sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Myynnissä: Calligaris Ice-tuolit (MYYTY)

Pitkän pohdinnan jälkeen ja haikein mielin olen päättänyt luopua uudehkoista Calligariksen Ice-tuoleistamme. Tuolit ovat olleet käytössä vajaat 3 kk, joten ovat vielä uuden veroiset. Olemme käyttäneet niissä istuintyynyjä, ja naarmuja en ole ainakaan huomannut. Tuolien mitat ovat 82 x 53,5 x 47,5 cm, istuinkorkeus on 46 cm. Tuolit on hankittu Vepsäläiseltä ja niiden normaalihinta on n. 167e/kpl. Istuinosa on valkoista kiiltävää muovia ja jalat metallia. Selkänojassa on upea timanttikuvio. Ice-tuoleissa on myös todella hyvä istua.

Myyn siis 4 kpl Calligaris Ice-tuoleja hintaan 400 €
Upeat, uudehkot, designtuolit nyt edukkaaseen hintaan!

Ei postitusta, vaan toimitustapa on nouto kotoamme tai voimme myös tuoda ne Vaasan suuntaan. Eli jos asut Pohjanmaalla Seinäjoki - Vaasa akselilla tai liikut täällä päin, niin kaupat onnistuvat.

 Jos olet kiinnostunut tai kaipaat lisätietoja ota pikimmiten yhteyttä sähköpostiini:  
myhomewhitehome@gmail.com

MYYTY!Ja miksi sitten olen myymässä näitä ihanuuksia? Pari kuukautta tuoleja katselleena huomasin ja totesin, että ehkä ne eivät kuitenkaan ole parhaat mahdolliset meidän kotiimme. Niissä ei todella ole mitään vikaa, vaan Icet ovat aivan upeat tuolit. <3 Huomasin vain koko ajan enemmän ja enemmän kaipaavani vanhojen läpinäkyvien tuoliemme tuomaa avaruutta ja ilmavuutta. Vanhojen tuolien myymistä en kadu. Ne olivat jo niin naarmuilla, liian raskaat ja leveät. 

Nämä Icet ovat väriltään aivan kirkkaanvalkoiset. Sehän on periaatteessa hyvä asia, mutta harmi vain kun nahkasohvamme taas ei ole niin kirkkaanvalkoinen. Kontrasti näiden välillä on häirinnyt jollain tasolla koko ajan, koska huonekalut ovat tosi lähekkäin. Että pitääkin olla näin tarkka näiden sävyjen kanssa. Ja tätäkään "sävyongelmaa" en oikein etukäteen voinut tietää, ennen kuin tuolit olivat kotona. Lisäksi valkoiset Icet sopisivat mielestäni parhaiten ihan kokovalkoisen pöydän kanssa. Aina ei kaikki valinnat mene heti kerralla nappiin. ;) 

Olisi tosi mukavaa jos Icet pääsisivät kaunistamaan jonkun lukijani kotia. :)

Kivaa sunnuntai-iltaa!


- Jemina -

20 kommenttia:

 1. *kiroaa täällä itsekseen koska asuu pohjois-suomessa eikä voi siksi ostaa tuoleja* :D Harmi etteivät tuolit käyneet teille. Ymmärrän kyllä täysin nuo syyt, miksi haluat nyt tuoleista luopua. Toivottavasti tuolit saavat hyvän kodin ;) Mielenkiinnolla odotan, mitä olet keksinyt näiden tuolien tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, voi harmi. :) Toivottavasti ostaja löytyy, mutta mitään pakottavaa tarvetta meillä ei myynnille silti ole. Näiden kanssa pystyy vielä hyvin elämään. ;) Ovat niin kauniit kuitenkin. Jotain läpinäkyvää muovia on mielessä, mutta ei Kartellia. ;))

   Poista
 2. Höh! Joskus niitä on pakko katsoa kotona jonkin aikaa ennen kuin tietää onko se niiden uusi koti vai ei. Ja sama pätee muihinkin kodin huonekaluihin tai esineisiin. Harmi, että joudut tuoleista luopumaan, ja toivottavasti tosiaan pääsevät hyvään kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy näin, mutta onneksi suurten hankintojen kohdalla harvemmin. :) Vähän se kyllä harmittaa, kun ovat niin kauniit tuolit ja olisin halunnut, että olisivat täydelliset meille. Joku saisi näistä upean erilaiset tuolit. :)

   Poista
 3. Tuolit löytävät varmasti uuden kodin missä niistä pidetään yhtä hyvä huoli <3 ;)

  VastaaPoista
 4. No voi harmi :( Musta ne sopii kyllä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmittaa, kun ovat niin kauniit, mutta tällaista voi sattua. :) Kuvista sitä kokonaisuutta ei varmaan niin näekkään. Jos eivät mene kaupaksi niin sekään ei ole maailmanloppu. ;) Niin nätit tuolit kuitenkin. <3

   Poista
 5. Toivotaan että tuolit pääsevät pian uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 6. Samoista syistä mä peruutin aikoinaan tilaukseni. Tuolit ovat ihanat, mutta aivan liian valkoiset omaan kotiin. Toivottavasti löytävät hyvän kodi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, ymmärrän. Valkoisen sävyt voivat olla hankalia. Jos meillä olisi kokovalkoinen (kiiltävä) pöytä ja sohva olisi kauempana tai erivärinen, niin tuolit kävisivät tosi hyvin. Toivottavasti joku ymmärtää hyvän päälle. ;))

   Poista
 7. Toivottavasti joku ostaa nämä itselleen, ovat kyllä upeat! <3 mutta tiedän että sulla on paaaljon paremmat suunnitelmat mielessä ;) sun sisustusmausta ei voi pettyä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tässä olisi hyvä tilaisuus saada upean erilaiset tuolit. <3 Voi sinua! :) Kyllä se maku voi pettää mullakin. ;) Jotain suunnitelmia jo tosiaan on mielen päällä...

   Poista
 8. No voi ei ja kuinka niitä odotit kotiin. Tosin heti silloin ajattelin et ne läpikuultavat oli paremmat. Icet löytää varmasti hyvän kodin ja mielenkiinnolla jään odottamaan mitä Teille tulee näiden tilalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne vanhat paremmat sen värin puolesta tai oikeastaan värittömyyden. :)) En vain ensin halunnut uskoa, että nämä Icet eivät sovi. Noh, eiköhän tämä käänny vielä parhain päin. :)

   Poista
 9. Joo se on jännä miten kuvissa jotkut asiat näyttää paljon paremmilta. Joskus toki myös huonommilta. Upeat tuolit nuo ovat, ostaisin heti jos ei olisi muita asioita suunnitelmissa ja myös tarkoituksena myydä 4hengen pöytä joskus tässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkohan minä vaan niin hyvä kuvaaja. ;)) No ei, vaan kyllä nämä tuolit on kauniit luonnossakin, mutta kuvissa ei ehkä näe niin hyvin sitä kokonaisuutta ja sävyeroja ym. Aiotko hankkia suuremman pöydän? Minä ottaisin heti 6 hengen pöydän, mutta tähän asuntoon ei järkevästi mahdu ilman, että menisi ahtaaksi. Ja periaatteessa ei edes isompaa tarvita.

   Poista
 10. Ovatko tuolit jo löytäneet uuden kodin?? Olisin kiinnostunut ne ostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuolit myytyä. :) Luulin laittaneeni tänne tiedon, mutta en näköjään...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...