torstai 11. joulukuuta 2014

Lahjavinkki: Näppärä bagINbag


*Blogiyhteistyö*

Onko teillä kenties sama ongelma kuin minulla? Käsilaukku on aina kaaoksen vallassa. Ja varsinkin nyt kun opiskelen ja käsilaukku vaihtui hieman isompaan kassiin. Sieltä ei koskaan löydä mitään. Ratkaisu ongelmaani ilmestyi kuin taikaiskusta, kun Insjö ehdotti minulle yhteistyötä ja tarjosi käyttööni bagINbag-sisälaukkua. Olin siitä joskus ohimennen kuullutkin, mutta näköjään autuaasti unohtanut tämän kätevän pussukan.

BagINbag on nimensä mukaan laukku laukun sisällä. Minun laukkuni on isompaa Saimaa-mallia, mutta bagINbagista on saatavana myös pienempi Inari, joka on näppärä pienempään käsilaukkuun. Värivaihtoehtoja laukuista löytyy useita. 
Tässä sisälaukussa on todella monta ja monenkokoista taskua ja lokeroa ja avaimillekin oma kiinnitysrengas.

 Isosta koululaukustani löytyy normaalisti luentokansion lisäksi ainakin puhelin, lompakko, meikit, erilaisia viivaimia, penaali, rullamitta (uskokaa tai älkää, niin tarvitsen sitä koulussa lähes päivittäin), pokkarikamera, vesipullo ym. ym. Luentokansiota lukuunottamatta nuo kaikki kamat mahtuvat nyt uuteen sisälaukkuuni ja sieltä ne on myös helpompi löytää. Koululaukussani ei tosiaan ole kuin yksi iso sisätasku, joten sieltä on tosi hankala löytää mitään pienempää tavaraa.

Olen tosi laiska vaihtelemaan käsilaukkuja, koska en jaksa siirtää kaikkia pikkukamoja kassista toiseen. Mutta jos tavarat ovat bagINbagissa, niin laukkujen vaihtaminen on todella vaivatonta, kun voi vain siirtää sisälaukun käsilaukusta toiseen.
Tässä oiva joululahjaidea vaikka äidille, siskolle tai ystävälle tai miksi et lahjoisi myös itseäsi. 
Nyt saat blogini lukijana tilauksesi ilman toimituskuluja Insjön verkkokaupasta
Käytä koodia MASA1
Etukoodi on voimassa koko joulukuun.


Onko tällainen sisälaukku jo teille tuttu?Mukavaa alkavaa viikonloppua! <3 
Itse olen elänyt tänään jo koko päivän perjantaissa.


4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! :) Täytyy varmaan tilata tommonen. T:Niina

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kätevältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se onkin. :) Ja se pienempi koko saattaisi olla vielä näppärämpi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...