maanantai 2. helmikuuta 2015

Peili vai ei? Ideoita kaivataanAuttakaa! En osaa päättää. Olen pohdiskellut, että hankkisin eteisen lipaston taakse samanlaisen Jyskin Rude-peilin kuin meillä jo onkin eteisessä vaatekomeroa vastapäätä. Näyttäisikö hassulta jos olisi samanlaiset peilit näin lähekkäin, mutta toinen olisi pystyssä ja toinen vaakatasossa?

Jotain tuohon lipaston taakse pitäisi keksiä. Se näyttää nyt niin tylsältä. Aiemmin seinään nojaili tapetista tekemäni taulu, mutta sitä en uskalla enää tuossa pitää, sillä se kaatui jo kerran, mutta onneksi lasi pysyi ehjänä. Voisihan tapettitaulun kiinnittää seinään, mutta se on vähän turhan pieni tuohon yksinään. Sille pitäisi sitten keksiä kaveri. Muistin virkistykseksi tapettitaulun kuvat löytyvät esim. täältä. Yksi vaihtoehto olisi hankkia jokin isompi taulu, mutta jotenkin peili silti houkuttelee minua enemmän. Peilistä tulee avara ja ylellinen fiilis.


Jos peiliin päädyn, niin mielestäni sen olisi kuitenkin parempi olla samanlainen kuin tuo toinen peili. Vai mitä mieltä olette? Kävisikö jokin täysin erilainen peili? Meillähän on myös ruokapöydän päässä IKEAn peili, joten ehkä en kuitenkaan kolmea täysin erilaista peiliä laittaisi samaan tilaan/näkymään.

Jyskin Rude-peli on vielä tämän viikon hyvässä tarjouksessakin, joten senkin puolesta päätös olisi nyt tehtävä. Toinen ongelma on, että lipasto on 140 cm leveä ja peili on 162 cm. Haittaako jos peili on leveämpi? Ei kai. Minkä kokoisia peilejä te olette yhdistäneet lipastojen kanssa? Täytyisi varmaan jaksaa ottaa tuo eteisen peili irti seinästä ja testata lipaston taakse. Sillähän se selviäisi.

Nyt kaipaan teidän ideoita ja kommentteja. Kiitos niistä jo etukäteen! <3

Mukavaa helmikuun ensimmäistä viikkoa! :)

64 kommenttia:

 1. Varmasti samanlainen peili sopisi tuohon hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Epäilyttää vain, että se peili on liian suuri tuohon. Muuten olis perfect.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän eteinen. <3 Liputan peilin puolesta, meillä on kaks peiliä vaakatasossa olkkarissa ja yks pystyssä eteisessä, sen kyllä jo tiesitkin. :D Eli ihania ovat peilit! Edullisia ja kauniita. Mutta varmaan paras olis kokeilla tuolla pysty peilillä miltä näyttää! Lopputuloksesta tulee varmasti hieno keksitpä nyt mitä vaan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Ne peilit on niin kauniit teidän olkkarissa. Aina ihailen niitä. :) Plaah, kun en millään viittis irrottaa tuota painavaa peiliä ja testailla. Onneksi on jo yksi toinen idea muhimassa. ;)

   Poista
 3. Laittaisin siihen peilin vaaka- asentoon seinään kiinnitettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Se peili olis just hyvä, mutta kunpa olisi vähän lyhyempi.

   Poista
 4. Mä oon miettinyt ihan samaa, mutta vähän pelottaa kun se peili on tosiaan niin painava, että kestääkö (kipsi/lastulevy)?? seinä sitä :/ Nätti peili tuo on ja meilläkin tulisi se lipaston päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on eteisessä tuo peili ollut jo kohta kaksi vuotta ja seinät on kipsilevyä. Kun valitsee vain oikeanlaiset kiinnikkeet niin eiköhän se pysy. :)

   Poista
 5. Sopii paremmin kuin hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Itsekin näkisin tuossa lipaston päällä kyllä peilin :) Samanlainen peili olisi varma valinta, mutta haluatko tuoda tilaan jotain yllätyksellisyyttä ja valitsisitkin hiukan erilaisen :D Itse olen huomannut, että jos on monta samanlaista esinettä tai huonekalua niin kyllästyn niihin super nopeasti : )

  Varmasti itse löydät sen parhaimman ratkaisun, tsemppiä valintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Tuo on aivan totta mitä kirjoitit. Aloinkin miettimään, että ehkä en haluakkaan toista ihan samanlaista. Yllätyksellisyys on jees. ;)) Onneksi aloin kyselemään teiltä lukijoilta. <3

   Poista
 7. Peili kävisi varmasti hyvin tuohon. Toki myös joku taulu, mutta tuntuu, että peili sopisi paremmin tuohon tilaan, kotiinne ja tyyliinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Jenni! :) Jotenkin vain olen enemmän peili-ihminen kuin tauluihminen. ;D En tiedä. Todella vaikea ainakin olisi löytää sellainen taulu joka miellyttää.

