sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Lahjaideoita kevään sankareille

Ensi viikonloppuna meidän perheessä on tuplasti aihetta juhlaan! Pikkuveljeni saa valkolakin ja pikkusisko juhlii ammattiin valmistumista. 

Sattuikin sopivasti, sillä pääsin mukaan Indiedaysin ja Kodin Ykkösen kampanjaan. Ehkä olettekin jo tutustuneet inspiroivaan Elämäni Koti -sivustoon, josta löytyy runsaasti ideoita oman kodin laittamiseen tai vaikka lahjavinkkejä valmistuville. Samassa hengessä lähdin itsekkin miettimään lahjaideoita sisaruksilleni ja muille kevään sankareille.

Valitsin kollaaseihin ajattomia ja neutraalin värisiä tuotteita Kodin1:n valikoimista. Ohjenuorana lahjojen hankinnassa käytän itse seuraavaa sääntöä: Jos en varmasti tiedä lahjansaajan lempiväriä tai mitä sarjaa hän kerää, niin pysyttelen ajattomissa (ja mielellään suomalaisissa) klassikoissa. 

Opiskelijanuorten astiat ja liinavaatteet ym. saattavat olla vähän sitä sun tätä mitä kotoa on annettu mukaan. Opintonsa päättävät siirtyvät nyt työelämään tai jatkavat syksyllä vielä opiskelua. Monet ovat muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiinsa. Laadukkaille kodintuotteille on siis tilausta. 


Pikkusiskoni toivoi valmistujaislahjaksi Iittalan Taika-sarjaa ja luulenpa, että sitä hän saakin. ;) (Ethän lue tätä sisko.)Kurkkaa lisää lahjavinkkejä ja muita ideoita Kodin1:n Elämäni koti -sivustolta


Lukisin mielelläni kommenttiboksista teidän lahjavinkkejä opintonsa päättäville. :)


kuvat lainattu: kodin1.com

6 kommenttia:

 1. Aina yhtä vaikeaa valita lahjaa. Meillä on tulossa serkkupojan YO-juhlat ja tylsästi päädymme rahalahjaan. Tytölle olisi mielestäni helpompi laittaa ihan materialistisia lahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjan valinta on kyllä aika vaikeaa. Usein tulee tosiaan laitettua rahaa. Veljelleni luultavasti laitammekin rahaa. Sitähän nuo nuoret tarvii ja saavat ostaa mitä haluavat. :)

   Poista
 2. Tosi kivat kollaasit! Hyödyllinen postaus:)!!! Noista saa paljon vinkkejä:)! Meilläkin juhlitaan pikkusiskoni lakkia ja lahja on vielä vähän hakusessa...onhan tässä vielä aikaa pohtia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit postauksesta. :) Toivottavasti keksit sopivan lahjan pikkusiskolle. Minä sain juuri hankittua lahjan omalleni. ;) Tytöille on suht helppo ostaa lahjoja.

   Poista
 3. Tosi upeat kollaasit!! Meilläkin ehkä juhlitaan pienesti insinööriä <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...