keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Sisustusshoppailua Tampereella - Romanttinen Kantriina

Edellisessä postauksessa esittelin tamperelaisen Tila&ihme-sisustusliikkeen. Tällä kertaa kurkistamme hieman romanttisempaan Kantriinaan, joka löytyy saman Aleksis Kiven Kadun varrelta kuin Tila&ihme ja muutama muukin sisustusliike. Tosi kätevää tällainen sisustusliikkeiden keskittymä.

En valitettavasti saanut Kantriinasta laajempia kuvia, sillä siellä oli visiittini aikana todella paljon asiakkaita. Enkä yhtään ihmettele, koska ihanaa tavaraa oli tarjolla laidasta laitaan. Kantriinan edustamista merkeistä vahvimmin edustettuina olivat Rivièra Maison ja Lene Bjerre. Nämä kaksi ovatkin suosikkejani joten niitä saattoi sujahtaa ostoskassiinikin. ;) Ostoksista lisää myöhemmin.

Mutta pitemmittä puheitta kuvakavalkadi Kantriinasta: Aivan meni pää pyörälle varsinkin ihanien RM-tuotteiden ja Lene Bjerren kynttilöiden keskellä. Kantriinassa täytyy ehdottomasti vierailla toistekkin. Oliko jollekulle tuttu liike?

Täytyy vielä todeta, että Tampere on tosi kiva kaupunki ja varsinkin näin kesällä. Se on sopivan kokoinen, viihtyisä ja kivoja putiikkejakin löytyy riittävästi plus tietysti Stockmann, jota meiltä täältä Pohjanmaalta ei löydy. Jatkossa tulen varmasti käymään Tampereella useamminkin, sillä pikkusiskokin on muuttamassa sinne opiskelemaan.

Postaustahtini saattaa olla kivojen kesämenojen johdosta seuraavien viikkojen aikana verkkaisempi, mutta kokonaan en teitä enkä blogia hylkää. <3 Loppukesäämme kuuluu mm. mökkeilyä, huvipuistoja ja ystävän 3kymppiset. Reilun kahden viikon päästä isompi vauvani aloittaa koulutien. <3 Voi ei miten nopeasti aika kuluu. Lapsista sen huomaa. 


Huh hellettä! Nyt nautitaan! :) <3


8 kommenttia:

 1. vauvan koulun aloitusta odottelen minäkin jo itku silmässä. Vauva <3 Hyviä lomapäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Miten meidän vauvat voi olla jo noin isoja. :) Vasta äsken tuhisi kainalossa. <3

   Poista
 2. Ihania kuvia, ihanasta Kantriinasta. Entisenä tamperelaisena liike on enemmän kuin tuttu, mutta en sieltä koskaan ole mitään saanut ostettua tavaroiden määrän takia. Usein minulle käy näissä ihanissa puodeissa niin, että en osaa valita mitään mieleistä, kun voisin suurinpiirtein ostaa koko kaupan tyhjäksi. Liike itsessään on mahtava, joten voin kyllä kaikkille lämmöllä suositella. Ja nyt vain jännityksellä odotan, mitä kivaa mukaasi on sieltä tarttunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tuo on kyllä tuttu tunne, että runsauden pulan takia voi jäädä ostokset kokonaan tekemättä. Onneksi minulla oli suurin piirtein tiedossa mitä lähdin hakemaan. ;)

   Poista
 3. Uuh, ihan sun nakoinen kauppa :). Ollaan just junassa menossa Tampereelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Hopeaharakan taivas. Vai siellä suunnalla tekin. :)

   Poista
 4. Tuttu on, just kans kävin huokailemassa tuolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsen tuonne pian taas. <3 Paljon jäi vielä ostettavaa. ;))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...