keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Parhaat Kotiblogit ilmestyy tänään!

Tänään ilmestyy Parhaat Kotiblogit -lehti, jossa myös Home White Homella on kunnia olla mukana. Joko olette tutustuneet tähän mielenkiintoiseen lehtiuutuuteen? Ensimmäinen numero ilmestyi alkuvuodesta ja tässä uusimmassa numerossa teemana on "Lomalla". Lehdestä löydätte kivoja vinkkejä omaan kesäiseen kotiin, puutarhaan, ruokailuun tai vaikka lomamatkailuun. Parhaat Kotiblogit esittelee ihania suomalaisia blogeja.

Tässä pieni sneak peek juttuuni: 

Minua pyydettiin mukaan terassiaiheella, mutta juttu lähtikin hieman rönsyilemään myös sisätiloihin. Parhaat Kotiblogit -lehdessä kaikkien bloggaajien jutut ovat heidän itse kirjoittamiaan. Valokuvien osalta sain onneksi hieman apua, sillä ystäväni Petteri Heittola lupautui ottamaan juttuni kuvat. Hän on hiljattain laittanut valokuvausalan yrityksen, joten hänkin saa tässä samalla näkyvyyttä. Ja tämä on syy miksi Petterin kuvia on viime aikoina näkynyt täällä blogissakin aika runsaasti. Hienoja kuvia nimittäin kertyi todella paljon ja Kotiblogien toimitus valitsi niistä sopivimmat juttua varten. Parhaat Kotiblogit-lehtijutustani löydätte mm. blogissa ennen julkaisemattomia terassikuvia.

Juttua varten sain vielä toisenkin yhteistyökumppanin. Vaasalainen kukkakauppa ja sisustus/lahjatavaraliike Amalia lupautui myös projektiini mukaan. Amaliasta sain kukat terassille ja olohuoneeseen sekä ihania somisteita lainaan terassille. Niistä olikin sitten vähän vaikeampi luopua. ;)

Kokonaisuudessaan tämä oli oikein mukava ja opettavainen projekti, vaikka kiirekin meinasi lopulta tulla ja tekstin kanssa oli välillä melkoista luomisen tuskaa. Mutta käykääpäs ostamassa lehti ja kertokaa mitä tykkäsitte. Muistattehan, että julkaisen vain asialliset/rakentavat kommentit ja palautteet. :) 

Minäkään en ole lehteä vielä nähnyt kuin oman juttuni osalta, mutta tiedän, että mukana on monta upeaa tutustumisen arvoista blogia. 
Blogini myötä olen saanut olla monessa kivassa jutussa ja projektissa mukana. Näistä en pari vuotta sitten olisi osannut edes haaveilla. Kiitollinen olen kaikesta ja varsinkin teistä lukijoista. <3

Kiitos Parhaat Kotiblogit -toimitukseen, että sain olla mukana lehden teossa! 
Kiitos myös Petterille ja Amalialle hienosta yhteistyöstä! :)


-Jemina-

12 kommenttia:

 1. Oi oi, sormet syyhyten odotan, että pääsen hakemaan lehden, kun siellä näkyy olevan monta tuttua blogia edustettuna. :) Onnea lehtijutusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toivottavasti tykkäät lehdestä. Minä ainakin tykkäsin kovasti. Mukavia juttuja oli paljon. :)

   Poista
 2. Vau, olisipa kiva saada tuo lehti luettavaksi. Lehdessä on varmaan paljon ihania inspiroivia kuvia, toivottavasti itsellänikin olisi mahdollisuus oman blogini kautta joskus tulevaisuudessa päästä tekemään yhtä mielenkiintoisia juttuja, kuin sä olet päässyt tekemään. Upeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Maria! :) Noista projekteista tulee aina uutta intoa bloggaamiseen. Kyllä varmasti sinäkin saat blogin kautta paljon mukavia kokemuksia ja yhteistyöjuttuja. Kannattaa olla sinnikäs, aktiivinen ja bloggailla ahkerasti. :)

   Poista
 3. Wau! Onnea onnea täältäkin <3 <3 Tämä on upea kokemus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jee!!! Kiitos! <3 :) Oli se melkoinen rutistus toukokuussa (päivätyön ja perhe-elämän ohessa), mutta nyt se on kansien välissä. :)

   Poista
 4. Katariina / kotikuja192. heinäkuuta 2014 klo 17.48

  Mahtavaa! Onnea! Pitää käydä hakemassa lehti itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Toivottavasti tykkäät lehdestä ja jutustani.

   Poista
 5. Oi mahtavaa!!! Odotan niin että pääsen lehteä selailemaan!!! Ja en kyllä ihmettele että teillä rönsyiltiin sisällekin!! ♥ ♥ Teidän koti on niin kaunis! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! <3 Mukavia lukuhetkiä! :) Siinä oli paljon mielenkiintoisia juttuja.

   Poista
 6. ihanaa! Pitääpä ostaa lehti. Olen laiska etsimään kivoja blogeja netistä, tuo lehti on niin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Toivottavasti löydät uusia blogeja lukulistallesi. :) Kotiblogeista löytyy lähes jokaiselle jotakin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...