keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Arvontaa ja kannettavan höyrypuhdistimen testailua ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


*Blogiyhteistyö*

En ole mikään himosiivooja, enkä voi sanoa varsinaisesti nauttivani siivoamisesta. Mutta tykkään, että paikat ovat kunnossa, ja valkoinen kotimme ehkä vaatiikin jonkin verran enemmän siivoamista kuin tummempi tai värikkäämpi koti. Yleensä käyn likaa vastaan rätin ja puhdistusaineen kanssa, mutta nyt pääsin testaamaan jotain ihan uutta. Philipsiltä on nimittäin hiljattain ilmestynyt kannettava höyrypuhdistin SteamCleaner Multi. Tartuin innoissani tilaisuuteen ja lähdin testaamaan tätä laitetta, sillä olen monesti miettinyt höyrypuhdistimen hankkimista. 

SteamCleaner Multi puhdistaa pelkän vesihöyryn avulla kodin pinnat kylpyhuoneessa, keittiössä tai melkein missä vaan. Rasva ja pinttyneet tahrat saavat kyytiä, ja lisäksi höyry tappaa 99,9% bakteereista. Laitteen mukana tulee kaksi irrotettavaa ja vesipestävää mikrokuitutyynyä ja kapeampi suutin pieniin rakoihin. Lasten ja ympäristön kannalta on tosi hieno juttu, että voi puhdistaa kodin pinnat ilman kemikaaleja. 

SteamCleaner Multi oli nopeasti käyttövalmis eikä suurempia kasaamisoperaatioita tai ohjeiden lukemisia tarvittu. Aloitin testaamisen keittiöstä. Induktioliesitasomme ei koskaan kovin likaiseksi pääsekkään, mutta olin juuri laittanut ruokaa ja rasvaroiskeita näkyi hieman liedelläkin. Höyrypuhdistin teki liesitasosta kiiltävän puhtaan eli toimii sen kanssa. 

Seuraava kohde olikin hieman haasteellisempi. Teräksinen liesituuletin suorastaan imee rasvaa itseensä, enkä toisaalta kovin usein edes jaksa sitä jynssäillä. Näitä tahroja jouduin höyryttämään hieman pidempään, mutta lähtivät nekin lopulta ja liesituuletin on taas kuin uusi. Kokeilin pikaisesti SteamCleaner Multia myös keittiön valkoiseen laminaattitasoon ja laite oli loistava siihenkin tarkoitukseen. Valkoiseen tasoon pinttyy helposti kaikenlaista ja pahimpia jälkiä olen joutunut hankaamaan taikasienellä, mutta siinä saattaa lähteä samalla myös tason pintakerros. Höyryllä tahrat lähtevät paljon hellävaraisemmin. 

Seuraavaksi kylpyhuoneen kimppuun! Sen puhdistamiseen tarvitsenkin eniten apuja. Täällä meillä päin on todella kalkkinen vesi, mikä on aiheuttanut minulle paljon päänvaivaa. Kylpyhuoneen kaikki pinnat pitäisi aina kuivata suihkun jälkeen ettei kalkki tartu, mutta kuka sellaista jaksaa. En ole oikein millään myrkyillä onnistunut saamaan kaikkia kalkkitahroja pois, joten toiveikkaana lähdin kokeilemaan olisiko höyrypuhdistin vihdoin ratkaisu ongelmaani. 

Saunan lasiovi puhdistui melko hyvin. Ehkä jonkin verran jäi pientä kalkkisaostumaa alareunaan, mutta pidemmällä käsittelyllä olisi ehkä nekin lähteneet. Täytyy kokeilla pian uudestaan. Laattaseinään kokeilin myös pienelle alueelle ja laatat kirkastuivat huomattavasti. Philipsillä on oma höyrypesuri lattiaa varten, mutta ajattelin silti jonain päivänä hyökätä tämän kannettavan laitteen kanssa kylppärin lattian kimppuun.
Seuraavana päivänä meidän koululainenkin innostui höyryttelemään mm. vessan lavuaaria ja pikkuveljen syöttötuolia. Valkoisen muovisen syöttötuolin puhdistamiseen SteamCleaner Multi onkin aivan mainio. Siihen jos johonkin tahtoo ruokatahrat tarttua. Höyrylaitteella voisi puhdistaa hellävaraisesti myös leluja. 


Testailun lopputulos: Philips SteamCleaner Multi on näppärän kokoinen ja tehokas höyrypuhdistin. Se on kevyt ja helppokäyttöinen. Höyryttäminen oli oikeastaan tosi kivaa ja keksin laitteelle jatkuvasti uusia käyttökohteita. Jos jotain parannettavaa täytyisi keksiä, niin laite olisi vielä kätevämpi jos siinä olisi ladattava akku. Meillä ei ole kylpyhuoneessa lainkaan pistorasioita, sillä vessa on erikseen ja pistorasiat on siellä, joten höyrylaitteen johto ei yltänyt kylppärissä jokaiseen nurkkaan ilman jatkojohtoa. 


Lopuksi vielä se paras uutinen...Minulla on täällä toinenkin Philips SteamCleaner Multi -höyrypuhdistin ja voin arpoa sen yhdelle onnelliselle lukijalleni. Aika kiva juttu! 
Höyrypuhdistimen arvo on 79 euroa. 

Arvonnan säännöt: 

Saat yhden arvan kun jätät kommentin. Kerro vaikka mitä pintoja puhdistaisit SteamCleaner Multi -höyrypuhdistimella. 
Anonyymit laittakaa tunnistettava nimimerkki ja mielellään myös sähköpostiosoite, jotta tavoitan voittajan nopeasti. 

Kaksi arpaa annan tuttuun tapaan vakituisille lukijoilleni. Eli saat 2 arpaa kun kommentoit ja olet rekisteröitynyt julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta tai liityt lukijaksi arvonnan aikana. Painike löytyy sivun oikeasta reunasta. Myös Facebookin, Blogilistan tai Bloglovinin kautta Home White Homea seuraavat saavat 2 arpaa. Kerrothan millä tavalla seuraat blogiani! 

