tiistai 4. helmikuuta 2014

Ikuisuushaaveita(ko)

Synttäriarvonnan yhteydessä pyysin teiltä postaustoiveita. Eräs lukija toivoi, että kertoisin sisustusunelmistani. Kiitos toiveesta! Lyhyemmän tähtäimen haavelistani paljastinkin heti tammikuun alussa ja sitä voi kurkata täältä

Ja sitten on se toinen lista. Tämä lista vaatisi hieman lihavemman lompakon tai ainakin ankaraa säästämistä. Joku haave tältä listalta saattaa toteutua jo tänä vuonna ja joku toinen ei ehkä koskaan. Mutta haaveita pitää aina olla ja niitä on lupa tavoitella.
1. Barcelona-tuoli (rahin kanssa) on siellä haavelistani kaukaisimmassa päässä. Ymmärrätte varmaan miksi.
2. Kartell Francois Ghost -peili on ihana, mutta oikeastaan en keksisi sille edes paikkaa tässä nykyisessä kodissa. No höpöhöpö! Aina ihanalle peilille jostain joku paikka löytyisi. ;)
3. Foscarinin Caboche-sarjasta kelpuuttaisin kaikki mallit, mutta eniten kuolaan lattiavalaisinta. Sille olisi kodissamme jo paikkakin katsottuna. Säästäminen on aloitettu. 
4. Kartell T-Table olisi upea 2 tai 3 pöydän ryhmänä. Näitähän saa 3 eri korkeutta. Laittaisin pöydät tietenkin olkkariin ison rahin tilalle. Mies ei ole vielä lämmennyt tälle idealle. Höh. Onhan rahi lasten kanssa käytännöllisempi. Usein siinä makoillaan ja katsotaan piirrettyjä.
5. Valkoinen Samsung saisi muuttaa meille heti välittömästi! Inhoan tuota vanhaa mustaa möhkyläämme (joka muuten on vasta pari vuotta vanha). Vielä emme uutta telkkaria kuitenkaan uskalla hankkia. Pikkumies juuri naarmutti nykyistä telkkaria aika pahasti. 

Kaikenlaisia muitakin sisustushaaveita tulee lähes päivittäin mieleen. Haaveita tulee ja menee, mutta tuossa listassa oli ehkä nuo tärkeimmät ja himotuimmat haaveeni. Kaikista suurin materialistinen haaveeni on kuitenkin kaksikerroksinen ok-talo korkealla olohuoneella, mutta talosuunnitelmista voisin kertoa enemmän toisella kertaa. 

Nykyinen kotimme vastaa sisustuksen osalta aika lailla haaveitani, mutta tilaa saisi olla vielä hieman enemmän (se puuttuva työhuone ja korotettu katto olkkariin). Vaikka hyvin ollaan mahduttu tännekin.


Millaisia sisustuksellisia (ikuisuus)haaveita teillä muilla on?


Tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3 Teitä on viime päivinä tupsahdellut aivan ilahduttavan monta. :) Toivottavasti viihdytte HWH:n parissa!Kuvat lainattu: Room21, Stockmann, Knoll, Stockmann ja Boknäs

10 kommenttia:

 1. Ihania valkoisia ja kirkkaita haaveita, omat haaveenikin ovat "samanvärisiä" hih ;) Meinasin tilata mustavalkoisen nukkamaton, mutta menin sitten puihin, ehkä liian rohkea valinta olkkariin... Haluan ihan vain vähän mustaa valkoisen ja hopean (harmaan) rinnalle/lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä niin samanlainen maku. :) Ja vähän samanlainen mattodilemma oli minullakin. ;) Tilasin ruokapöydän alle mustavalkoisen maton, mutta menin puihin sen kanssa. :D En edes lopulta lunastanut mattoa postista. Se kuvio olisi ollut liian raju.

