maanantai 7. heinäkuuta 2014

Herkän kaunis

Kävin viime viikolla vanhempieni kanssa Veljekset Keskisellä. Vesan kaupassa on tosi mukavan kokoinen kodinosasto ja sisustustavaraa löytyy laidasta laitaan. Tällä kertaa en kuitenkaan tehnyt mitään isompia hankintoja, mutta äiti halusi ostaa minulle ihailemani koriste/tarjoilulautasen. Instagramin puolella sen esittelinkin heti tuoreeltaan.
 Lautasessa on tosi kaunis hopeanhohtoinen kuviointi ja hinta oli alle 10e. Todellinen löytö! Kiitos äidille! <3

Lisäksi ostin kuvien ikivihreät pionit ja vähän muitakin tekokukkia. Keskisellä on aika kattavat valikoimat kaikenlaisia silkkikukkia. Tekokukat ovat nykyään niin aidon näköisiä ja tykkään käyttää niitä somisteena milloin missäkin. Katsotaan minne ostamani kukkaset lopulta päätyvät.

Olisiko teillä postaustoiveita kesää ja syksyä ajatellen? Ja muistuttaa saa, jos olen jonkin lupaamani postauksen unohtanut. :) Laittakaa rohkeasti kommenttia tai sähköpostia. Katsotaan sitten mitä toiveita pystyn toteuttamaan.


Ihanan helteistä viikkoa ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3

10 kommenttia:

 1. Se on kuin tehty sinulle :)).

  Huiii, ei puhuta vielä syksystä ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väistämättä se syksy sieltä taas tulee, mutta ei tosiaan ajatella sitä vielä. :))

   Poista
 2. Onpa kyllä todella kaunis lautanen♥ Tuurin kyläkaupasta tekee kyllä usein kaikenmoisia löytöjä:)! Täytyisikin tehdä taas jossain vaiheessa reissu sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Kyläkaupasta tulee joskus ostohuumassa ostettua vähän turhaakin tavaraa. ;) Mutta löysin myös pojille edullisia vaatteita ja tarjoustabletin. :)

   Poista
 3. Tuurissa kyllä saa hurahtamaan hetken jos toisenkin. Kaunis lautanen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lautanen on tosi nätti. <3 Juu kyllä siellä kaupassa aikaa saa kulumaan. Äidin ja isän kanssa pitää aina kiertää kaikki aleosastot ja puutarhamyymälät ym. ;)

   Poista
 4. Olen jo pari vuotta yrittänyt houkutella miestäni tuonne Vesan kauppaan kesäretkelle, mutta ei ole vielä onnistunut ;) Pitäisihän se omin silmin nähdä kerran elämässä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...