maanantai 22. syyskuuta 2014

Hopeaa, lasia ja ripaus syvällisempiä ajatuksia

Hello! Täällä taas. Iso kiitos kaikista ihanista kommenteistanne ja myötäelämisestä surussani. <3 Päivä kerrallaan mennään. Ikävä on suuri ja itku herkässä, mutta elämän täytyy jatkua. Kauniit muistot kantavat pitkälle. <3 Mumma eli pitkän ja onnellisen elämän 95-vuotiaaksi ja sai asua lähes viimeisiin päiviinsä asti omassa kodissaan. Siinä tavoitetta jokaiselle.

Mumman kuolema muistutti miten katoavaista kaikki on. Tämä menetys todella muistutti asioiden tärkeysjärjestyksestä. Mumma itse opetti olemaan kiitollinen kaikesta mitä olen saanut. Kaikella on tarkoituksensa. Mumma oli maailman kiltein ja herttaisin ihminen. Hän ei koskaan tuominnut eikä sanonut pahaa sanaa kenestäkään. Mumma oli minulle tärkeä roolimalli ja taitaa tämä himoni kaikkeen kimaltavaan olla myös häneltä peräisin. 

En useinkaan kirjoita tänne mitään kovin henkilökohtaista tai syvällistä. Tein jo blogia perustaessani sellaisen rajanvedon, että haluan pitää Home White Homen kevyeänä "sisustushömppänä" ja pakopaikkanani arjen kiireeltä ja stressiltä. Ja keväällä sitä stressiä riittikin, sillä hoitovapaan jälkeen tunsin olevani pattitilanteessa urani ja työelämän suhteen. Solmut aukesivat ja ajatukset selkiytyivät vähitellen kesän aikana. Nyt en voisi olla tyytyväisempi päätökseeni alkaa taas kokopäiväiseksi opiskelijaksi. Ja välillä tuntuu ihan hyvältä täällä blogissakin vähän raottaa verhoa arjen ja kaiken kimalluksen välillä.

Elämä jatkuu, sisustaminen ja bloggaaminen jatkuvat myös. Tästä on tullut tärkeämpi harrastus kuin osasin kuvitellakaan. Kiitos teille, jotka olette löytäneet sisustushömppäni pariin! <3 Jatkossa postailen noin 2 kertaa viikossa, että ehdin viettää mahdollisimman paljon aikaa rakkaideni kanssa.
Tilasin jo jokin aika sitten pari ihanaa Lene Bjerre -tuotetta Royal Design -verkkokaupasta. Lene Bjerren kynttilät ovat olleet ostoslistallani melko pitkään. Nyt ne vihdoin komeilevat eteisen lipastolla. Aika täydellinen yhdistelmä uusien lasisten kynttilänjalkojeni kanssa! Yksi vika kynttilöissä kyllä on. Eihän niitä malta polttaa. Meillä poltetaankin vain halvempia markettikynttilöitä ja nämä ihanuudet saavat pysyä koristeina. Viimeisen viikon ajan olen sytyttänyt joka ilta yhden kynttilän mumman muistoksi. Aion tehdä näin jatkossakin.
Perfect Homen maljakon tilasin jo joskus loppukesästä. Se oli ilmeisesti poistuva tuote ja hintaa jäi vain alle 25 euroa. Maljakko on oikeastaan lyhty eikä siihen voi hopeoinnin vuoksi laittaa vettä. Ajattelin alunperin laittaa siihen silkkihortensioita, mutta niitä minulla ei ollut niin montaa, että maljakko olisi tullut täyteen. Liljatkin siihen sopivat tosi ihanasti. 

Laitoin eteisen lipastolta kaiken pikkusälän pois ja jätin vain nuo muutamat isommat jutut. Pikkumies nappaa heti kaikki purkkikynttilät ja pienet koristeet, mutta näistä isommista somisteista hän ei ole onneksi ollut kiinnostunut.
Mitäs tykkäätte uutuuksistani?

Kynttilöiden kanssa samassa paketissa tuli myös jotain muutakin Lene Bjerreltä, mutta esittelen sen kaunottaren toisella kertaa. 


Mukavaa viikkoa! <3

16 kommenttia:

 1. Ihana mumma ollut Sulla, minun mummini oli myös tavattoman rakas, tiedän syvän surusi<3<3 kauniisti kirjoitit myös elämän jatkumisesta ja niin rakas mummasikin haluaisi... Ihanat ostokset, maljakko jälleen myös muun maun mukaan. Halit!! Joudun kirjoittamaan näin nimettömänä, kirjautuneena kaikki viestini ovat kadonneet.:) Tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tuisku! <3 Sanoin äidillenikin, että mumma ei tykkäisi jos itketään jatkuvasti. Hän sanoisi: "Menee komiat silmät pilalle, jos liikaa itkee." :)) Mummalla oli aina hyviä sanontoja ja viisauksia. <3

   Poista
 2. Tääl kans oma mummi oli tärkein ja voi kuina ikävä minulla onkaan häntä. Lähti aivan liian aikaisin :(((((. Voi että kun onkin ikävä!

  Ihanaa, että solmut auenneet ja teit upean päätöksen jahdata unelmaasi! Tsemppiä paljon uudelle arjelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Mumma oli kuin toinen äiti eli siis todella läheinen. <3 Kunpa noista rakkaista ei tarvis koskaan luopua. :/

   Opiskelun aloittaminen oli kyllä yksi elämäni parhaista päätöksistä. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja ajatuksia. Mummasi elää sinussa kimalluksen kautta <3

  VastaaPoista
 4. Osanottoni sinulle, mummasi kuulostaa ihanalta ihmiseltä :)
  Uusi arki kuulostaa siellä jännältä. Unelmia todella kannattaa tavoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mumma oli paras! Olisinpa edes puoliksi yhtä hyvä ihminen kuin hän oli. <3

   Mumman menetystä lukuunottamatta arki on tällä hetkellä aivan tosi kivaa. Riskejä kannattaa aina välillä ottaa ja unelmia tavoitella. :)

   Poista
 5. Läheisten menetys on raastavaa eikä ikävä koskaan lopu, se vain muuttuu erilaiseksi. Mutta vielä näin kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin saattaa yhtäkkiä tulla mieleen joku juttu mammasta tai papasta ja itkettää. Ikävä on suunnaton, eikä niitä aikoja koskaan saa takaisin. Olisi niin paljon, mitä haluaisin heille näyttää ja kertoa. Onneksi on ne kaikki muistot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat paappani menetinkin jo yli 20 vuotta sitten ja toista mummaa en koskaan ehtinyt nähdäkkään. Onneksi toinen mumma pysyi luonamme näinkin pitkään. En olisi silti hänestä koskaan luopunut. <3 Ikävä on pysyvä olotila. Cheekin "Timantit on ikuisiakin" tuo mumman mieleen ja kyyneleet silmiin. Kiitos kommentista! <3

   Poista
 6. Voi miten surullisia uutisia! Lämmin osanottoni suruusi <3 ja paljon voimia sen käsittelyyn <3

  VastaaPoista
 7. Lämmin osanottoni suruusi myös täältä. <3
  Nuo Lene Bjerren kynttilät ovat ihania, olen itse saanut niitä lahjaksi ja meni pitkään, ennen kuin raaskin niitä polttaa. :)

  VastaaPoista
 8. Ostin melkein identtiset kynttilät robinhoodista, niitä raaskii ainakin polttaa haha :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :) Harmi ettei sitä kauppaa ole täällä lähimaillakaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...