En postita palkintoa ulkomaille.

Arvonta päättyy ti 21.10. klo 24. Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! :)

237 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukana. Kävisin tällä kylpyhuoneen
  kimppuun.

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit! Tällaisen mä tosissaan tarvisin. Käyttöä löytyisi kahdessa kylpyhuoneessa ja keraamisessa liedessä. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 3. Käyttäisin höyrypuhdistinta eniten varmaan kylppärin ja keittiön puhdistamiseen. Ottaisin mukaan myös tyttären huushollin siivoukseen.

  tuulaleht@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo tulisi niiiiin tarpeeseen! Voisin höyryttää talon lattiasta kattoon :D mies, lapset ja koirat sotkevat tuhottomasti - enkä itsekään niin siisti ole :'( Fb lukijana 2 mukana. jasminella82 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! Tuolle löytyisi paljon käyttöä, varsinkin tuolla keittiön ja kylppärin puolella! :) Sini O. sini.oksa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Tästä olen haaveillut jo pitkään. Samat on ongelmat myös meillä kalkkisen veden suhteen joten kylppäriä ainakin kokeilisin ja koirien leluja voisi myös putsata. :) Bloggerin kautta sinua seurailen joten kahdella mukana. riikka_02@jippii.fi

  VastaaPoista
 7. Parilla arvalla mukana. Saunan lasioven kimppuun menisin ensimmäisenä =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana - keittiö ja kylppäri kohteina.

  VastaaPoista
 9. Kaks arpaa, kylppäristä aloittaisin ja testaisin sitä myös meidän kangassohvaan! :) Tiputtaako toi laite muuten vettä? Onko siinä joku säiliö mihin se vesi tulee? Se on noin pieni, ettei varmaan mahdu kauheesti vettä kerralla..

  VastaaPoista
 10. Luen blogiasi Facebookin kautta, ja aina pulpahtaa ihania tekstejä esiin �� höyrylaitetta käyttäisin ensimmäiseksi kylppäriin ja pojan syöttötuoliin.

  VastaaPoista
 11. Pari arpaa :) Olisin innoissani saadessani tämän kivan keksinnön tulevaan uuteen omakotitaloon! Käyttäisin sitä keittiössä rasvasotkujen pesuun, olohuoneessa sekä pesuhuoneessa :) Olen seurannut blogiasi kuukauden ajan bongaten aina uusia postauksia ja olen saanut niistä valtavasti ihania ideoita tulevaan uuteen taloon :>

  kata.kangas@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Keittiöön lähtis ekana tuo kone ehdottomasti! :D
  Blogia seurailen Bloglovinin kautta :)
  nyyssonensanna@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oii että nyt osallistun :) ja kahdella arvalla! Meilläkin niin kalkkinen vesi täällä ja vaikka mitä aineita on kokeiltu, höyryttämistä ei... Sitä olisikin mukava kokeilla. Ja keraamiseen lieteen.. Ja eteisen seinän tahroihin.. Ja olisihan niitä paikkoja, toivottavasti onni suosii :) kiva arvonta! Kaksinkertainenilo(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukanam facebookin ja bloglovinin kautta seuraan. Laitetta kokeilisin varmasti saunan oveen ja keittiön kivitasoihin ja induktiolieteen.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana! Puhdistaisin kylpyhuoneen :) Jenni M. jenni.mustakoski@gmail.com.

  VastaaPoista
 16. Kylpyhuone myös täällä heti ykkösvaihtoehto...kalkkinen vesi suuri ärsytyksen aihe.
  -Erika-

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana. Bloggerissa lukijna. Liekkarin puhdistmiseen käyttäisin, se ei kyllä kovin helppoon oo tähän mennessä puhdistunut.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana (Blogger). Yrittäisin myös puhdistaa saunan ovea kalkkitahroista, joita en ole saanut milläön lähtemään. Toinen murheenkryyni on todella likainen liesituuletin, joka on ainakin 10 vuotta vanha ja täynnä pinttynyttä likaa (edelliset asukkaat eivät ole puhdistaneet sitä säännöllisesti, joten lika on päässyt pinttymään).

  VastaaPoista
 19. Kylppärin kimppuun hyökkäisin ensimmäiseksi :) facebookin kautta kahdella mukana! -Tinsku

  VastaaPoista
 20. Oii mikä arvonta! Kylpyhuonetta ja kettiötä lähtisin ensinmäisenä kurkkaamaan! Seuraan Bloggerin kautta :)
  jenna.montonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Oih, tykkään kaikista pienistä siivouslaitteista ku niitä isoja ei jaksa kukaan raahata! Siivoasin siis varmasti ahkerasti kylppäriä :)

  Seuraan facessa ja bloggerissa! Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 23. Keraamisen lieden ,valkeat laatat,työpöydän pinnat ym ym .
  Näppärän oloinen tekisikin mieli päästä puhdistelemaan kodin pintoja ilman vahvoja pesuaineita.
  Olen lukkija ja jaan.

  PLNT, garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Keittiössä paljon valkoista pintaa eli tässä eka kohde.
  Saunan pinnat seuraavaksi ja sitten kylppärin kimpuun.
  Kahdella arvalla onnea koittamassa.

