perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ilmainen jäätelö ja ostohyvitystä

*Blogiyhteistyö*

Kohta starttaamme Tamperetta ja lapsivapaata viikonloppua kohti, mutta tulin vielä muistuttamaan teitä yhdestä hyödylliseksi havaitsemastani jutusta. 

Ostohyvitys.fi alkaa varmasti olemaan jo monelle tuttu juttu, mutta olethan myös muistanut käyttää tätä mainiota palvelua. Nyt Ostohyvitys.fillä on kiva kesäkampanja sekä uusille että vanhoille käyttäjille:

Saat ilmaisen jäätelötuutin kun keräät bonusta Ostohyvityksen kautta ajalla 15.-31.7Kerättyäsi ostohyvitystä kampanja-aikana saat viikon sisällä sähköpostiisi Ärräkoodin, jolla lunastat jäätelön R-kioskilta. Maistuis varmaan mullekin! :)


Jos et vielä tiedä mistä Ostohyvityksessä on kyse, niin minäpä yritän kertoa idean mahdollisimman tiiviisti:

1. Liity palveluun ilmaiseksi osoitteessa www.ostohyvitys.fi/ilmainen-jaatelo
2. Kirjaudu sisään Ostohyvitys.fi-sivuille ja shoppaile verkkokaupoissa, jotka ovat mukana Ostohyvityksessä (verkkokauppoja on jo 566)
3. Nettiostosten bonukset kirjautuvat sinulle automaattisesti ja ne maksetaan suoraan pankkitilillesi. Maksettavan bonuksen määrä vaihtelee verkkokaupoittain. Ostaessasi jotakin esimerkiksi Zalandosta 250 eurolla saat 10 euroa rahaa takaisin. 

Helppoa!Ostohyvitys.fissä on tällä hetkellä mukana jo huikea määrä verkkokauppoja ja lisää tulee koko ajan. Zalandon lisäksi muita itseäni kiinnostavia ja käyttämiäni on mm. Lekmer, Reima verkkokauppa, Finnish Design Shop, Room21, ZocoHome, Nelly ja LensWay

Huomasin myös yhden itselleni aivan uuden tuttavuuden nimittäin RoyalDesign.fi. Onko teille tuttu? RoyalDesign.fissä on sisustustuotteita ja designia laidasta laitaan ja valikoima on todella laaja. Sieltä löytyisi myös kauan kuolaamani Cabochen lattiavalaisin. Laskeskelin, että tästä 1310 euron ostoksesta kerryttäisin Ostohyvitystä itselleni 65,50 euroa. Ostos ei juuri nyt ole ajankohtainen, mutta aina voi haaveilla ja hyvä tietää mistä löytyy ja saisi vielä bonukset kaupan päälle.


Sellainen infopläjäys! Ja nyt viikonlopun viettoon. Palaan blogin pariin ensi viikon puolella, mutta Instagram päivittyy myös viikonloppuna. :)


Rentoa viikonloppua kaikille lukijoilleni! <3

-Jemina-


(Postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fin kanssa.)

2 kommenttia:

  1. olethan maksanut verot näistä kahdesta yhteistyöstä, olet varmaan saanut aika tuntuvat palkkiot joista täytyy myös maksaa verot? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai. Mutta taidat luulla näitä palkkioita isommiksi kuin ovatkaan. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...