perjantai 15. elokuuta 2014

Ihana Sapira uusissa tiloissa

*Blogiyhteistyö*

Harvemmin asioin Seinäjoella, mutta nyt olen viikon sisällä käynyt siellä peräti kaksi kertaa. Molemmilla reissuilla kuvasin teitä varten ihania sisustusliikkeitä. Ensimmäisenä esittelyssä on sisustus- ja lahjaliike Sapira, joka muutti juuri uusiin valoisiin tiloihin Seinäjoen keskustassa. Sapira löytyy nyt Torikeskuksesta osoitteesta Kauppatori 1-3. 

Sapira on Rivièra Maisonin Premium dealer, mikä tarkoittaa että liikkeestä löytyy laaja valikoima Rivièra Maisonin huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia, astioita ja somisteita. RM-tuotteita voi myös tilata Sapiralta sähköpostitse. Liikkeestä löytyy myös näyttäviä RoomLightin valaisimia, Sian piensisustustuotteita ja paljon muuta. Lennolin ja Pappelinan tuotteetkin saa tilattua Sapiran kautta ja jonkin verran liikkeessä olikin rakastamiani Kylie at home -tyynyjä. Lisäksi Sapiralla on jonkin verran omaa tuotantoa mm. kauniita kehyksiä ja hanaviinitelineitä. Sapiran kautta saa myös kehystys- ja sisustussuunnittelupalveluja.

Mutta pidemmittä puheitta päästän teidät ihastelemaan Sapiran upeaa myymälää. Kannattaa ottaa mukava asento, sillä kuvia on melkoinen määrä. Voitte uskoa, että olin ihan taivaissa kun tänne pääsin! Ehdottomasti suosikkiliikkeitäni. <3

(Kuvissa poseeraa rakas pikkusiskoni.)


Mitäs tykkäsitte?

Suosittelen poikkeamaan Sapirassa vähän kauempaakin. Uuden sijainnin ansiosta siellä on helppo piipahtaa muiden ostosten lomassa vaikka vain fiilistelemässä ja ihastelemassa. Melkoinen kuhina liikkeessä kävikin lyhyen vierailuni aikana. Enkä yhtään ihmettele.

 Oikein jo innolla odotan mitä syys- ja joulu-uutuuksia Sapiraan on tulossa. Liikkeen omistajattaren Sarin kanssa virittelimme hieman yhteistyökuvioita, joten todennäköisesti pääsette ihastelemaan näitä uutuustuotteita jatkossakin. ;)

Sapiran viralliset avajaiset on tulossa syyskuun alussa, mutta liike on jo nyt auki Torikeskuksessa.


Aurinkoista viikonloppua! <3

12 kommenttia:

 1. Todella ihana kauppa. Nuo Kylie at home tyynyt, ah.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan unelma! <3 Kylli-tädin tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa. ;)

   Poista
 2. Mä ihastelin yks päivä tuota ihanaa lasista/metallista sohvapöytää joka löytyy kuvista... <3 Ja tietenkin sitä suuren suurta kristallivalaisinta, mahtaisi vaan olla hieman tönkkö matalaan majaamme. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostaisin tuollaisen pöydän heti tältä istumalta, jos meillä olisi vähän isompi olkkari. Todella tyylikäs pöytä. <3 Upeita valaisimia siellä oli myös tosi monta.

   Poista
 3. Oi joi! Pitääköhän nyt lähteä ajelemaan Seinäjoelle asti! Näyttää ihanalta liikkeeltä ja siltä, että liikkeessä on tilantuntua, eikä kaikkea ole ängetty yhteen kasaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää lähteä! :)) Siis kannattaa. Sapira on tosiaan avara ja valoisa ja vaikka tavaraa on paljon niin ei tunnu liian täydeltä.

   Poista
 4. Kauniin näköinen liike ja uskon, että olit 'taivaassa' :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Tunnet mut. :)) Olisin voinut jäädä tuonne asumaan.

   Poista
 5. Voi miten paljon kaikkia ihania juttuja! <3 voi kun täälläkin olisi edes yksi tuollainen liike :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poiketa Sapirassa, jos joskus liikut Etelä-Pohjanmaalla. :)

   Poista
 6. Sapira on myös mun lemppariliike :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siitä voi olla tykkäämättä. <3 Niin ihanaa kaikki ja kauniisti esillä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...