  Anterte tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. 2 arpaa. Kylpyhuone, koska meilläkin on kalkkinen vesi. Samoin keittiö saisi kyytiä.
  Helena.Mustonen1@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tarpeeseen tulis täällä! Saunan lasiovi kalkkeutunut niin pahasti ettei vielä mikään ole sitä irroittanut. Hauska olisi testata onko tämä niin monien kehujen arvoinen mitä muualtakin on kuullut :) 2 arvalla oon mukana :)

  VastaaPoista
 27. Tällä olisi tarve meille,kun on paljon valkoisia ja kiiltäviä pintoja lika jäljet näkyy helposti.Eli toiveikkaana kahdella arvalla mukana����

  VastaaPoista
 28. Voihan ihanuus! Just sanoin miehelle et on niin " booring"päivä = siivouspäivä, en tykkää, mutta pakkohan sitä välillä vaan on. Puhdistaisin keittiön pinnat putipuhtaaksi ja sit ylppärin ja sit prinsessawc:n ja ja ja, kyllä puhdistettavaa löytyisi.
  -päivi-

  VastaaPoista
 29. Heippa!
  Nyt on kätevän oloinen siivouslaite, joten osallistutaan arvontaan! :)
  Saunan ja suihkun välinen seinä on kokonaan lasia, jossa puhdistettavaa pinta-alaa riittää. Unohtamatta niitä kaakeleita! Samoin kaikki keittiön kivitasot sekä ala- ja ylätasojen välinen lasi kaipaisi puhdistusta! Keittiön kodinkoneiden ovetkin voisi olla helppoa puhdistaa koneelliseesti. Ehkäpä siitä saisi pienen innostuksen ainaiseen siivoiluun! 

  jaanuskajj@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Tuollaiselle olisi tarvetta.Meillä myös kalkkinen vesi. Kylpyhuoneen puhdistaminen tuottanut päänvaivaa.
  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 31. Facebook-seuraaja, joten kahdella arvalla mukana. Testaisin ehdottomasti ensin keittiön lattian saumakohtiin!

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana ja puhdistaisin ehdottomasti kylpyhuoneen laatat ja keittiön liesituuletin.
  tiina.maunuvaara@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Kahden pienen lapsen kanssa tämä olisi niin tarpeellinen! Syöttötuolit, ruokatahrat, lelut ja rasvaiset kädenjäljet siellä täällä saisi kyllä niin kyytiä vaaleassa kodissamme!

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana. Kokeilisin ekana sitä meidän mustaan lavuaariin, missä kalkki näkyy eniten. Sen jälkeen induktiolieteen ja liesituulettimeen. Saunan lasiovi tulisi myös sillä puhdistettua. Toivottavasti arpa suosii rohkeaa!!!
  tuula.nurminen@avi.fi

  VastaaPoista
 35. Yhdellä arvalla mukana! Ehdottomasti ensimmäisenä puhdistaisin kylpyhuoneen :) -ninni.h

  VastaaPoista
 36. Liesisaareke saisi kyytiä sekä saunan lasiovi :). Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 37. Tämä tulisi todellakin tarpeeseen! Olen blogisi julkinen lukija sekä facebookin kautta seurailen. Kahdella arvalla siis mukana! :)

  VastaaPoista
 38. Mukana arvonnassa. Tarvetta olisi keittiöön ( samanlainen liesituuletin tötsä kuin sinullakin ja tällä hetkellä aika kirjava kun olen rätillä puhdistanut ) ja saunaosastoon jossa lasia paljon ja kalkki/ pesuaine jäämiä. Kaakelitkin olisi hyvä saada puhtaaksi
  Mukava tuote uutuus.

  VastaaPoista
 39. Hei!Kahdella arvalla mukana!Olen lukijasi,mutta listallasi nimellä Kikka:)Minä syöksyisin ekana rintamamiestalomme keskeneräiseen kellariin ja höyryttelisin ihan ehdottomasti puolivalmiin kodinhoitohuoneemme putipuhtaaksi!

  VastaaPoista
 40. kahdella mukana , kodissa kaipaisi monta kohdetta kyseitä laitetta :)

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
  Lukija Facebookissa ja blogin.
  Kokeilisin pesuria ekaksi keittiön välitilan laattoihin sekä sit saunan oveen ja kylppärin laattoihin.

  VastaaPoista
 42. Kaksi arpaa, ihana palkinto jolle olisi kyllä käyttöä!!! :)

  VastaaPoista
 43. Kaksi arpaa ka ehdottomasti siivoaisin tällä kylpyhuoneen pintoja! :)

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana :) Ehdottomasti haluan tämmösen... tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Yksi arpa ja saunan lasioven :)
  elinan09(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 46. 250neliötä, vanha talo, 2 aikuista, 2 lasta ja iso koira. Kiitos ; osallistun yhdellä arvalla !

  VastaaPoista
 47. Kahdella mukaan! Induktioliettä ja liesituuletinta siivoaisin tällä.. :) e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana. Käyttäisin kylppärin puhdistukseen laitetta.

  VastaaPoista
 49. Meidän kylpyhuone kaipaisi juuri tuollaista höyrypuhdistinta! Mukaan kahdella arvalla.

  rombox(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 50. kahdella mukana. Olis tarpeellinen kaimasika at gmail.com

  VastaaPoista
 51. Yhdellä arvalla mukana. Keittiön ja kylppärin pintoja puhdistaisin pesurilla :)

  annesavol (at) gmail.com

  VastaaPoista
 52. Kahdella mukaan! Minäkin kävisin höyrypuhdistimen kanssa taistoon kylppärin kalkkisaostumia vastaan :) Ja keittiön pintoja!

  VastaaPoista
 53. Kahdella arvalla mukana :-) Kylpyhuone ainakin saisi "kyytiä" ja moni muukin paikka :-)
  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla mukana! Käyttäisin konetta ehdottomasti kylppärissä, wc tiloissa, keittiössä. Käyttöä kyllä löytyisi ja erityinen plussa tuosta ns pienestä laitteen koosta. Helppo varmasti käyttää ja säilyttää. Tahdon tuon :D

  VastaaPoista
 55. Kahdella arvalla mukana :) instagram seuranta toinen. Tarttis ehottomasti!

  Marja k.

