keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kevätinspiraatio Aveolta

Sain eilen olla mukana todella inspiroivassa tapahtumassa. Vaasalainen Aveo järjesti jo toisen kerran illanvieton lähialueen bloggaajille. Aveo on rakennus- ja sisustusalan yritys, jolta saa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua ja kaikki rakennus/remonttipalvelut saman katon alta. Aveolla on myös oma verkkokauppa, jonka valikoimaa mm. Ferm Livingiä, Mooncakea ja Elce Stockholmia oli esillä meidän iloksemme.

Tällä kertaa pääsimme tutustumaan Designers Guildin upeisiin kankaisiin ja Aveon materiaalihuoneen muihin herkkuihin. Sisustus- ja tekstiilisuunnittelija Katri Lehtinen kertoi meille mm. älykankaista, jotka tappavat bakteereja ja matoista, jotka puhdistavat ilmaa. Tällaisesta teknologiasta en ollut kuullutkaan. Siis tekstiileissä! Esimerkiksi tuollaista ilmaa puhdistavaa allergisen unelmamattoa saa tilattua Aveon kautta.

Illan aikana saimme herkutella kuoharilla ja Sweet Waasan ihanilla leivoksilla. Kaikki saivat mukaansa lahjapussukat, jotka sisälsivät kaikenlaista pientä kivaa mm. Dermosililta ja Mooncakelta. Parasta kuitenkin oli jälleen treffata aveolaisia ja ihania bloggaajakollegoja. Mukava oli tavata muutama uusikin kasvo. 

Mukana oli bloggaajat:Suuri kiitos Aveolle ja kaikille menossa mukana olleille! 
Nähdäänhän pian taas? :)


-Jemina-

P.S. Home White Home hiljenee pian pääsiäisen viettoon, mutta seuraavassa postauksessa vielä luvassa kuvia pääsiäiskoristeluistamme. 

6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa ja tuo mekko on täydellinen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä huippukivoja ja odotettuja tapahtumia. :) Ja aina yhtä imarteleva tuo vaakaraita. ;) Mutta tykkään kans mekosta kovasti.

   Poista
 2. Hauskaa pääsiäistä, nähdään kohta taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti nähdään! :) Hyvää pääsiäistä! <3

   Poista
 3. Kaunis ja tyylikäs, samassa pakkauksessa :) siis Sinä <3 kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) Tuossa kohtaa iltaa ei enää tuntunut niin hehkeältä, kun oli ensin päivän ollut töissä. ;) Mutta ilta oli huippukiva!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...