lauantai 13. syyskuuta 2014

Habitare 2014 -ostokseni

Habitare 2014 on nyt koettu! Kattavempi messupostaus on tulossa ensi viikolla, mutta halusin heti esitellä teille pienet messuostokseni. Ehkä saatte näistä jotain vinkkiä, jos olette vielä tänään tai huomenna menossa Habitareen. Kaikki ostokseni ovat tuttuun tapaan aika blingejä. ;)


Ihana Valona myi minulle herkän kauniit enkelinsiivet, jotka voi kiinnittää kynttilään. Kannattaa katsastaa myös Valonan muut tuotteet mm. kranssit, koivukristallit, korut ym.
Kuusipohjan tuotteita olen ihaillut monilla messuilla, mutta nyt huomasin että heille on tullut paljon kivoja uutuuksia mm. tyylikkäitä SPA, WC ja Sauna -kylttejä hopeisella tekstillä. Ostin meidän saunan oveen nuo isot kirjaimet ja vessaan pyyhkeille pienet "ystävät" ja "vieraat" -kyltit. Nämä kyltit on tehty hopeanvärisestä akryylista.Lyhtytalo on koriste-esineiden maahantuoja eikä yleensä myy tuotteitaan suoraan kuluttajille. Habitaressa heidän ihania joulukoristeita oli kuitenkin myynnissä myös kuluttajille ja nappasin heiltä viimeisen lasihelminauhan (sorry!) ja sarvipään. Sarvipäitä sinne vielä jäikin muutama.
Kuitukuun osastolla oli hauskoja tiskirättejä ja yksi oli pakko ostaa tuliaisiksi äidilleni. <3Bloggaajasta itsestään ei taaskaan ole muita kuvia kuin "hieno" vessapotretti. ;))Oletko menossa tänään Habitareen vai joko ehdit käydä? Teitkö kivoja löytöjä/ostoksia? :)


9 kommenttia:

 1. Huomenna, odotan kovasti, kiitos vielä lipuista😀
  Pauliina

  VastaaPoista
 2. Hyviä juttuja löysit. Itse myös kävin Lyhtytalon apajilla lyhdyt mielessä. Olisin tosin toivonut sisustusjuttuja lisää sieltä löytäväni, mutta minulle jäi vain mieleen suuret sohvat ja sänky-osastot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni sohvia ja sänkyjä oli messuilla hieman liikaa. Mutta ehkä se vain tuntui siltä, koska itsellä ei ole tällä hetkellä tarvetta niitä uusia. :)

   Poista
 3. Kauniit <3. Mä pääsen huomenna messuille :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi, mitä ihania ostoksia! Tuo sarvipää on todella viehättävä. Miten muuten siivet pysyvät kynttilässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siivissä on sellainen piikki joka painetaan kynttilään.

   Poista
 5. oi kun ihanat nuo rautalankasiivet! Voisinpa koittaa itsekin väännellä ja käännellä rautalangasta jotain. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...