  VastaaPoista
 56. No nyt on palkinto mun makuun! Oon niin pitkään haaveillut höyrypesurista joten tulisi todellakin tarpeeseen :) Mukana siis kahdella arvalla ja bloggerin kautta blogiasi seurailen. Jos palkinto osuisi kohdalle niin ensimmäisenä säntäisin kylppärin ja vessan kimppuun, seuraavaksi keittiöön ;)
  marissa.lukkarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Yhdellä arvalla mukana. Kylppäri joutuis ekana syyniin. Nk

  VastaaPoista
 58. Kaksi arpaa. Kylppäri ja keittiö olisi käyttökohteena. Seuraan blogiasi sekä fb:n ja bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 59. Kyllä tälle himosiivooja käyttöä löytäisi, kylpyhuoneen kimppuun hyökkäisisin ihan ensiksi! ;) Kahdella arvalla mukaan, seuraan blogiasi facebookin kautta. :)

  Heli
  helihaapa-aho@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukaan. Käyttäisin konetta kylpyhuoneessa lasioven ja kaakeleiden puhdistukseen. Keittiössä välitilakaakeleiden puhdistukseen.
  Sitten vielä tiedustelisin kuinka paljon höyryä koneen käytöstä jää huoneilmaan?
  Kiitos, tiinatm@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Oi, tuollaisesta olen haaveillut kauan! Ensimmäiseksi putsaisin varmaankin koko keittiön lattiasta kattoon (se liesituuletin!!!) ja seuraavaksi sitten kylpyhuoneen kimppuun :)
  Kahdella arvalla mukana (seuraan sekä googlen, että bloglovinin kautta).
  pitsiminttu@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Keittiössä ja kylpyhuoneessa olisi urakkaa ko koneelle. Blogin ja fb seuraaja joten kahdella arvalla mukana, kiitos.

  VastaaPoista
 63. Kylpyhuoneeseen ensimmäisenä testaisin. Yhdellä arvalla mukana. heleh72@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Olispas kätevä meijänkin muksujen ja koiruuksien sotkuja siivoilla. 1 arpa siis :D tanja.sar@luukku.com

  VastaaPoista
 65. Kaksi arpaa :) Minullekaan ei siivous oikein maistu vaikka tykkäänkin siististä kodista. Kaikki apuvälineet ovat siis tarpeen! Kalkkitahrat lienevät täälläkin se suurin päänvaiva.

  VastaaPoista
 66. Kuulostaapa monikäyttöiseltä laitteelta ja vielä testatusti tehokas ;) olen pitkään miettinyt höyrypuhdistinta, erityisesti kylppäriin tämä olisi loistava! Saunan ovi on yksi vaikeimmista puhdistaa kunnolla.

  Mukana kahdella arvalla :) Seuraan blogiasi blogilistan kautta.

  hansci_@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. kahdella arvalla mukana.
  saunan ja kylppärin pesussa käyttäisin.

  VastaaPoista
 68. Meillä auheuttaa päänvaivaa rosteripinnat, joita meiltä löytyy liikaa :D Toinen murheenkryyni on kylpyamme. Eli tämä tulisi kyllä erittäin käyttöön!

  Kahdella arvalla mukana (liityin juuri bloggerinkin kautta lukijaksi) :) ondessa@gmail.com

  VastaaPoista
 69. 1arpa, ehdottomasti kylppärin laatat puhdistukseen! Kädessä joskus jo pyöritellyt, mut ei ole raaskinut ostaa! zimpukka@netti.fi

  VastaaPoista
 70. Kahdella mukaan, luen Bloggerin kautta. Kylpyhuoneen laattaseinien kimppuun kävisin - ja varmaankin kylpyammeen pinttyneelle lialle näyttäisin tätä, josko se auttaisi siihen! :)

  VastaaPoista
 71. Kahdella arvalla mukana, bloglovinin kautta seurailen. Käyttäisin konetta varmasti pitkin kämppää, eniten varmaan kylppärissä. :) ronja.1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Kylpyhuoneen seiniin ja keittiön pintoihin käyttäisin tuota. Yhdellä arvalla mukana. soiku@outlook.com

  VastaaPoista
 73. kahdella! :) ja siivoaisin ainaki tuon saunan oven niikuin sinäkin! Ihanat veljenpoikani on useesti kylässä ja käy saunassa ja saunanovi on aina ihan sormen jäljissä... :D
  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
 74. yhdellä arvalla mukaan. Meillä kyllä riittäisi hommaa höyrypuhdistimelle esim vessassa! venla1984@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Kahdella mukana! Meiän koti kaipaisi juuri tuollaista :D sillä putsaisin katosta lattiaan :D
  maria_kri@luukku.com

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukana! 😊 Itse kokeilisin tätä ekaks eteisen ja keittiön valkoisille laattalattioille sekä kylppäriin. Olisi kyllä kätevä laite 😊

  VastaaPoista
 77. Kylpyhuoneeseen ensimmäisenä, eli mukana arvonnassa!
  Sannam

  VastaaPoista
 78. Kahdella arvalla mukana. Varmaan ensimäisenä kävisin kylpyhuoneen kimppuun :)

  VastaaPoista
 79. Kahdella mukanan arvonnassa, kommentoini ei jostain syystä onnistu kirjautuneena, mutta ole ollut lukijasi melkein alusta asti. Mahtava palkinto vanha talo ja pieni koira yhdistemässä tuolla olisi paljon käyttöä :) tuisku / t

  VastaaPoista
 80. Yhdellä arvalla mukana.
  Laite pääsisi keittiön puhdistautumista testaamaan...
  Tuija

  VastaaPoista
 81. Yhdellä arvalla mukana, lapsiperheessä tuolle olisi kyllä käyttöä! :)

  Laura, laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 82. kahdella mukana! :) keittiötä puhdistaisin ensimmäisenä!! :)

  VastaaPoista
 83. Osallistun 2 arvalla!
  Kalkkijäämiin käyttäisin! Suihkukopin ovet kun ovat muovia, niin ei uskalla kovin hirveitä myrkkyjä käyttää, jos mielii nähdä niisti läpi vielä puhdistuksen jälkeenkin.
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 84. Puhdistaisin ainakin suihkukaapin ja liesituulettimen. Kahdella arvalla mukana. Seuraan bloggerin ja fb:n kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 85. Kahdella arvalla mukana. Ehdottomasti alottaisin kylpyhuoneesta!