   Poista
 8. Mä sanoisin näin ensireaktiona, että jos peili kerran on leveämpi kuin laatikosto niin en ehkä laittaisi. Mielestäni seinä ei kaipaa mitään kun teillä on peilejä muualla, esineet laatikoston päällä pääsee ihanasti esiin. Mutta sinä kun noita krumeluureja et pelkää :) niin voisko tohon ajatella esim. kolmea pientä peiliä vierekkäin tai tällaisia KEHYKSIÄ. Itsekin noista välillä aina haaveilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä kun kerroit mielipiteesi. :) Monesti olen jo tuota peiliä tuohon harkinnut, mutta aina todennut, että se olisi liian pitkä. Silti taas palasin pyörittelemään tätä asiaa. :)) Kun en vain jaksa testata tuolla eteisen peilillä. Niinpä, en tosiaan krumeluureja pelkää. ;) Tykkään tosi paljon ideastasi! Ihana!

   Poista
 9. Minä kokeilisin tuolla toisella peilillä, miltä näyttäisi :) Mutta varmasti sopisi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa jaksaisin kokeilla! :)) Tuo on aika painava peili. Yksi toinen idea onkin jo muhimassa...

   Poista
 10. Peili olisi varmaan hyvän näköinen tuossa lipaston yllä, hopea reunainen kävisi kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulen. :) Harmi vain kun tuo kyseinen peili taitaa olla liian pitkä. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 11. Mää uskon että kaikki tekemäsi ratkaisut näyttävät hyvältä :) Itse en laittaisi lipastoa leveämpää peiliä lipaston päälle... Aikaisemmin ehdotettu kolmen peilin yhdistelmä voisi todella sopia hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olet varmasti oikeassa. Peili saisi olla hieman kapeampi kuin lipasto. Voi harmi. Mutta onneksi noita muita hyviä ideoita on tässä sadellut. ;)

   Poista
 12. Peili sopisi varmasti tuonne hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niin minäkin luulen, mutta tuo Rude-peili taitaa olla vähän liian pitkä.

   Poista
 13. Mua myös epäilyttää miten pidempi peili sopii, meillä on tuo sama peili vaakatasossa, mutta lipasto on hieman pidempi ja niin sopii kyllä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Harmi kun tuo meidän lipasto on liian lyhyt peiliin nähden. Täytyy varmaan keksiä jotain muuta. :)

   Poista
 14. Mä heti mietin, että tarvitseeko toista peiliä kerran on jo yksi! Joku kiva taulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan oikein innostu tauluista. :)) En tiedä. Peilit on enemmän mun juttu.

   Poista
 15. Minä laittaisin lipaston ylle joko taulusommitelman tai erilaisen peilin. Ehkä jokin ovaalin muotoinen peili vaakatasossa olisi sopivan yllätyksellinen, mutta toistaisi kuitenkin esim. valaisimen jalan muotoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovaali peili kuulostaa kieltämättä hyvältä. :) Kiitos!

   Poista
 16. Peili olisi kyllä hieno! Tai sitten jokin taulusommitelma metallisilla kehyksillä :) Itse laittaisin kuitenkin mieluummin sen peilin :D

  VastaaPoista
 17. Mielestäni tuollainen aikaisemmin mainitun usean pienen kehyksen kollaasi olisi tuossa todella näyttävä! Ja halutessaan muutamaan voisi kiinnittää mustavalkokuvia vaikkapa perheestä. Tuo peilikin olisi varmasti makee, mutta hieman mietityttää jos lipasto on kapeampi... PS. Upean näköinen koti teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Kehyskollaasi kuulostaa kyllä tosi kivalta. Päätin että en ainakaan tuota isoa peiliä laita.

   Poista
 18. Kartellin Ghost -peili olisi ihana ja sopisi mielestäni tuohon! En laittaisi lipastoa pidempää peiliä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Kartellin peili olisi ihan unelma, mutta en nyt tällä hetkellä raaski sitä hankkia. Ehkä vielä joskus.

   Poista
 19. Minäkin äänestän useamman pikkupeilin/taulun/kehyksen sommitelmaa ja ehdoton ei yhdelle isolle peilille kun se on lipastoa leveämpi :)
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. :) Kiitos mielipiteestäsi! Päätinkin että en ainakaan tuota isoa peiliä hanki. Se on tosiaan liian pitkä.

   Poista
 20. Tuo Jyskin peili on kyllä ihana, mutta en laittaisi sitä tuohon laatikoston yläpuolelle kun se on kerta leveämpi. Joku iso taulu tai sitten kehyskollaasi kuulostavat kivoilta vaihtoehdoilta. :) LadyBluen linkittämä kehyskollaasi oli aivan ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskin peili on tosiaan liian pitkä. Harmi. Mutta muita suunnitelmia on jo mielessä. ;) Kiitos kommentista!

