerrostarjottimet, tuovat juhlavuutta kattaukseen. Toki coolerin tai tarjottimen voi antaa myös lahjaksi. 


Hää- ja kihlapareille Sapirasta löytyy romanttisia Rivièra Maisonin tai Sian kehyksiä.
Lasit ja astiat sopivat sekä ylioppilaille, ammattiin valmistuville että hääpareille, mutta niiden hankinnassa Sari suositteli olemaan varovaisempi. Ensin kannattaa tarkistaa millaista sarjaa lahjansaaja kerää tai toivoo.
Ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville nuorille Sapirasta on hankittu paljon mm. Rivièra Maisonin tarjoiluasioita, joihin saa kaikenlaista pikkunaposteltavaa. Sari vinkkasi, että opettajille voisi viedä lahjaksi vaikka Metkatuotteen hauskat peltipurkit, joissa on kahvi tai kaakao mukana. Yrttiruukku olisi varmasti mieluinen mökkituliainen. Yrttiruukut ovat Sapiran omaa tuotantoa.Sapirassa on myös kehystyspalvelu. Asiakkaat ovatkin hankkineet kehystyslahjakortteja esim. ylioppilaille tai hääpareille. Sapirasta saa myös peilejä omien mittojen mukaan. Ja kehystää voi muutakin kuin valokuvia tai tauluja. Sari kertoi, että he ovat kehystäneet esim. hääparin kengät ja hääkimpun.Pullo kuohuvaa maistuu varmasti esim. ylioppilaalle tai vaikka ylioppilaan vanhemmille. Mökkituliaiseksi myös mainio idea. Pussukan saat Sapirasta, mutta sisältö täytyy hankkia Alkosta. Lopuksi Sari muistutti, että lahjakortti on aina turvallinen ja varmasti mieluinen valinta. 

Sapirakierrokseltani kertyi niin valtavasti kuvia, että niitä riittää vielä toiseenkin postaukseen. Ensi kerralla luvassa on kaikkea ihanaa kesäistä uutuutta mm. Rivièra Maisonilta, Roomlightilta, Svaneforsilta ja Pappelinalta. Jotain niistä voisin hankkia meillekin... Pysykää kanavalla! 

Aurinkoista viikonloppua! <3 

10 kommenttia:

 1. Ihania ideoita <3 Kyllä noista kelpuuttaisin useamman itselleni, ja jotain tuotteista olen antanut myös lahjaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Hyviä lahjaideoita kaikki ;) Aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 3. Upea puoti ja ihania lahjavinkkejä, meille posti toikin hääkutsun eilen❤️ tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit vinkeistä. :) Voi meillä ei ole tänä kesänä yksiäkään häitä. Harmi.

   Poista
 4. Tuo yrttisetti on kyllä kiva lahjaidea ja Riviera Maisonin tarjoiluastia niin ihania - väriltäänkin ne sopivat moneen.

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi, alan seuraamaan :) jos kiinnostaa seurata meidän perhe-elämää ja muuta, blogini löytyy
  täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Tulenpa vastavierailulle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...