maanantai 1. syyskuuta 2014

Viihtyisämpi kodinhoitohuone ja uudet Habitareen lähtijät

Sisustusartesaanin opintoni alkoivat tänään ja voin kertoa, että olen aika väsynyt mutta onnellinen. :) 
Meinasi melkein jäädä tämä postauskin kirjoittamatta, kun nukkumatti jo huhuili ennen kello yhdeksää, mutta kirjoitanpas nyt kuitenkin pikaisesti. Kurkistetaan tällä kertaa hieman kodinhoitohuoneeseen. Kouluhommista on tulossa lähiaikoina oma postauksensa.
Sisustuspuoti Villa Vanillasta hiljattain tilaamani pyykinpesuainepurkit sopivat mainiosti meidän kodinhoitohuoneeseen. Purnukat siistivät ja viimeistelevät kodarin ilmettä. Litran nestemäiset pesuainepurkit eivät aivan täydellisesti korkeutensa puolesta näihin purnukoihin mahdu. Kansi jää hieman raolleen, mutta ei se oikeastaan haittaa.

Olen myös yrittänyt, ja ajoittain jopa onnistunut, pitämään khh:n ilmeen muutenkin siistimpänä. Mutta todella helposti sinne edelleen kertyy kaikenlaisia tavarakasoja ja puhtaat pyykitkään eivät aina heti löydä tietään kaappeihinsa. Onnistuin kuitenkin nappaamaan muutaman kuvan siitä hetkestä kun khh oli siisteimmillään. 
Kaapistojen vastapäisellä seinällä on pyykinkuivausteline ja hoitopöytä, jota ei oikeastaan enää tarvittaisi. Nämä "kaunistukset" jätin suosiolla kuvien ulkopuolelle.

Vaikka Hanna Sumari hiljattain tiedottikin, että tähdet ja tekstit ovat vuoden pahin sisustusmoka, niin meiltä edelleen löytyy molempia sekä kodinhoitohuoneesta että poikien huoneista. Onneksi omaa kotia voi ja saa sisustaa trendeistä  ja "mokista" välittämättä. Sisustustekstit alkavat itse asiassa hieman jo minuakin tökkiä, mutta ihan pienesti ne ovat vielä kivoja.

Sellainen kodari meillä. Mitäs tykkäätte uusista purkeista?

***

Jouduin arpomaan kaksi Habitareen lähtijää lisää. Yksi voittajista ei ottanut yhteyttä määräaikaan mennessä ja toinen pyysi, että arpoisin hänen liput uudelleen, kun hän ei itse pääse tänä vuonna messuille.

Nimimerkit Tia ja kpa1 saavat siis kahden hengen lippupaketit Habitare 2014 -messuille. Onnea onnea! :) Otan voittajiin yhteyttä!


Iloista viikkoa ihanat! <3

14 kommenttia:

 1. Ihanat purkit ja ihanan näköistä muutenkin.

  Minusta sisustus on juuri oikeanlainen jos asuja rakastaa asua siellä. Trendejä yms. ei tarvitse kuunnella eikä noudattaa jos ne ei tunnu omilta. MInusta on jopa naurettavaa että Sumari sanoi tähtiä ja teksejä mokiksi...Eihän kukaan sano että jos laitat vihreän takin päälle se on täysi moka! Jokainen laittaa juuri sitä mistä tykkää. Itse tykkään molemmista, vaikkakin tähdet on hiukan hiipuneet minullakin, mutta kyllä niitäkin vielä löytyy ja tulee aina löytymään kun tykkään Gant-merkistä niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Niin oli tosiaan vähän kummallista kommenttia Sumarilta. Ehkä hieman liian kärjistetty mielipide. Ei sisustamisessa mielestäni ole mitään oikeaa tai väärää tai mitään mokia. On vain erilaisia makuja. Eikö tähtikuviokin ole jo melkein klassikko. ;) Suositulta ainakin vaikuttaa edelleen kun kauppojen valikoimia katsoo.

   Poista
 2. Ihana naulakko teillä! Mistä se on? :)
  T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakko on OmaShopista eli täältä löytyy: http://hermes.gagar.fi/epages/TP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04032008-37806/Products/PT1191bkwh%26si
   Kannattaa kurkata muutkin Omashopin naulakot. :) Tosi kivoja!

   Poista
 3. Upea tuo Teidän kodari, olis kyllä upeaa omistaa sellainen, nuo purkit on tosi ihanat. Onnea opintoihin<3 tuisku ouhelimella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Kodinhoitohuone tuntuu kyllä aika luksukselta, kun edellisessä kodissa sitä ei ollut.

   Poista
 4. Kaunista. Riittääkö teillä pyykin kuivatukseen vain seinäteline?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei meillä ole seinätelinettä, vaan sellainen irrallinen lattiateline. Niitä pitäisi olla oikeastaan kaksi, mutta tällä hetkellä ei mahdu kahta kun hoitopöytä vie vielä tilaa kodarista.

   Poista
 5. Kaunista :)
  Se Hannan juttu oli kyllä pöyristyttävää luettavaa... Toivottavasti vitsillä kirjoitettu vaikka ikävä kyllä epäilen :( Onneksi ei paljoa Sumarin mielipiteet hetkauta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Oli tosiaan aika kärkevää kommenttia Sumarilla. Tuskin hän sitä ihan niin tarkoitti, tai jos tarkoittikin niin mitä väliä. :) Sisustakoon jokainen niin kuin itse haluaa.

   Poista
 6. No muakin on piiitkään tökkinyt tähdet paitsi lastenhuoneessa (mutta nuo teidän matot on kyllä tosi kivat kodarissa!) ja kaikki tekstitarrat, varsinkin Live Love Laugh, ugh. Lähes ainoan poikkeuksen tekee tuo ihana Laundry teksti teidän kodarissa, se on hauska ja sopii tuohon tosi hyvin :) no muita poikkeuksia ei tule mieleen :D Eli tästä voimme päätellä että sinä et tee sisustusmokia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)) Olet hassu. <3 Tuleehan noita "mokia" minullekin tai oikeastaan en ajattele niitä mokina vaan hauskoina "kokeiluina". Mutta kaikki kokeilut eivät ole aina yhtä onnistuneita. ;) Kodarin tarraan en ole minäkään vielä kyllästynyt. Se on hauska yksityiskohta.

   Poista
 7. Mukavaa, että arpaonni osui kohdalle! Laitoin eilen sähköpostia sinulle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...