perjantai 26. syyskuuta 2014

Mielenkiintoisia seinäpintoja

Halusin vielä yhden postauksen verran palata Habitareen. Olen aina ollut erityisen kiinnostunut erilaisista seinäpinnotteista ja -materiaaleista ja Habitaressa niitä olikin tarjolla melko runsaasti. Tapetteja messuilla oli aika vähän, mutta kaikenlaisia erikoismaaleja ja laattoja sitäkin enemmän.


Maricken esitteli upean hohtavia ja kivipintaisia tapetteja. Huomatkaa myös tuo upea pöytä! Voisin ottaa tuollaisen meille jos kansi olisi valkoinen. <3 Valaisin on myös hieno.
Suomen Betonileimasimen nestemäiset kangastapetit vaikuttivat oikein kiinnostavilta. Otin muutamasta valkoisesta mallista näytepalankin mukaan. Kaikissa himoitsemissani malleissa oli tietysti kimalletta. 
Kalkkimaalit ovat tätä päivää. Belle Artilla on kalkkimaaleja ja muita erikoismaaleja useissa eri sävyissä. Alemman kuvan upeasti hopeisena hohtava kalkkimaali hurmasi minut täysin. Vasemmalla rypistetyn paperin näköinen pinta on hartsipinnoitetta. Sillä voi päällystää seiniä ja lattioita ja se käy myös märkätiloihin.
Sisustuskivet eivät enää ole mikään kovin uusi juttu, mutta hyvältä ne näyttävät edelleen ainakin minun silmääni. Home4You oli näyttävästi esillä Habitare-messuilla. Joskus suunnittelin tekeväni sängynpäädyn tuosta alemman kuvan napitetusta laatasta.

Valaistuvälitila oli mielenkiintoinen uutuus. Valaistun taideteoksen voi teettää vaikka omasta valokuvasta. Uutuutta valmistaa BS BeStones Oy.

Tämä valokuvatapetti kiinnitetään seinään magneettisen taustatapetin avulla. Näin tapetteja on helppo vaihtaa vaikka vuodenajan mukaan. Uskoisin, että tämä olisi hyvä vaihtoehto yrityskäyttöön tai julkisiin tiloihin. Tuotetta markkinoi Tehosteseinä.fi.Smart Wall Paint oli hauska uutuus. Läpinäkyvä maali muuttaa minkä tahansa tasaisen pinnan tussitauluksi.Mitäs sanotte näistä uutuuksista? Voisitko ajatella jotain näistä omaan kotiisi?


Vaikka koulussa on mukavaa niin kyllä viikonloppu on aina yhtä odotettu. Ja huomenna tapaan pitkästä aikaa entisiä työkavereitani. Kiva viikonloppu siis tulossa. :)


Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. ihania juttuja, valaistusta välitilasta en niin paljon tykännyt kuin näistä muist jutuista ja tuo pöytä laskannella tai valkoisena olisi myös upea <3 Kivaa viikonloppua!
  tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Tuisku! :) Rakastuin tuohon pöytään aivan täysin, mutta täytyy vielä kitkuttaa vanhan pöydän kanssa. Ehkä joskus hankimme 6 hengen pöydän.

   Poista
 2. Ooi tuo viimeinen maalipinta on aika hauska ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi erikoinen maali. Pitäiskö pinnoittaa kaikki seinät tuolla niin ei olisi huolta lasten piirroksista. ;))

   Poista
 3. Kiitos tästä postauksesta, Jemina! Tästä sain paljon inspiraatiota! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...