  VastaaPoista
 86. 2 arpaa mukana. tykkään facebookissa. kylpyhuoneseen! Katarina S. kia885@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Mukaan kahdella arvalla. Seurailen Facebookin kautta :)

  susannavirtanen82@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Kahdella arvalla mukana. Seuraan facebookissa. 😊 täällä myös kalkkinen vesi ja saunan ovi kaipaisi höyrytystä.

  VastaaPoista
 89. Kyllä puhdistaisin tällä kylpyhuoneen! etl@dnainternet.net

  VastaaPoista
 90. Yhdellä arvalla mukana.
  Yhden lapsen äiti jonka perheesee
  n kuuluu myös kultainen noutaja joka tarvitsee päivittäistä ulkoilua. Kokopäivätyön ohella en vaan ehdi siivota meidän 140 neliön omakotitaloa "tavallisilla" välineillä :(
  Jos tämän voittaisin käyttäisin sitä ihan kaikkeen mihin se pystyy, olisin ylionnellinen!

  krista.rimpila@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Tämä olisi loistava apu siivoukseen, jolla putsaisin mm. kylpyhuoneen kaakelit ja altaat. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Kahdella mukana. Tätä ois niin kiva päästä testaamaan suihkunurkan lasioviin.

  VastaaPoista
 93. Laitetta käyttäisin kylppärin ja keittiön puhdistukseen.Yhdellä arvalla mukana.
  -Raksu-

  VastaaPoista
 94. Erityisesti kylpyhuoneen ja keittiön laattojen puhdistukseen !
  tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Arvonnassa mukana :) seuraan sinua instagramissa ja luen blogiasi päivittäin :) Bloggerin tunnuksia en ole koskaan saanut aikaiseksi tehdä :D Meillä on ihan upouusi talo ja samantien alkoi taistelu saunaosaston kalkkisaostumia kohtaan ja juuri niiihin testailisin itsekkin laitetta :)
  Terveisin Valleroinen mk85@hotmail.fi

  VastaaPoista
 96. Yhdellä arvalla mukana :)! Juuri muutimme uuteen asuntoomme ja jynsättävää olisi vaikka kuinka että saa kaikki remonttipölytkin vihdoin kuriin. Eli koko kämpän kuuraukseen mieluusti tuollaisen kotiuttaisin ;) T. Jossukka87 (jossukka87(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 97. Kylpyhuoneen ja keittiön siivoukseen. Kahdella arvalla mukana.
  emssme@windowslive.com

  VastaaPoista
 98. Puhdistaisin ehdottomasti myös keittiöstä ja kylpyhuoneesta pintoja. Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 99. Yhdellä arvalla onnea koettamaan...keittiön ja kylppäsi-saunaosaston pintojen puhdistus nyt ensinnä tulee minun työlistalleni.

  ievuska
  eeva.liisa(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 100. Valkoisen liesituulettimen putsaamiseen tarvitsisin ehdottomasti apuja. Lisäksi suihkukaapin lasit on kammottavassa kunnossa, kiitos Vaasan kalkkisen veden.

  VastaaPoista
 101. Yhdellä arvalla mukana. Kylpyhuoneen lattian koittaisin saada puhtaaksi. ( Kaikki muut keinot onkin jo kokeiltu) annamaija.niemelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Kahdella mukaan! Keittiön-ja kylpyhuoneenpinnat olisi kiva testata tuollaisella. :)

  VastaaPoista
 103. Yhdellä arvalla mukana. Olen juuri muuttamassa uuteen kotiin, joten puhdistettavaa riittää. Pääsisi heti tehokäyttöön.
  Erika

  VastaaPoista
 104. Kahdella arvalla mukana... Puhdistaisin tuolla ehdottomasti rosterista liesituuletinta ☺ puhdistaisin muitakin rosteripintoja, ym...
  Seuraan bloglovinin kautta muunmuassa
  kkallio76@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Kahdella arvalla mukana. Suihkun seinät ja lattian kävisin heti ensimmäisenä läpi. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Olispa mahtavaa voittaa tuollainen höyrypesuri ja joulusiivous itselle ja äidin(kin) luona olisi helppoa kuin heinänteko.
  Yhdellä arvalla mukaan.
  josjakun(at)yahoo.fi

  VastaaPoista
 107. Kahdella arvalla mukana ja äidille tää tulisi tarpeeseen etenkin keittiön ja kylppärin puhdistukseen! :-)
  thesussuuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 108. kylpyhuoneessa olis käyttöä moiselle vekottimelle:)-titti-

  VastaaPoista
 109. Moi Jemina! Kiva arvonta. Mullakin noita lasipintoja on kylppärissä ja sama kalkkivesiongelma on täälläkin, eli sinne lähtisin testailemaan. Tällä hetkellä paras tuote jolla on päässyt lähelle kirkasta on Universal Stone. Kaksi arpaa siis :)

  VastaaPoista
 110. Yhdellä arvalla mukana, Suunnistaisin kyllä ensimmäisenä kylppäri/saunaosastolle siellä kun on jo melkein kaikki muu kokeiltu ilman super tyydyttävää lopputulosta....
  anu.hamalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Kahdella arvalla mukaan! Voi kuinka ihana olisi siivota kaikki haasteelliset pinnat oikein putipuhtaiksi. Esim. kaakelit ja niiden saumat, lasipinnat ja rosteripinnat. nonnalarissa at hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Yhdellä arvalla mukana:) kylppärin ja keittiön siivoukseen käyttäisin!:) t. Johanna Johanna.heinanen@netti.fi

  VastaaPoista
 113. Koittaisin puhdistaa kylppärin suihkuseinän. Yksi arpa. -Elsa
  elssaliisa@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Kaksi arpaa löytyy! Voi että olisi hyödyllinen laite kylpyhuoneen laattojen puhdistukseen kun niissä on paljon pinttynyttä likaa! annukka36(at)luukku.com

