maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kodin käyntikortti

Eteisestä en ole hetkeen julkaissut laajempia kuvia. Suurempia muutoksia ei siellä olekkaan tapahtunut. Kartellin Masters-tuolin ostin syksyllä Hulluilta Päiviltä. Siihen on kätevä istahtaa pukemaan pikkumiestä tai laskea tavarat, kun tulee kotiin. Yhteen väliin jopa mietin Mastersseja ruokailutuoleiksi, mutta niissä ei mielestäni ole kovin hyvä istua pidempiä aikoja, joten onneksi emme päätyneet niihin.

Eteinen on valoisa ja avara, koska jätimme paritalon rakennusvaiheessa tuulikaapinoven pois. Se oli hyvä päätös. Eteisen/käytävän lattia laatoitettiin koko matkalta takankulmaan asti eli siihen asti mistä keittiö-olohuone avautuu. Laatta on melko samannäköistä kuin valkoinen laminaatti, jota on kotimme muissa tiloissa. Eteisessä laatta vain on paljon huolettomampi kuin mitä laminaatti olisi ollut.
Lainasin Kartellin Stone-jakkaraa olohuoneesta eteiseen. Tarvitsisimme oikeastaan toisenkin, koska Stone sopisi niin hyvin eteiseen, mutta olohuonettakaan en osaa kuvitella ilman Stonea. Tämä ihan ensimmäinen Kartell-ostokseni on edelleen yksi lemppareistani. <3

 Uudet kevätkenkänikin halusivat kuviin. Löysin nämä ihanat kiilapohjat, yllätys yllätys, ruokatunnilla Citymarketista. Lipaston päällä tavarat vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Uusimpana on tullut H&M:n seeprakuviollinen rasia, joka on kiva pari Rondo-lampun mustan varjostimen kanssa. Tapettitaulussa oli aiemmin musta kehys, mutta halusin siihen huomaamattomamman hopeisen.
Usein haaveilen peilistä lipaston päällä, mutta näyttäisikö se hassulta, koska vieressä on tuo iso kokovartalopeili. Peiliä peilin perään. Mitä mieltä olet? Laittaisinko peilin lipaston päälle? Toisaalta olen ihan tyytyväinen tähän nykyiseenkin kokonaisuuteen.
Hui! Kohta on vappu, joten hain tänään pojille vähän vappukoristeita. Miten tämä kevät etenee näin nopeasti. 

Meillä onkin tänä keväänä todella paljon juhlia. Mummoni täyttää 95 v., veljeni pääsee ylioppilaaksi ja sisko valmistuu lähihoitajaksi. Anoppi ja kummitätikin täyttävät pyöreitä. Juhlamekkoni on vielä kaupassa ja selviääkö noista kaikista juhlista edes yhdellä mekolla. Apua!


Iloista viikkoa! :)

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Meiju! :) Nyt se alkaa näyttää valmiilta minunkin silmääni. ;)

   Poista
 2. todella kaunista:) Kelpaa tulla sisään.
  http://humpula.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen kyllä tyytyväinen. Aina on kiva tulla kotiin. :)

   Poista
 3. Onpa kaunis sisääntulo! Sinulla on taito hyppysissä sisustuksen saralla Iloista Vappua toivottelen jo tässä vaihessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sirkku! :) Olipas mukava kommentti. Hyvää vappua! <3

   Poista
 4. Teidän eteinen näyttää tosi kivalta. Meillä eteinen koki juuri pienen muutoksen kun sieltä poistettiin jättimäinen vaatekaappi. Iso muutos. Ja sillä todellakin on väliä, miltä näyttää heti sisään tultaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Komeron poistaminen tosiaan avartaa valtavasti eikä ne mitään kovin nättejäkään ole. En vain osaa kuvitella minne meidän kaikki ulkovaatteet ja kengät menisi, jos ei olisi tuota komeroa (joka sekin on liian pieni). :D

   Poista
 5. Voi miten upea eteinen. Tykkään. Tuo tapetti on ihana. Ja lattia. Ja kaikki. Huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lady! :) Minäkin tykkään. :)) Tapetti on tosi kiva ja keittiössä meillä samaa, mutta siellä taas näyttää ihan erilaiselta.

   Poista
 6. Hei! Ihana eteinen :). Mistä nuo mustat pompulanaulakot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakot tilasin OmaShopista. Niitä saa muissakin väreissä. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 7. Ihanan vaalea ja kaunis eteinen! Stone jakkara on kyllä kaunis!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! :) Stone kruunaa tilan kuin tilan. <3

   Poista
 8. Eteisenne on todellakin upean kodin kaunis käyntikortti, tuo laatta on ihan mieletön juttu helppohoitoisuudessaan ja kuitenkin kuin olohuoneen laminaatti, olen luulutkin että eteisessänne on samaa laminaattia kuin olkkarissa !! Lipasto ei kaipaa mitenkään peiliä, mutta kyllähän siihen sopisi tietenkin mm. yksi tietty ihana valkoinen peili ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku! <3 Kuvien perusteella varmasti helposti erehtyy luulemaan tuota laattaa laminaatiksi. :) Kartellin peili on ollut pitkään haaveissani. <3 Se kirkaskin olis ihana.

   Poista
 9. Kaunis tilava eteinen teillä. Kyllä kelpaa tulla kotiin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...