sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Tampereen ostokset ja tapettisuunnitelmiaPääsen vihdoin esittelemään Tampereen ostoksiani. Tila&ihmeessä ihastuin erikoisiin kukkasiin. Näitä olen ihaillut sisustuslehdissäkin. Uusimmassa Kauniit Kodit -lehdessä oli Tila&ihmeen sisustama ihana valkoharmaa koti ja siellä oli käytetty myös näitä samoja kukkia. 

Yhden kukan ostin mukaani ja laitoin marokkoruukkuun risujen seuraksi. Kivasti sopii vai mitä!? Kolmen kukan ryhmänä nämä olisivat tosi upeita, joten ehkä ostan niitä vielä joskus lisää. 
Suuremman ostoskassin kanssa lähdin Kantriinasta. Olen jo vuosia haaveillut Rivièra Maisonin kehyksistä, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa, eikä nämä mitään ihan halpojakaan ole. Mutta kehykset ovat todella näyttävät ja tuovat upean lisän kotiimme. Vihdoin keksin niille sopivan paikan, joten ostos tuli ajankohtaiseksi. Kantriinasta tein myös toisen Rivièra Maison ostoksen, mutta sen näette hieman myöhemmin.
Yksi makuuhuoneen seinistä on tyhjä ja tylsän näköinen. Tarkoitan tuota seinää Aurora-tuolin takana (alin kuva). Siinä siis oiva paikka kehyksille, joihin ajattelin laittaa mustavalkoisia hääkuviamme. Jos laittaisin kehykset seinään tuollaisenaan niin kokonaisuus jäisi mielestäni edelleen aika tylsäksi. Siksi olen päättänyt ensin tapetoida seinän

Valkoinen hohtava pitsitapetti on yksi vahva ehdokas, mutta täytyy vielä tutkia muutakin valikoimaa. Olen monesti maininnut olevani hulluna kauniisiin tapetteihin. Niillä saa niin paljon enemmän tunnelmaa ja kodikkuutta verrattuna maaliin. Makuasia tietysti tämäkin. Makuuhuoneen yhdellä seinällä on hopeanharmaa Eco Metallic -tapetti, johon on helppo yhdistää melkein mikä tahansa toinen tapetti. Mitään kovin tummaa en halua, vaan mielessä on ollut valkoinen tai harmaa/hopeinen kuviotapetti. Kuvion täytyy olla sen verran hillitty ettei se vie huomiota kehyksistä.

Mitäs mieltä olette suunnitelmastani? 


Helteistä sunnuntaita! <3


14 kommenttia:

 1. Ihana tuo pitsitapetti. :-) Kivasti sopisi sekin noiden kehysten seuraksi. Suloinen kukka! Kiva ihan yksinäänkin. Täytyypä muistaa tuo liike seuraavan kerran kun Tampereella käyn. Helteistä sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika rakastunut tuohon pitsitapettiin. <3 Mutta aion vielä katsoa muitakin. Tuo on silti vahva ehdokas. :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Kivan kuuloiset suunnitelmat! Tuosta seinästä tulee varmasti upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mukavaa, että tykkäät suunnitelmasta. :)

   Poista
 3. Mistä tuollaista pitsi tapettia saa ostettua? I-h-a-n-a-a<3;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on K-raudasta. Joskus keväällä tuon mallipalan nappasin, mutta tyhmä en kirjoittanut ylös tapetin tietoja. Muistelin, että se olisi Econ tapetti, mutta en ole varma. Täytyy tehdä uusi keikka K-rautaan. :)

   Poista
 4. Pitsitapetti sopiu varmasti tuohin tilaan!sopisi myös "isompi kuvioinen" tuohon tilaan.minulla on kans tarkoitus kerätä rm:n kehtksiä,yhden jo omistan.niitä kun ei saa mistä tahansa meilläpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Isompikuvioista minäkin mietin, mutta katsotaan löydänkö enää mitään kauniimpaa kuin tuo pitsi. <3 Nuo kehykset on aivan ihania. Yhden pienemmän kehyksen vielä haluaisin.

   Poista
 5. Kännykkä muuttaa sanoja,kehyksiä -sanan muutti äsken😐ehdin jo painaa julkaiae-nappia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein hermoilen saman ongelman kanssa. ;))

   Poista
 6. Kaunis tapetti ja nuo kehykset on kyllä upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään hirveästi noista kehyksistä ja tapettikin on vahva ehdokas. Sopisi hyvin kehysten kanssa.

   Poista
 7. Ihania ja kauniita ostoksia! Tuo kukka eritoten miellyttää silmääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se kukka on tosi erikoisen kaunis. :) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...