keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ihana purkkikynttiläVaasan HS Centerissä on uudehko sisustusliike Village. Se on ihan työpaikkamme vieressä, joten on todella suuri kiusaus poiketa siellä vähän väliä ruokkiksella tai kahvipaussilla. Villagessa on ihanan naisellista ja hieman romanttisempaa tavaraa. Jo viime visiitillä pyörittelin kädessäni tätä kaunista purkkikynttilää, mutta silloin se jäi vielä ostamatta. Eilen päätin sen napata mukaani. Villagessa oli myös pari muuta kivaa juttua, jotka jäivät hieman kaivelemaan. Taidanpa vielä joku päivä käydä hakemassa nekin.

Eikös olekkin aivan ihana kynttilä? 
Pakkauksen takia tämän tietysti ostin, sillä olen hulluna tupsuihin. Rasia on tosi kaunis. Kynttilässä on raikas puhtaan pyykin tuoksu. En ole vielä varma minne tämän ihanuuden sijoitan, mutta eiköhän paikka löydy. 

Tällaiset pienet, kauniit ostokset piristävät tosi paljon. :)

Ihanaa illan jatkoa! <3


20 kommenttia:

 1. Voi että..tolkanen putiikki on mennyt ihan ohi!?!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis, sekä kynttilä että purkki! Purkkiakin voi pitää esillä, on se niin sievä.

  Heitin sinua arkihaasteella: http://syhina.blogspot.fi/2014/05/35-keskiviikko.html
  Haluatko jakaa blogissasi viitenä päivänä kuvan arjestasi ja haastaa joka kuvalla jonkun mukaan. Tämä haaste on jo aika paljon kiertänyt, mutta jos et ole siihen ehtinyt kyllästymään niin tartu haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilän rasiaa juuri aionkin pitää esillä. :) <3 Se on hirmu nätti!

   Kiitos haasteesta! Olen niin laiskistunut näiden haasteiden suhteen, että en taida tällä kertaa lähteä tähän mukaan. :) Mutta kiitos silti! <3

   Poista
 3. Ihana kynttilä!! ♥ Ja purkkikin on niin söpö. Kyl kelpaa ku voi ruokiksella piipahtaa kivassa puodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkki onkin parasta tuossa. :) Toki kynttiläkin on tyylikäs ja tuoksuu hyvältä. Siitä on kyllä etua, että työpaikka on ihan "ytimessä". :))

   Poista
 4. Kaunis on! Tuohan sopisi ihanasti vaikka blingbling-vessaanne:) Tosin siellä se olisi vähän turhaan katseilta piilossa, noin kaunista kynttilää kun haluaisi epäilemättä ihastella koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Vessaan sitä oikeastaan ajattelinkin, mutta olkkarissa olisi myös kiva. Jos se vain saisi olla rauhassa pikkumieheltä. ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! :) Kiitos paljon kommentista!

   Poista
 6. Onpa kaunis. Täytyy käydä ostoksilla joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan ihana kynttilä ja varsinkin rasia. <3 Suosittelen.

   Poista
 7. Onpa kaunis kynttilä! Ihan sinun näköinen :)

  VastaaPoista
 8. On tosiaan nätti tupsupurkki. Tuoksukin on varmaa ihana tuossa kynttilässä, itse tykkään juuri tuon tyylisistä tuoksuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun purkki jää jäljelle, vaikka kynttilän polttais. :) Tuoksu on tosiaan mielyttävä myös. Kiitos kommentista! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...