torstai 28. elokuuta 2014

Habitareen lähtevät...

Habitareen lähtijät ovat nyt selvillä. Kiitos runsaasta osanotosta arvontaan! Tervetuloa myös kaikki uudet lukijat! <3 Toivottavasti viihdytte vieraanani. Voittajat arvoin tuttuun tapaan Excelin ja Random.orgin avulla. 
Seuraavat viisi onnellista saavat kahden lipun paketit Habitare-messuille:

Saara: "Kahdella arvalla mukana. "

Elisa n: "Kahdella arvalla mukana:)"

Pauliina: "Mukana kahdella arvalla. Olohuoneen sisustuspäivitys menossa, vinkkejä tarvittaisiin Habitaresta!"

Moderni valkoinen koti: "Kahdella arvalla mukana :) "

MaritaM: "2 arvalla mukana. Kivaa kun teillä on oma Parhaat Kotiblogit- osasto messuilla!"


Paljon onnea voittajille! 

Saara ja Pauliina olivatkin ilmoittaneet sähköpostinsa, joten otan heihin yhteyttä. Muiden voittajien tulisi ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla mahdollisimman pikaisesti (myhomewhitehome@gmail.com). Odotan voittajien yhteydenottoa maanantai-iltaan (1.9.) asti ja tarvittaessa arvon sen jälkeen uudet voittajat.

Kiitos Parhaat Kotiblogit -lehdelle arvonnan sponsoroimisesta! Kotiblogit-lehden väkeä voitte käydä moikkaamassa Habitaressa 10.-14.9. messuosastolla 6k121.

****Kiitos myös runsaista ja mukavista kommenteistanne edelliseen stailaus-postaukseen. Olen tosi iloinen, että tykkäsitte ideoistani! En laskeskellut tarkemmin miten äänet jakautuivat, mutta harmaa ja valkoinen tyyli saivat selkeästi eniten kannatusta, ja kaksi muutakin saivat tosi kivasti "ääniä". Varmasti jo arvasittekin, että harmaa ja valkoinen olivat myös minun suosikkini. Halusin vielä paljastaa mikä tyyli meille lopulta jäi käyttöön täksi syksyksi. Pieni kuvausassarinikin tykkäsi tästä harmaasta eniten. :)


Toivottelen jo nyt oikein mukavaa viikonloppua ja hauskoja venetsialaisia! :)
Maanantaina alkaa koulu. Jaiks! 

10 kommenttia:

 1. Onnea voittajille, tuo harmaa on kyllä tyylikäs ja sopii täydellisesti olkkarisi maton kanssa, itseltäni löytyy myös nuo h&m harmaat timangipäälliset<3 tuisku ouhelimella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Harmaa saa olla ainakin toistaiseksi vaikka haikailenkin jo sen valkoisemman maton perään. ;)) Nuo timanttipäälliset on niin ihanat!

   Poista
 2. siis tuo lampaantalja sohvalla on niin ihanuuden näköinen, pakko varmaan käydä myös hankkimassa sohvalle ihana pehmoisuus :) mutta kysymys kuuluu miten se pysyy siinä ilman että valuu koko ajan peban alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on noita Ikean tekotaljoja 3 kappaletta. Ne on tosi monikäyttöisiä. Yksi on nyt terassilla tuolin lämmikkeenä. Kyllä se aika hyvin sohvalla pysyy kun sitä tunkee vähän sinne selkänojan väliin. ;)

   Poista
 3. Moi! Ehkä tämä ei ihan tähän postaukseen liity, mutta haluan kiittää sinua todella hyvistä ideoista, joita olen tämän blogin kautta saanut! Saimme lopulta pitkään myynnissä olleen talomme myytyä ja pääsimme seuraavaan kohteeseen remppaamaan omalla tyylillämme. Blogistasi sain ideoita esim. valitessani tapetteja. Esikoisesi huoneen tapetti, kuten myös olkkarin tapetti valikoituivat ihanuudessaan meillekin (olivat muuten paikallisessa K- raudassa poistumyynnissä!!). Että ihan oikealle alalle olet hakeutunut opiskelemaan! Hyvää syksyn jatkoa sinulle! :)

  t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle! <3 Tällaista palautetta on mukava saada. :)) Ihanaa, että olet saanut blogistani ideoita. Mukavaa syksyä sinulle myös! <3

   Poista
 4. Katsoisitko sähköpostiin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...