sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Hämähäkkimiehen syntymäpäivä


Vietimme eilen 7-vuotiaan esikoisen Spiderman-synttäreitä. Poika sai itse valita juhliensa teeman ja hänellä oli aluksi kaksi vaihtoehtoa: Spiderman ja Batman. Äidin ehdottama jalkapalloteema ei kiinnostanut yhtään, vaikka poika harrastaakin futista. Päädyimme lopulta yhdessä Spidermaniin. Poju tykkää pukeutua rooliasuihin, joten hän halusi tietysti teemaan sopivan asun, ja nautti täysillä, kun sai olla huomion keskipisteenä.

Päivällä juhlimme ensin kaverisynttäreitä ja illemmalla saapui aikuisvieraat. Kaverisynttäreiden menu sisälsi jätskibaarin, josta lapset saivat rakentaa omat jäätelöannoksensa. Aikuisille oli tarjolla mm. perinteistä kermakakkua ja kinkkupiirakkaa.

Kutsukorteista lähtien Spider-teema kulki mukana. Kaverilahjatkin pakkasimme Spiderman-pusseihin ja ne sisälsivät Spiderman-saippuakuplapullot ja tietysti namia. Spiderman-asun, hämähäkinseitit ja viirinauhan tilasin Punanaamiosta. Kattaustarvikkeet ja kaverilahjat hankittiin Juhlamaailmasta. Juhlapäivä oli oikein onnistunut ja illalla saunassa äiti sai parhaan mahdollisen kiitoksen, kun poika totesi, että olipas tosi kivat synttärit. :)

Nyt on kevään ja alkukesän juhlaputki ohi (huh!) ja voimme keskittyä vain nauttimaan kesästä! <3

Mukavaa sunnuntaita! 

8 kommenttia:

 1. Aww, ihanan näköistä ja paras palaute tulee lapsen suusta <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Poika oli tosi onnellinen ja se oli tärkeintä. Hän sai niin kivoja lahjojakin. Yhden Legorekan kanssa piti mennä nukkumaankin. ;)

   Poista
 2. Tosi kiva teema ja loistava toteutus! Jätskibaari todella hyvä idea!! Muistan itse lapsena, et en niin kovasti täytekakuista välittänyt, enkä oikein vieläkään, mutta jäätelö toimii aina! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Minustakin tuntuu, että onnistuin aika hyvin. Viime vuonnakin tarjosin kaverisynttäreillä jäätelökakkua ja aikuisille täytekakku. Jätski käy aina kaupaksi.

   Poista
 3. Hahaa..kyllä vaan supersankarijutut on niin in meilläkin! :D Pojat on pelannu PC:llä Lego Marvel-peliä ja nyt juuri kuopus kokoaa tossa just Hämis vs. Dr Octopus legosettiä. :D Venom on kyllä näiden lemppari. :D  Tervetuloa osallistumaan sisustuskisaan:
  http://pienilintu.blogspot.fi/2014/06/sisustuskilpailu-bloggareille-voita-100.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lego Marvel-peli on meidänkin pojan lemppari. :) Välillä hän pukeutuu Batmaniksi ja nyt on tuo Hämisasu ja välillä on merirosvo. :D Kiitos kisakutsusta! :) Nopeasti tuossa aiemmin vilkaisinkin ja taidanpa osallistua.

   Poista
 4. Voi noita poikien juttuja, hyi, iljettäviä hämähäkkejä ja koristuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Oispa kiva joskus suunnitella prinsessasynttärit, mutta taitaa jäädä haaveeksi. :))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...