  VastaaPoista
 115. Yhdellä arvalla mukana. Tälle löytyisi kyllä käyttöä paljonkin, kylppäri ja keittiö olisi ensimmäiset kohteet. jeba-mo (a)hotmail. com

  VastaaPoista
 116. Yhdellä arvalla mukaan! Käyttäisin tuota keittiössä ja kylpyhuoneessa, näyttää tosi kätevälle =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Kahdella mukana! Tuolla olisi kätevä tehdä raksan loppusiivous! :)

  VastaaPoista
 118. OSALLISTUN 2 arpaa fb :) ! Murheenkryyninä pitkään ollut kylppärin kalkkinen suihkukaappi saisi varmaan tuolla hyvin kyytiä! Sen jälkeen keittiö :) oona.koivisto@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 119. Yhdellä arvalla mukaan! Kunpa onni kerrankin osuisi kohdalle, laitteelle kyllä löytyisi käyttöä esimerkiksi kylppärissä.. :) -satunen, satup_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Voi Jemina, huippis arvonta! Meillä on kans kylppäri se paikka, mikä vaatii eniten uhrautumista. Ikkunoiden puhdistamista voisi varmaankin myös tällä kokeilla? Meillä on nimittäin ruuduissa vielä siellä täällä ikkunatarroista jääneitä liimapintoja, enkä ole kaikkia viitsinyt rapsutella pois. :) Kaksi arpaa siis tänne, kiitos! :)

  VastaaPoista
 121. Bakteeri kammoisena himosiivoaja puhdistaisin varmaan kaikki kodinpinnat ja lelut :D joten yhdellä arvalla yritetään tätä ihmelaitetta meille voittaa.
  tiinarimmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Tällepä olisi tarvetta, laiska siivooja kun olen :) Saisin tällä pidettyä puhtaana kohta valmistuvan kodin! Yhdellä arvalla mukana, jospa arpaonni suosii!
  tiinlapp@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Yhdellä arvalla mukana! Puhdistaisin tällä ihan kaikki.. :)
  miinajulia@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana - ja tuolla yritettäisiin putsailla kylppärin, vessojen ja kyökin kaakelit. Nyt ensi alkuun;)

  VastaaPoista
 125. Aivan mahtava kapistus. Kunpa arpaonni suosisi. Kahdella arvalla mukana, seuraan blogiasi Bloglovinin kautta. susannapaajanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Kahdella arvalla mukana:) Puhdistaisin tuolla höyrypuhdistimella mm.kylpyhuoneen kaakelit ja kodin eri työtasoja.

  VastaaPoista
 127. Kylläpäs näyttää kätevältä ja mahtavaa on myös, että pelkällä höyryllä puhdistaminen tosiaan toimii. :) Ensimmäisenä kuuraisin keittiön ja kylpyhuoneen kaikki pinnat ja sen jälkeen varmaan peilit ja lasiovet. Varmaan myös toimii hyvin lasten lähmimiin ikkunoihin, ilman että tarvitsee montaa eri rättiä pesuun, kuivaukseen ja kiillotukseen. ;) Kahdella arvalla mukana ja bloggerin kautta seuraan. :)

  VastaaPoista
 128. Olen salaa haaveillut myös tällaisesta laitteesta! Ensimmäisenä puhdistaisin kylpyhuoneen lattiasta kattoon! Sen jälkeen kävisin liesituulettimen kimppuun ja kaipa sillä voisi ikkunoitakin pestä :)
  Kahdella arvalla mukana, seurailen blogiasi bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
 129. Voi pliis pliis pliis kohtalo nyt!!! Käyttökohteita on miljoona. Meillä on myös valkoista, on lasisia suihkun- ja saunanovia... Uusi talo alkaa näyttää jo liian eletyltä. Ja taikasieni on liian voimakas. Nyt karma olkoon mun puolellani!
  2 arpaa

  VastaaPoista
 130. Putsaisin tuolla laitteella ainakin kylppärin kokonaan, sekä keittiön tasot..
  Kahdella arvalla mukana, rekisteröitynyt lukijasi ;)

  VastaaPoista
 131. Itselläni on samanlainen saunanovi ja lisäksi suihkussa myös lasinen "väliovi". Olen melko laiskanpuoleinen puhdistamaan näitä, joten käyttöä tulisi kyllä moiselle kapineelle! :)

  elskuu[at]windowslive.com

  VastaaPoista
 132. Voi, meidän kylpyhuone suorastaan huutaa tuota laitetta! Kahdella arvalla mukana. :) T. Anonyymi ja Facebook-seuraava (j.raitasola@hotmail.com)

  VastaaPoista
 133. Katariina/Kotikuja1917. lokakuuta 2014 klo 17.07

  Kahdella arvalla mukana. Näyttää kätevältä kylpyhuone saisi käsittelyn. Seuraan bloggerin ja facebookin kautta.

  VastaaPoista
 134. Täällä olisi tarvetta tuollaiselle laitteelle! Minäkin tarttuisin heti kylpyhuoneen kimppuun ja saunan savulasinen ovi on todella ikävän näköinen kalkkisaostumista. Kahdella arvalla mukaan.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 135. Oi opiskelijaboksini huutaa tuota laitetta keittiöön ja nyt remontin myötä uudistettuun kylppäriin myös ettei kalkki kerkeä pilata uutuudenviehätystä :)

  Emmi /e--mmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. Jos voittaisin, testaisin tätä heti ensimäisenä tuohon rosteriseen liesituulettimeen kupuun. Varsinainen murheenkryyni. Se kun on puhtaana pidettävä jo paloturvallisuudenkin vuoksi, mutta se on "aina" rasvassa! Plus pölyt siihen, auts.. Pölyt lähtee toki pyyhkimällä, mutta tasaista jälkeä en saa millään, ja se häiritsee. Kahdella arvalla tavoittelemassa palkintoa! :) (niinaheikura at hotmail.fi)

