lauantai 22. marraskuuta 2014

Katsaus viime joulun koristeisiin

Heippa! Enpäs pysynytkään ihan koko viikonloppua pois täältä. Aloin suunnittelemaan tulevan joulun koristeluja ja muistelin, että mitäs kaikkea meillä olikaan käytössä ja esillä viime jouluna. Vieläkö muistatte näitä? Värimaailma oli tietysti valkoista ja hopeaa. Ja aika samalla kaavalla mennään tämä tulevakin joulu. 

Kovin montaa uutta joulukoristetta en ole tänä vuonna hankkinut, mutta joka vuosi on pakko saada jotain uutta ainakin joulukuuseen. Valkoinen kuusi on vuodesta toiseen ollut se rakkain joulukoristeeni.
Toinen viime joulun suosikkini oli tämä kynttiläasetelma. Se oli niin nätti! 
Jotain vastaavanlaista aion tehdä tänäkin vuonna. Asetelma on itse asiassa jo tekeillä, mutta siitä puuttuu vielä pari juttua. Ja itse asiassa se tulee olemaan hyvinkin paljon erilainen kuin viime jouluna. ;) Tykkään niin väkertää näitä.


Millaisia suunnitelmia teillä on tänä vuonna joulukoristelujen suhteen? Vaihteletteko värimaailmaa vai pysyykö se yleensä samana?
Kohta on muuten jo ensimmäinen adventti. Sieltä se joulu taas tulee! <3


Rentoa lauantaita! <3

20 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia viime joululta :) Meilläkin on valkoinen kuusi ja olen harkinnut siihen uusia koristeita. Muuten joulukoristelut pysyvät samanlaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) En osaisi enää ajatellakaan muuta joulukuusta. Valkoinen muovikuusi on niin kaunis, eikä sotke paikkoja eikä aiheuta mitään allergioita. :) Ja vanhempieni luona saamme sitten ihailla aitoa kuusta.

   Poista
 2. Oi ihania kuvia! Ja tuo asetelma ♥ Ihanaa kun joulu tulee taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! <3 Pikkuhiljaa alan minäkin pääsemään joulufiilikseen. :) Jotenkin se on ollut tänä vuonna vaikeampaa kuin yleensä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Meiju! :) Kiva että tykkäät bannerista. Se saa nyt olla joulun ajan. Edellinen ehtikin olla melko pitkään.

   Poista
 4. Oivoi miten kaunista! Tuommoisen kynttiläasetelman ajattelin meillekin väsätä, tosin pienemmässä mittakaavassa Aalto-vatiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aaltovatiin saakin kauniin asetelman. Pitää joskus taas kokeilla siihenkin.

   Poista
 5. Niin kaunista:) kuusi on aivan ihana ja kynttiläasetelman uutta versiota odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Toivottavasti pääsen pian esittelemään sen uuden asetelman teille. ;)

   Poista
 6. Aivan ihanat tunnelmat <3 Harmittaa, ettei tullut hankittua pientä hopeista kuusikoristetta viime vuonna. Näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! :) Tosi harmi ettei tuota kuusta saanut enää tänä vuonna. Varmasti moni jäi ilman. Se on ihana. <3

   Poista
 7. Kuusi on ihana. Pikkuisen haaveilen valkoisesta kuusesta. Kyllä on kimallusta ja kiiltoa. Ihanaa. Onko tuo cookiespurkki Amanda b:n?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kimallus sopii jouluun, mutta meillä sitä näkyy vähän ympäri vuoden. :)) Cookies-purkki on tosiaan AmandaB:n.

   Poista
 8. Onko tuo toinenkin purkki amanda b:n?

  VastaaPoista
 9. Niin upealle näyttää aiemmat joulutunnelmasi ja kynttiläasetelmasi<3 odotan innolla uusia kuvia ja etenkin sitä upeaa Perfect Home tarjotinta, teetkö siihen jonkun asetelman?
  tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kaipa siihen tarjottimelle täytyy jonkin asetelma tehdä. ;) Se on niin hieno.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...