   Poista
 2. Vau mitä haaveita, voin niin kuvitella, että nuo kaikki sopivat teille täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Ihania haaveita. Varsinkin tuo kartellin pöytä ja forcarinin lamppu. Voisin molemmat ottaa myös omaan kotiini. Miten päätät muuten sisustustyylisi ja mitä ostat tai mihin säästät. Meillä on väreiltään aika yhtenäistä suurimman osan vuotta, harmaa,musta,valkoinen,tumma puu mutta iloisesti sekaisin modernia ja vanhempaa muotoilua. Haluisin ehkä yhtenäisemmän linjan mutta mennäkö modernimpaan suuntaan vai sinne romanttisempaan. Meillä hallitsee aika paljon olohuone-keittiötä elican star liesituuletin. Siihen on aika vaikea lamppuja, verhoja ym. sovittaa. Tuntuu että menee aina metsään tyyliltään. Eipä muuta. =) Ja uusia talohaaveita olisi kiva kuulla. Itsellänikin niitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)
   Jaa-a... Sisustustyylini on tainnut vain hioutua vuosien saatossa kokeilujen ja erehdystenkin kautta. ;) Ihailen kovasti pelkistetympiäkin sisustuksia, Hayta ja Artekkia ym., mutta sitten kuitenkin aina totean, että ne eivät ole minun juttuni. Edellinen kotimme oli hieman pelkistetympi (ainakin aluksi). Olen vain oppinut tuntemaan makuni ja nyt tiedän, että kodissani pitää olla aina hieman kiiltoa ja kimallusta ja naisellista runsautta, sellaista ylellistä fiilistä. En kuitenkaan liian (maalais)romanttiseen suuntaan halua kallistua. Luen paljon sisustuslehtiä ja nykyään varsinkin Pinterestistä bongaan kiinnostavia sisustuskuvia. Niistä saa todella paljon ideoita. Blogit myös ovat ehtymätön idealähde.

   Se teidän liesituuletinhan on aivan unelma! <3 Ottaisin sellaisen heti! Sen kanssa sopisi hyvin hieman romanttisempi ja krumeluurimpikin sisustus, mutta en mitään maalaisromanttista kuitenkaan laittaisi. Ja olisihan se liesituuletin minimalistisemmassakin sisustuksessa hieno katseenvangitsija. Siitähän juuri tulee sellaista kivaa kerroksellisuutta jos teillä on uudempaa ja vanhaa muotoilua. :) Eiköhän se punainen lanka sieltä löydy.

   Poista
  2. Juuri, se punaisen langan löytyminen välillä vaikeaa. Mutta nyt yritän sitä löytää juuri harmaa,valkoinen sisustuksella. Mausteena hieman tummaa puuta jota meillä laminaattina. Eli kodin valkaisu käynnissä. Vaikein on löytää krumeluurityyliin sopiva kiva kirjahylly. Olen ikean bestå kaapistoa miettinyt. Minkälaisen kirjahyllyn itse valitsisit? Lampun olen löytänyt askosta, kunhan saan siihen säästettyä. Sohva menee joskus vaihtoon. Ja sänky.
   Vieläkö haaveilet valkoisista pellavalakanoista? Itselläni hirveä lakanan uusimis kuume ja mietin niitä. En vain taas tiedä istuuko krumeluurimpaan tyliin. Maalaisromanttista en halua enkä liian moderni viehätä vaan naisellisuus. Blogisi on muuten noussut yhdeksi suosikeistani.

   Poista
  3. Minä pysyttelisin huonekalujen osalta valkoisissa, pelkistetyissä, linjakkaissa ja ajattomissa malleissa kuten juuri Bestå. Sitä "naisellista krumeluuria" kannattaa mieluummin tuoda tekstiileillä, valaisimilla, peileillä ym.
   Ja edelleen haaveilen pellavalakanoista. Valkoiset pellavalakanat sopivat mielestäni mihin tyyliin vain. :) Kiva kuulla, että tykkäät blogistani! :)

   Poista
 4. Minä haaveilen myös valkoisesta telkkarista ;).

  Heyyy, takaisin bloggerissa. Muistathan päivittää osoitteen: LLOVEYOURSELFF.BLOGSPOT.FI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Tervetuloa takas Bloggeriin! <3 Pitääpä heti päivittää osoite.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...