   Poista
 21. Vähän aiheen vierestä mutta mistä tuo laatikosto on? Itselläni hakusessa olohuoneeseen laatikosto ja tuo näyttäs kivalta ja oikean kokoiseltakin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipasto on myös Jyskistä ja Stege-lipasto nimeltään. :)

   Poista
 22. Sovitapa entisellä peilillä, et miltä näyttää. Meillä on kyseinen peili kiinni kipsilevyseinässä alligator kiinnikkeillä. Kuvakollaasi vois olla kans kiva lipaston yllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvakollaasi voisi tosiaan olla kiva. :) Päätin jo että en ainakaan tuota isoa peiliä laita.

   Poista
 23. Your hall way space is beautiful. I just love the white palette you have used to decorate your space. I do like the mirror horizontally. Have you thought of creating a gallery wall above the dresses and maybe include a round mirror instead of just one horizontal piece? it might create some visual interest and it will not be so matchy matchy, as you are worried about. I can't wait to see what you decide on doing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Glamista Home! :) Gallery wall and/or round mirror might be a good choice.

   Poista
 24. En laittaisi tuottaa peiliä lipastot ylle...kuulostaa liian raskaalta. Ja liikaa toistoa, kuten joku jo kommentoi. Peili kyllä olisi varmaan hyvä. Mutta ehkä joku kehyksetön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Päätinkin että en laita ainakaan tuota isoa Rude-peiliä. Se on tosiaan liian pitkä ja massiivinen.

   Poista
 25. Mielestäni peili sopisi tuohon erittäin hyvin! Etenkin, kun kyseessä olisi vielä samanlainen yksilö! Meiltä löytyy kotoa myös tuo samainen peili kaksinkappalein. Toinen vaakataossa lipaston päällä olkkarissa ja toinen pystyssä eteisessä. Eli kannatan tuota ajatusta, tuo peili on kuitenkin niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Idea on kyllä hyvä ja haluaisin laittaa tuon saman peilin, mutta se on kyllä liian pitkä lipastoon nähden. Harmi.

   Poista
 26. Siihen voisi sopia jyskin samaa sarjaa oleva ovaali/pyöreä peili. 2-3kpl ehkäpä....

  VastaaPoista
 27. Ehkäpä tällainen peili?
  http://www.amandabshop.com/shop/product?q=7601

  VastaaPoista
 28. Olisiko kuitenkin samantyylinen peili mutta pienempi? Itseäni ehkä häiritsisi peilin leveys suhteessa pienempääbn lipastoon. Sitten ei olisi niin hassuakaan, että on kaksi samanlaista peiliä lähes vierekkäin mutta eri tarkoituksessa, jos siinä on pienempi samanlainen vaakatasossa. Ainakin Minimanissa on ollut tosi edullisestikin tuollaisia peilejä, mutta reunan hopean sävy voi olla kyllä eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tuo Jyskin peili on tosiaan liian pitkä/massiivinen. Täytyy etsiä joku muu. Minimanissa on kyllä ollut kivoja peilejä.

   Poista
 29. Itse en laittaisi peiliä, kun vieressä jo yksi sellainen on. Varsinkin jos se on leveydeltään isompi kuin lipasto. Mites olis joku sistustarra teksti, mustana tietenkin. Vois vähän elävöittää tota tyhjää seinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aiemmin tuossa lipaston päällä sisustustarra, mutta kyllästyin siihen. Olet oikeassa, että tuo Jyskin peili on liian pitkä lipastoon nähden. Yksiä idea on onneksi jo mielessä. ;) Kiitos kommentista! :)

   Poista
 30. Onpa paljon kommentteja, minä laittaisin peilin vaakaan ja Ihan yksinkertaiset kiiltävänvalkoset kehykset peiliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että sain näin paljon mielipiteitä ja ideoita. :) Voi vitsit! Valkoinen kiiltävä peili sopisi varmasti täydellisesti. <3 Kartellin Ghost-peili olisi paras vaihtoehto, mutta en taida nyt opiskelijan budjetilla sitä hankkia. ;) Kiitos mielipiteestäsi!

   Poista
 31. Mites sellaiset vanhat ikkunanpokat tuohon vaakaan? Jossain kohtaa pidin niitä itse liian romanttisina, mutta sitten näin eräällä ystävälle ne maalattuna mustalla ja ihastuin :) eikä ne varmaan näyttäisi yhtään hassummalta hopeisenakaan ;) mutta sulla on niin kadehdittava maku, että hyvä tulee joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Jotenkin tuntuvat minunkin mielestä liian romanttisilta sellaiset ikkunanpokat. Mutta mustia en ole nähnytkään. Ne olisi varmasti makeet. :)

   Poista
 32. Ehdottomasti laitat samanlaisen peilin vaakaan tuohon. Ei näytä hassulta kaksi peiliä samassa tilassa, nehän vain tuovat kivaa toistoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Varmasti sopisi hyvin, mutta taitaa tuo peili kuitenkin olla liian pitkä suhteessa lipastoon. Voisi näyttää liian massiiviselta. :/ Onneksi on jo uudet suunnitelmat mielessä. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...