  VastaaPoista
 137. Yhdellä arvalla mukaan!
  Kaakelit ja keittiön pinnat tarvitsisivat tehopesua!
  -K

  kaipelko at gmail.com

  VastaaPoista
 138. Kaksi arpaa, ja minäkin kuuraisin sillä kylppärin kaakelit :) marika.kahari@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Yhdellä arvalla mukana, käyttökohteena olisi ensisijaisesti kylppärin kaakelit :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 140. Olen kokeillut isompaa, varrellista höyrypuhdistinta kylppärin laattojen pesuun. Tuo olisi pienempänä paljon kätevämpi siihen tarkoitukseen! Kahdella arpasella mukana :) Seurailen potkiiko onni ja ilmoittelen s-postin myöhemmin jos tarvis :)

  VastaaPoista
 141. Rosterinen liesituuletin meilläkin vaatisi teho puhdistuksen, eli tarvetta olisi :)
  Sussun

  VastaaPoista
 142. Meillä keittiö on se suurin ongelma, aika laiska siivooja kun olen. Meillä on kaunis, vastarempattu keittiö, joka ei pääse oikeuksiinsa kun siivoominen on vähän hutasten tehtyä.

  Seuraajana bloggerissa, eli 2 arpaa.

  VastaaPoista
 143. Heti kävisin saunan kimppuun ( varsinkin sen lasioven...) Yhdellä mukaan!
  -Satu-
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Yhdellä arvalla mukana. Siivouksen aloittaisin kylppärin kaakeleista.

  Tiina
  tiinakoykka (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 145. 2 arpaa. Kylppärin ja keittiön siivoukseen käyttäisin.
  fisunen@gmail.com

  VastaaPoista
 146. Kylppäri ois kiva pestä tuolla :) Bloggerin kautta lukijana eli kahdella arvalla mukaan.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 147. Kylppärin kimppuun kävisin tuolla laitteella :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 148. Tämä olisi niin sopiva meille juuri nyt kun muutto lähestyy, saisi sekä uudessa että vanhassa kodissa hankalammatkin paikat puhtaaksi!:) mukana siis kahdella arvalla, bloglovinin kautta pääasiassa seurailen.

  VastaaPoista
 149. Saunan lasiovi ja seinät huutavat tällaista höyrypesuria.
  2 arvalla mukana.
  -Taija-
  taija.kuure@luukku.com

  VastaaPoista
 150. Kööki sais kyytiä!:)

  - laura.niemisalo AT gmail.com

  VastaaPoista
 151. Yhdellä arvalla mukana. Keittiö ja kylppäri.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 152. Kylpyhuoneen ja keittiön tahrat saisivat lähteä.
  -Mervi

  makelame@hotmail.com

  VastaaPoista
 153. Kahdella arvalla mukana. Kylppärin testaisin ihan ekana ja jos sieltä jäljet poistaa, niin suosittelisin kyllä kaikille sen jälkeen :) Vaikka tarkka olenkin, niin lapsiperheessä jälkiä riittää ja vaaleassa ne vielä näkyy...

  VastaaPoista
 154. Joulusiivoja ois mukava aloitella keittiöstä tuollaisella laitteella :) kahdella arvalla mukana :)
  Peltoniemen.muksut@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Hei, luen päivittäin näitä indiedays sisustus-blogeja ja sinunblogi on yksi lemppareistani, sinulla on niin kaunis koti. Jos voittaisin tämän pesurin käyttäisin sitä vähän joka paikassa, voikohan tällä höyryttää kangassohvasta koiran jättämiä läikkiä? siis yhdellä arvalla mukana :)
  -teija-

  VastaaPoista
 156. No ehdottomasti tuo saunan ovi olisi ainakin sellainen! Eiköhän sitä tulisi muuallekin näytettyä. ;)
  kahdella arvalla innolla mukaan! pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Pesuhuoneeseen minäkin tuota kokeilisin. Yhdellä arvalla mukana. _deede_

  VastaaPoista
 158. Meinasi ihan mennä ohi tämä arvonta! Nyt kahdella arvalla mukaan ;) Ja poikamme tahmatassun jälkiin tätä käyttäisin, oikeastaan kaikkialla kodissamme.. Sellaista paikkaa ei taida ollakaan mihin nuo vikkelät ja pienet sormet eivät yltäisi ;)

  VastaaPoista
 159. Kahdella arvalla mukana (rekisteröitynyt lukija tuolta sivusta). Käyttäisin eniten kylpytilojen puhdistukseen :)

  mystarterhome1@gmail.com

  http://netankoti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 160. Puhdistaisin laitteella aivan kaiken mahdollisen. :) Liesituuletin kuitenkin aivan ensimmäiseksi. Meilläkin se on rosterinen ja kunnollista pesuainetta en siihen ole etsinnöistä huolimatta löytänyt. :) Riikkuli

  VastaaPoista
 161. Tälle kyllä löytyisi käyttöä niin keittiöstä kuin kylppäristäkin. Ja kahdella arvalla mukana :)
  nieminen.sini@hotmail.com

  VastaaPoista
 162. Yhdellä arvalla mukana,saunan lasiseiniin kokeilisin,näkyy kaikki vesipisarat ja sormenjäljet helposti.tv Ritu

  VastaaPoista
 163. Puhdistaisin ehdottomasti ensimmäisenä kaikki kotini rosteripinnat ja kiiltävät pinnat. :)
  - OmaKotiKullanKallis-

  VastaaPoista
 164. Kahdella mukana. Facebookin kautta seuraan. Liesituuletin ja syöttötuoli pääsisivät ensimmäisenä käsittelyyn :)

  hanna_laine@wippies.com

  VastaaPoista
 165. Kahdella mukana ja ekaksi kokeilisin kylppäriin. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 166. Kahdella arvalla mukana. Kaikki apu kylpyhuoneen kaakeleiden ja saunan lasiseinän puhtaanapitoon olisi tervetullutta :)

  VastaaPoista
 167. Kyppärin suihkukaappi on ikuinen murheenkryyni.. kahdella arvalla koetetaan parantaa tilannetta.

