sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Faktoja minusta ja arvonnan voittaja


 
Take a Breath -blogi haastoi minut vastaamaan muutamaan kysymykseen. Kiitos kivasta haasteesta! 

1. Miten usein bloggaat ja paljonko kulutat aikaasi blogin parissa työskentelyyn?
Tällä hetkellä postailen 1-2 kertaa viikossa. Aiemmin postauksia tuli useammin, mutta tahti on hiipunut mm. opiskelujeni takia. Jos aikaa on rajallisesti, niin harrastuksista tietysti tulee ensimmäisenä karsittua. Blogin alkutaipaleella, eli äitiyslomalla ja hoitovapaalla ollessani, käytin todella paljon aikaa bloggaamiseen ja yhden postauksen tekemiseen ja viilaamiseen sain kulumaan vaikka kuinka paljon aikaa. Viime aikoina olen joutunut tehostamaan ajankäyttöäni ja sen vuoksi kirjoitan yleensä lyhyesti, mutta kuvia laitan paljon. Pyrin yleensä ottamaan samana päivän useamman postauksen kuvat. Toivoisin, että minulla olisi enemmän aikaa blogilleni, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että pystyn päivittämään blogia jotakuinkin säännöllisesti eli edes kerran viikossa.

2. Pidätkö blogissa tärkeämpänä tekstin sisältöä vai laadukkaita kuvia vai ovatko ne mielestäsi yhtä tärkeitä?
Itse arvostan enemmän laadukkaita ja suuria kuvia kuin pitkiä tarinoita. Makuasiahan tämäkin on. Usein aika on niin kortilla, että vilkaisen lempiblogeistani vain kuvat ja ehkä myöhemmin palaan lukemaan tekstin, mutta usein jää tekstit lukematta kokonaan. Harmittaa, että blogien lukeminen on ylipäätään jäänyt viime aikoina minimiin. 

3. Mikä on lempikorusi ja liittyykö siihen jokin tarina/muisto?
Lempikoruni ovat valkokultaiset kihla- ja vihkisormukseni. (Ja paljon timantteja tietysti. <3 ) Ne kulkevat aina mukana ja muistuttavat kahdesta ihanasta rakkaudenpäivästä. 

4. Mikä on kesän lempiherkkusi?
Mansikat ja jäätelö
5. Voiko onnea ostaa mielestäsi rahalla? Luuletko että olisit onnellisempi jos voittaisit lotossa?
Ainakin olisin huolettomampi, mutta tuskin onnellisempi. Tällä hetkellä asiat ovat niin hyvin, että olen oikein onnellinen juuri nyt. Tietysti haaveita aina on ja niiden suhteen lottovoitto olisi toki avuksi. 

6. Nimeä kolme parasta ja kolme huonointa luonteenpiirrettäsi?
Tämä on yllättävän vaikea kysymys. Herkkyys, pikkutarkkuus, empaattisuus, kärsimättömyys, tunnollisuus ja huumorintaju. Saatte itse arvioida mitkä ovat niitä parhaita ja mitkä huonoja piirteitä. ;))

7. Pidätkö ravinnossasi tärkeämpänä ruoan makua vai terveellisyyttä?
Olen nautiskelija, joten ruuan maku menee liiankin usein terveellisyyden edelle. 

8. Kuinka monta vuotta elämästäsi olet käyttänyt opiskeluun?
Liian monta. ;) Tai oikeastaan en usko, että mikään tutkinto on mennyt hukkaan. Ensin kävin lukion, välivuoden jälkeen aloitin yo-merkonomin opinnot, sen jälkeen opiskelin tradenomiksi ja nyt vihdoin opiskelen pitkäaikaista haavealaani eli sisustussuunnittelua (sisustus ja tila -artesaani). Lisäksi olen suorittanut lyhyempiä kursseja mm. sisustamiseen liittyen. Jos oikein laskin niin peruskoulun jälkeen olen tähän menessä opiskellut n. 10 vuotta. Huh! Mutta kaupallisen alan koulutus yhdistettynä artesaanitutkintoon on mielestäni oikein hyvä yhdistelmä.
9. Mitä pidät tärkeimpinä ominaisuuksina valitessasi kosmetiikkaa? Onko se laatu, eettinen valmistustapa, hinta, tuotteen merkki tai jokin muu?
En ole kovin ahkera ostelemaan kosmetiikkaa enkä testailemaan uutuuksia. Yleensä päädyn aina niihin samoihin tuttuihin merkkeihin. Eli ilmeisesti tuotteen tuttu merkki on minulle se tärkein ominaisuus. Pieni mainos tähän kohtaan... LivBox on ollut todella kiva juttu ja odotan sitä aina innolla. Sen ansiosta tulee testattua uutuuksia mitä ei ehkä muuten tulisi ostettua. 

10. Luetko mieluummin kirjoja vai katsotko tv:tä?
Aiemmin luin kirjoja todella paljon, mutta nykyään tuntuu ettei lukemiselle jää aikaa. Toivottavasti kesällä ehtisin taas lukea. TV:täkin katson nykyään aika vähän. Viikonloppuiltaisin tykätään miehen kanssa katsoa sarjoja monta jaksoa putkeen. Esim. Frendien kaikki tuotantokaudet olemme kahlanneet moneen kertaan läpi.

11. Mikä vuodenaika on sinulle mieluisin?
Ehdottomasti kesä. Talvesta en nauti lainkaan. Odotan jo kovasti kesää, lämpöä ja mökkeilyä perheen kanssa. Ihanaa kun minulla on pitkä kesäloma, kuten muillakin koululaisilla. Jipii!
***

Iso kiitos teille, jotka osallistuitte Jyskin lahjakortin arvontaa! Arpoja kertyi yli 360 kappaletta. Kiitos myös mukavista terveisistä ja palautteesta mitä annoitte minulle. <3 Tervetuloa kaikki uudet lukijat!

Arpakone seuloi lahjakortin voittajaksi Nina Leinon
Paljon onnea Nina! 
Otatko minuun yhteyttä sähköpostitse: myhomewhitehome@gmail.com


Kivaa alkavaa viikkoa! 

8 kommenttia:

 1. Kiva että ehdit vastaamaan haasteeseen :) ihanaa alkavaa uutta viikkoa sinulle ja paljon tsemppiä opiskeluihin, kohtahan se kesäloma jo häämöttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran haasteesta! :) Mukavaa kevättä! <3 Kesäloma tuleekin nopeasti.

   Poista
 2. Great questions, it's nice way to get to know other fellow bloggers. Thank you for sharing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´m glad that you liked it! :) Thanks!

   Poista
 3. Mistä nuo kauniit kynttilät ja pöydän tabletit ovat? Tosi suloiset tabletit. Ovatko muoviset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on Ikeasta ja muovitabletit Halpa-Hallista. :)

   Poista
 4. mistä on tuo ihana maljakko?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakon ostin hiljattain Plantagenista. Sitä saa kolmessa koossa ja tämä meidän on keskikokoinen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...