tiistai 16. joulukuuta 2014

Tästä nautin juuri nytEräänä harmaana päivänä innostuin taas pikaisesti väsäämään kynttiläasetelman. Yhden asetelman teille jo esittelinkin joulukuun alussa. Se löytyy täältä. Tähän uuteen asetelmaan käytin mm. Perfect Homelta hiljattain hankkimaani tarjotinta ja lasipalloja. Tarjottimelta löytyy myös patterivalot, joiden ollessa päällä asetelma näyttää kivalta vaikkei kynttilät palaisikkaan.

Joulufiilikseni alkaa hiljalleen löytymään nyt kun kuusikin on koristeltu, mutta siitä ehdin ottamaan kuvia vasta viikonloppuna. Pimeä vuodenaika asettaa taas omat haastensa kuvaamiselle, kun koulusta kotiin tullessa on jo aina liian hämärää ja viikonloppuisinkin on ollut melko synkkää ja harmaata. Mutta miettikää, jos aina olisi kesä ja valoisaa, niin emme voisi nauttia kynttilöiden ihanasta valosta ja tunnelmasta. Joten nautitaan nyt! <3

Olisi niin paljon jouluista kuvattavaa ja kerrottavaa, mutta päivässä on aivan liian vähän tunteja, kuten tiedätte. Pari lahjaakin on vielä hankkimatta ja kaikki joulusiivot tekemättä. Mutta onneksi enää kaksi päivää koulua ja sitten pääsen ansaitulle joululomalle ja tekemään jouluvalmisteluja. Ihanaa! :)


Kivaa viikkoa lukijoilleni! 

10 kommenttia:

 1. Ihanat tunnelmalliset kuvat. Ja juuripa noin, jos ei olisi hämärää niin ei se olis niin jouluinen fiiliskään. Nyt saa nauttia kynttilöistä ja ihanista tunnelmavaloista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Onneksi nyt tuli vähän lunta tännekin, niin on paljon valoisampaa ja jouluisempaa. <3

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia, upea asetelma ja tuo tarjotin on myös tosi kaunis. Olen yrittänyt saada kynttilöihin nuo "tähdet" pitkällä valotuksella mutta en ole vielä saanut mieleisiäni kuvia, Sinä ole onnistunut hyvin. <3 Tunnelmallista joulunalusaikaa!
  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T! :) Taisi ihan vahingossa onnistua "tähtikuvat". ;) Ihanaa joulun odotusta sinne myös! <3 Ei ole montaa yötä enää.

   Poista
 3. Ai miten ihana asetelma taasen! Täydellistä. Ja ihana tuo hämyisä tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! :) Näitä voisi väsäillä vaikka päivät pitkät. ;))

   Poista
 4. Näyttää tosi kauniilta. tykkään! Ja hei, kahdittavan hyvä asenne sulla pineyden suhteen. Olisi syytä ottaa mallia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! :) No pakko myöntää, että enimmän aikaa muakin ahdistaa tämä pimeys. ;) Joten pakko siitä on keksiä jotain hyvääkin, että jaksaa kevääseen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...