  Ihanaa sunnuntaita,

  VastaaPoista
 168. Saunan lasiovi tarttis saada ekana puhtaaks. Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 169. Yhdellä mukana. Kahden pienen lapsen äitinä siivottavaa riittää kyllä joka puolella ! En ole koskaan kokeillut höyrypesureita ja kiva oisi päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 170. Kylppäriä siivoaisin myös meillä.kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 171. Yhdellä arvalla mukana.Eiköhän tuo kylppäri, WC ja keittiöakseli saisi tuolla laitteella kyytiä! Kiva olisi päästä kokeilemaan! t. Laura /lauhama@luukku.com

  VastaaPoista
 172. Osallistun arvontaan! :) julia.e.k@hotmail.com

  VastaaPoista
 173. Kahdella arvalla mukana! :) Kylppäriin ja keittiöön tuo on ihan must! aekh20@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Kylppäri ja keittiö on varmasti kohteita, joita tulisi puhdistamaan. :)

  VastaaPoista
 175. Todella mielenkiintoinen uutuuus. Kylppärin puhdistukseen varmaan ensin kokeilisin.
  teija.lehto@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 176. kylppärin kaakelit lähtis ekana käsittelyyn. seuraan fb ja täällä.

  terveys1 (at) wippies.fi

  kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 177. Kyllähän tälle käyttöä keksis, keittiön laatat ja suihkuseinät ainakin pääsis pesuun :)

  joerva@utu.fi

  VastaaPoista
 178. Kahdella arvalla mukana. Asunnostamme on hurjasti peilipintaa. Ihana laite. Anja.saari@saaret.fi

  VastaaPoista
 179. Osallistun, kolmen koiran ja kahden kissan kodissa puhdistuskohteita riittäisi, aloittaisin varmasti ovien pielistä ;) tassunjalkiasydamessa@gmail.com, yksi arpa.

  VastaaPoista
 180. Kylppäri olisi vuorossa ensimmäisenä :) t: Marja

  VastaaPoista
 181. Tälle laitteelle keksin vaikka mitä käyttöä, mutta kylpyhuoneen lasiovista lähtisin liikenteeseen. Sen jälkeen etsisin kaikki likaiset sormenjäljet ympäri taloa.
  Tuulia--@hotmail.com

  VastaaPoista
 182. Ehdottomasti kävisin ensin kiiltäväpintaisen takkamme kimppuun tohon sormenjäljet jää tuhottoman helposti! Yhdellä mukana :) susanna.leppanen@wippies.fi

  VastaaPoista
 183. Mahtava arvonta! Kylppärin kimppuun menisin heti tuon kanssa ja heti sen jälkeen meidän liesituulettimen kimppuun! T: Jenni A. Lpr

  VastaaPoista
 184. Liesituuletin ja kylppäri. The_johanna@hotmail.com yhdellä mukana

  VastaaPoista
 185. Mahtava laite, varsinkin innokkaalle siivoojalle!Uuteen omakotitaloomme tarvitsisin juuri tuollaista laitetta etenkin kylppärin lasiseiniin sekä keittiön rosteripintoihin. Kahdella arvalla mukana, luen blogiasi myös Facebookin kautta. JonnaM

  VastaaPoista
 186. Yhdellä mukana! Luulen, että keittiö pääsisi ensimmäisenä eroon pöpöistä:) ja sen jälkeen lasinen saunan ovi! -2 prinsessan äiti Jno-

  VastaaPoista
 187. Kaksi arpaa, kiitos :) Bloggerin kautta seuraan.

  Ihan huikea vekotin tuo, helpottaisi kummasti siivoiluja. Ainakin kaakeleiden saumat ja liesi saisivat etunenässä kyytiä jos tuon voittaisin :)

  VastaaPoista
 188. Yhdellä arvalla mukana! Keittiön kaappien ovet, laatat keittiössä ja kylppärissä ja...
  Toivottavasti onni suosii :) tuijanevalainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 189. Kahdella arvalla mukana! :) keittiötä kyllä puunaisin ja kauan!! :P bloggerin kautta seuraan sua!

  VastaaPoista
 190. Seuraan blogilistan kautta, joten mukana kahdella arvalla. mimusi85 (at) gmail.com

  Laitteella kävisin keittiön ja kylppärin kimppuun.

  VastaaPoista
 191. Kahdella arvalla mukana, liityin lukijaksi Bloggerissa. Kylpyhuoneen pintoja siivoaisin alkajaisiksi :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 192. Kyllä tulisi tarpeeseen tämä kapine, olen tulannut melkoisen kasan euroja kylppärin puhdistusaineisiin ja tuloksetta, tämä voisi toimia? Rakennusaikaiset liat ei ole lähtenyt pahimmillakaan myrkyillä kylppäristä. Kahdella arvalla kokeilen onneani :)

  VastaaPoista
 193. kylppäriin suuntaiisin ja keittiöön.
  lukijana täällä. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 194. yhdellä mukana! keittiö ja kylppäri ois ekana testissä:) -s.t

  VastaaPoista
 195. Keittiön kimppuun kävisin ensimmäisenä laitteen kanssa! Kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 196. Heips ! Luen ensimmäistä kertaa blogiasi. Ystäväni vinkkasi minua :) ja heti kun luin postauksesi niin aattelin et toi on saatava :D ja lopussahan luki arvonnasta joten pakko osallistua. Keittiö on valkoinen ja päivittäin ruuan teossa tahraantuu joten ainakin kaikki keittiön pinnat tulisi puhdistettua. Jos en voita niin pakko ostaa itse :D

  diazcee@hotmail.com

  VastaaPoista
 197. Voi, tuollaista mä tarvitsen! Käyttökohteita olis noin miljoona; keittiössä ja kylppärissä ainakin... Toivottavasti arpaonni suosii. :) Kahdella arvalla mukana, olen lukija bloggerin kautta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...