tiistai 27. toukokuuta 2014

Kotimme kolmella sanallaSain jo alkuvuodesta ihanaiselta Mustavalkeaa-blogilta tämän haasteen. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta! 
Ideana on kuvailla omaa kotia kolmella sanalla.


Valkoinen

Yllätyittekö! ;)) Ensimmäinen sana olikin helppo eikä varmasti selittelyjä kaipaa. Rakastan valkoista!<3 Enkä usko siihen ihan heti kyllästyväni.


Kompakti

Paritalokotimme on kuin omakotitalo pienoiskoossa. Periaatteessa täältä ei puutu mitään, vaan kaikki tarvittavat huoneet ja toiminnot löytyvät. Silti aina toisinaan haaveilen työhuoneesta ja isommasta olkkarista. Onneksi olohuone ja keittiö ovat samaa avointa tilaa, mikä osaltaan luo illuusiota suuremmasta kodista.(Ylellisen) koristeellinen

Kolmas sana oli vähän vaikeampi, enkä oikein löytänytkään sopivaa sanaa kuvaamaan tätä hopeanhimoani. Tykkään hopeisista, kimaltavista ja naisellisista koriste-esineistä. Ja niitä meiltä löytyy paljon! Kynttilänjalat ja blingivalaisimet ovat suurin heikkouteni. Samoin kaikki kirkkaat Kartellit. <3 Niitä en vain pysty vastustamaan.En tällä kertaa haasta muita bloggaajia vaan haastan teidät kaikki lukijat! 
 Minua kiinnostaisi kuulla millaisia koteja teillä on? :)
Onko kotisi ehkä samaa tyyliä kuin meidän vai jotain ihan muuta? Miten sinä kuvailisit kotiasi kolmella sanalla? 
Bloggaajakollegat saavat tietysti myös mielellään kommentoida tai vaikka napata haasteen omaan blogiinsa. :)

Kivaa päivää! Tänne on tainnut tulla syksy. Hrrr.

18 kommenttia:

 1. Mistä ja mikä on tuo ihana keittiön valaisin? :)
  Meidän koti on, pieni, kotoisa, muuntuva (keskeneräinen). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Teidän koti kuulostaa oikein kivalta. Ruokapöydän päällä on Kartellin Gé-valaisin. Tilasin sen Room21:stä.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja hienosti sait kuvattua kotinne kolmella sanalla <3 Perfect.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tuossa olikin muutamia lempikuviani.

   Poista
 3. Meidän koti on valkoharmaa,ylellinen ripauksella romantisuutta😊😍

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista! :)) Ja nuo sanat sopivat loistavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino-Kaisa! :) Hyvä, että onnistuin valitsemaan oikeat sanat. ;) Aluksi tuntui niin hankalalta keksiä ja tiivistää vain kolmeen sanaan.

   Poista
 5. Tosi kaunista teillä kaikki :) mistä/ kenen tapetti on olohuoneen tv-seinällä ja minkä hintaista on suurinpiirteiden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tapetti on Eco White-mallistoa ja sitä myy K-rauta. Muistaakseni rullahinta oli 30-40e välillä. Vai olikohan se vähän yli 40e... Nyt pätkii. :D

   Poista
 6. Aivan mielettömän upeaa, kaunista ja kimaltavaa <3 Mistä olet löytänyt nuo keittiön pöydällä olevat hortensiat? Mun olis pakko löytää jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Tuisku! <3 Onneks on muitakin blingiharakoita kuin minä. ;) Ikivihreät hortensiat löysin Plantagenista. Ne on kyl ihanat.

   Poista
 7. Onko tuo pöydän päässä oleva tuoli jokin junnutuoli tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on Kartellin Masters, jonka paikka on eteisessä. Mutta kokeilin ja totesin, että sopisi pöydänkin päähän, jos joskus tarvitaan lisäpaikkoja. :) Pöydän päässä on normaalisti Ikean syöttötuoli.

   Poista
 8. Olen ihan "blogi koomassa" kun selailen sun blogia! x) Sinulla on ihan m i e l e t t ö m ä n kaunis koti! Silmä lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Sama tunne tuli kun pyörähdin sinun blogissasi. <3 Honey Villa pääsi heti suosikkiblogieni joukkoon. Just minun makuun!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...