torstai 6. helmikuuta 2014

Haaste: Täällä bloggaan minä!

Puretaanpas taas haastesumaa... Sain Siimeksessä-blogin Mintulta haasteen, jossa tulee kertoa ja esitellä oma bloggauspaikkansa. Kiitos haasteesta! :)

Minun tukikohtani on ruokapöytä, jossa tietokone saa olla melko rauhassa uteliailta pikkumiehiltä. Tässä on helppo bloggailun lomassa hörppiä kahvit tai syödä iltapalaa. Useimmiten postailenkin iltaisin, kun pojat jo nukkuvat. Saatan tehdä postauksen illalla valmiiksi, mutta julkaisen sen vasta aamulla. En oikeastaan edes keksi järkevää selitystä miksi teen näin. 
Meillä on ihan uusi eli reilun viikon vanha läppäri. Tämä on perus HP:n kone, mutta voi miten se on niin siro ja nätti edelliseen mustaan möhköön verrattuna. Hopeinen väri on myös iso plussa. Vielä en ole ihan sinut Windows 8:n kanssa, enkä tiedä tulenko koskaan olemaankaan. Vaikka onhan minulla Windows puhelinkin, joten pitäis varmaan tajuta tätäkin. 

Vanhassa koneessa oli niin huono akku, että kone piti koko ajan olla verkkovirrassa. Nyt en meinaa millään muistaa, että tämän uuden koneen kanssa pääsisi liikkumaan vähän muuallekin. Toisaalta tässä ruokapöydän ääressä on ehkä ergonomisinta bloggailla, koska meillä ei erillistä työhuonetta/pistettä ole. Ice-tuolitkin ovat todella hyvät istua. Toivottavasti ne uudet ruokailutuolit ovat yhtä mukavat. Testattu kyllä on, eli pitäisi olla hyvät.

Sellaista tällä kertaa ja ensi kerralla taas jotain ihan muuta!  
En laita haastetta enää eteenpäin, koska se on tainnut jo kiertää melko laajasti. 

Mukavaa päivää! <3


20 kommenttia:

 1. Ihana kiiltävä toi sun uus kone. Miten se meneekin aina niin, että uutuudenviehäty säilyy jotain pari päivää ja sit on jo konekin pölyinen ja likainen. Mä ostin uuden koneen loppuvuodesta ja nyt tää on jo NIIN vanha juttu hei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Yritän pitkittää uuttuudenviehätystä ja pidän tässä vielä muoveja päällä. ;)) Poika suurin piirtein aina söi vanhan koneen päällä, joten se oli varmaan täynnä muruja. Tätä uutta yritän nyt suojella samalta kohtalolta.

   Poista
 2. Upea kone ja niin hienosti sisustukseen sopiva :) Näin naisena tietysti tartun heti tällaiseen seikkaan :) Mutta niin on kaunis paikka bloggauksellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! :) Onhan se ulkonäkökin tärkeä. ;) Olen niin iloinen, kun sitä vanhaa mustaa ei tarvitse pitää enää esillä. Se oli niin paksu ja isompi muutenkin. Todella painava.

   Poista
 3. Uus kone <3 meillä oma kyykkää ihan just, akku kanssa ei kestä mitään 20 min jälkeen on jo kaput. eli verkkovirrassa aina kii joten rajoittaa nettailupaikkoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt aivan uskomatonta luxusta, kun ei tarvi koko ajan olla piuhassa kiinni. :))

   Poista
 4. Kauuniita kuvia! <3 Minulla on ollut viime huhtikuusta asti Windows 8, ja edelleenkin haikailen aikaisempien versioiden perään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ei hyvältä kuulosta tulevaisuuteni Win8:n kanssa. :D Kaikki näköjään kaipailee vanhoja versioita. :/

   Poista
 5. Mistä voi hankkia tuota ihanaa maljakkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko on tosiaan AmandaB:n, kuten Tuisku tuossa alla arveli. Verkkokaupasta sen tilasin viime keväänä. Harmi, jos sitä ei enää nettikaupasta saa. Niin ihana maljakko! <3

   Poista
 6. Onnea uuden koneen omistajalle!! On se kaunis, toivottavasti Windows 8 toimii Sulla hyvin!

  Jaanalle, maljakkoa on yksittäisiä vielä joissain AmandaB:n myymälöissä, verkkokaupasta ne ovat loppuneet,
  mutta näin tänään yhden tuollaisen ja hinta oli alle 20 e, en tiedä onko Jeminan maljakko AmandaB:n, tätä
  maljakkoa on ilmeisesti myös RivieraMaisonin mallistossakin ainakin hyvin samantyyppisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kone on muuten hyvä, mutta kyllä tuo käyttöjärjestelmä on aika susi. :/
   Maljakko on tosiaan AmandaB:n. Harmi jos ovat loppu.

   Poista
  2. Tuisku: missä silmiisi osui tuo maljakko? Ja kiitos vinkistä, täytyy katsoa Riviera Maisonin mallisto josko sieltä sitten löytyisi.

   Poista
  3. Jaana, kävin Kuopiossa AmandaB.n myymälässä :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mahtavaa, että sain vihdoin tämän koneen. Koko viime vuoden siitä puhuin miehelle, kun vanha alkoi käydä hermoille. ;)

   Poista
 8. Hei! Kotisi on todella kaunis! Mistä olet löytänyt ruokapöydän alla olevan maton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Maton tilasin keväällä Hobby Hallista. Sitä ei valitettavasti myydä enää. :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...